Şimdi Ara

Türk Alman Üniversitesi -devlet- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
6.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam bu tamamen size kalmış bi durum. tabi ki taü'de okuduğunuzda bu konuda bi adım önde olacaksınız. üniversitenin kendi sitesini instagram sayfasını felan incelediğinizde hukuk adına gayet güzel şeyler yapıldığını görürsünüz. uluslar arası iş yapan bir şirkette girdiğinizde tabi ki yurt dışında çalışma imkanınız olur ama bir yanınız türk olduğu için genellikle türkiye ile bağlantılı işlerde görevlendirilirsiniz diye tahmin ediyorum
  • Wuxx kullanıcısına yanıt
    üniversitede türkçe bölüm yok. hukuk hariç hepsi %100 hukuk %30 almanca düşük puanlı olarak gözüken hukuk, siyaseti endüstri müh vb. türkiyede bulunan ve 1. yabancı dili almanca olan liselerden mezun olan öğrenciler başvurabilsin diye açılmış ayrı bir kontenjan bu liselerin listesine üniversitenin sitesinden ulaşabilirsiniz.
  • hazırlığı fazlasıyla yeterli. belirledikleri seviyeyi aşamayan öğrenciye taviz gösterilmiyor ve sınıfta kalıyor. c1 seviyesi almanca isteniyor. hocalar gayet profesyonel
  • TheHeaven kullanıcısına yanıt
    daha bölüme geçmediğim için aslında bir çok bölüm hakkında pek bi bilgim yok. bölüm hakkında özellikle bilgi almak isteyen arkadaşlar 19-21 temmuz arasında okula gelebilir tanıtım günleri olacak ydyo binasında. okulun diğer imkanları işletme bölümü için de geçerli
  • Endüstrisi nasildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar mühendisliği yeni açılan bi bölüm olduğundan pek bi bilgim yok fakat laboratuarda 3 adet macpro'i birleştirip süper bilgisayar yapma gibi bi projesi vardı bi hocanın bahar döneminde gittiğimde macprolar orda duruyordu eminim gelecek olan bilgisayar mühendisleride o cihazlar üzerinde proje odaklı çalışacaktır.
  • flex12 kullanıcısına yanıt
    şuan hala hazırlık eğitimime devam ettiğimden bölümlerle ilgili pek bi bilgim yok. tercih edeceğiniz üniversiteleri ve bölümleri seçerken orada eğitim veren eğitimcilerin daha önce hangi işlerde çalışmış olduğuna hangi makaleleri hazırladığına bakın derim
  • up
  • kültür ve iletişim bilimleri bölümü hakkında bilgin var mı ?
  • for all time kullanıcısına yanıt
    öncelikle %30 almanca olan bir bölüm 3 alman üniversitesiyle ortak çalışıyorlar üniversitelerin isimlerini şuan hatırlamıyorum. kültür ve iletişim anabilimdalında çalışıyorlar. kültür açısından pek hatırlayamıyorum ama iletişim açısından yeni medya üzerinden gidecekler. sosyal medyaya da ağırlık verecekler. almanyaya yaz okuluna gidildiğinde alman gazeteleriyle toplantı yapmanız sağlanacak ve alman medyasıyla şahsen iletişim halinde olacaksınız daha sonraki iş hayatınızda alman firmalarında çalışma ihtimaliniz artacak. kültür açısından ilk iki yıl teorik sonraki iki yıl pratik olacak. ts1 puan türünden alıyor. tanıtım videosu eklendi istersen ona da bakabilirsin.

    tanıtım kitapçığının bölümle alakalı olan kısmının fotoları;
    http://i.hizliresim.com/go1W3b.jpg
    http://i.hizliresim.com/QMd7kA.jpg




  • baştanbeşinci kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 1)Hazırlıkta ortalama kaç saat Almanca çalışmak yeterli olur.Ygs-Lys'ye de çalışmayı düşünüyorum acaba zaman kalır mı merak ediyorum.Almanca bilgim yok sayılır,liseden aşinalık var biraz.Eğer kesinleşirse okul başlamadan biraz çalışmaya başlarım.
    2)En düşük seviye a1 oluyor herhalde.Buradan yükselme nasıl oluyor.Ara sınavlar ve final sınavları varmış,sistem nasıl işliyor.
  • TheSpiRiT kullanıcısına yanıt
    1-) düzenli olarak çalışırsanız günde 1 saatle başlar 2. dönemin başında günde 2 saate çıkarır sene sonuna doğru günde 3 ila 4 saat arasında çalışırsanız yeterli olur. tabi bu kişiden kişiye göre değişir. kimileri bu sürelerin yarısından az çalışıp geçebilir. aynı anda ygs lys çalışmanız çok zor olacaktır zaman kalır ama kafa kalmaz. kesinleştiğinde çalışmaya başlamana gerek yok çünkü lisede öğretilen bazı bilgiler hatalı veya eksik olabiliyor. doğrularını öğrenip onlar üzerine yoğunlaşsan daha iyi olur

    2-) evet en düşük seviye a1. ilk dönem a1 a2 ve b1in başlarını işliyorsunuz ikinci dönem b1i ve b2 yi bitirip dsh çalışmaya başlıyorsunuz dsh hedefiniz 67%. toplamda 3 tane vizeye sene sonunda da 1 tane finale giriyorsunuz vizeler 10% etkili final %30 geri kalan 40% lik bölümü tp(textproduktion), quizler, sözlü ve präsentationen(sunumlar) oluşturuyor. bu ortalamanız 60a ulaşınca sene sonunda bahsettiğimiz dsh sınavına girmeye hak kazanıyorsunuz.




  • Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    Hocam hazirlik iki sene mi oluyor sadece almanca mi yoksa hem almanca hem de ingilizce mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezununteki M kullanıcısına yanıt
    hocam hazırlık 1 sene geçemezsen yaz okulu onu da geçemezsen 1 sene daha uzuyor o da olmazsa 1 yaz okulu daha var. maximum 2 sene oluyor. hazırlık sadece almanca ama ben mekatronik olduğum için araştırdım biliyorum mekatroniğin son 2 senesinde ingilizce dersi var.
  • Mekatronik nasil bi mühendislik alan olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezununteki M kullanıcısına yanıt
    makina+elektrik+elektronik+bilgisayar+malzeme+vb. gibi ana bilim dallarının birleşimi olan bi bölüm. çok çeşitli dersler aldığından en zor mühendislik bölümü. mekatronik mühendisi makina tasarımından makina kuruluma robot tasarımından program yazılımına kadar bi çok şeyi yapabilir. taü de mekatronik 3. sene elektronik ve makina olarak ayrılır seçmeli dersler yardımıyla hangi alanda yoğunlaşmak istersen o alandaki dersleri tercih edip geleceğini şekillendirirsin. taü de ilk yılın sonunda ve son yıl staj yaparsın ve stajını talepte bulunduğun takdirde okul ayarlar.
  • baştanbeşinci kullanıcısına yanıt
    Yani kadinlar icin biraz zor bir mühendislik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezununteki M kullanıcısına yanıt
    tamamen heves meselesi cinsiyetle bi alakası yok ama bu durum bölümdeki kadın sayısının az olduğu gerçeğini değiştirmiyor. benim bölüm almancası dersimde sadece 4 kadın vardı. ama hepsi isteyerek hevesle gelmişti. tamamen heves ve amaç meselesi.
  • baştanbeşinci kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam peki sizin üniversiteden mühendislikten mezun olupta issiz kalma gibi bi durum olur mu kendimizi gelistirmissek eger

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.