Şimdi Ara

Tüm yazarlar biliniyo.com'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni oluşturduğumuz bir proje başlangıcı verildi reklamı konusunda bizim düşüncelerimize göre güzel reklam bütçeleri oluşturuldu. Şuan gönüllü olan fakat her geçen dönemde düzenli olarak artışa gidilebilecek yazar arkadaşlar arıyoruz. İlk aşamada yazar olup ardından editör ardından ücretli editörler olacak.

    Badu ajans bünyesinde yürütülen bir proje olacaktır ve her sponsorluk işlerinde editörlere de bir kısım harçlık avans dağıtılacaktır. Ardından sitenin gelişimi konusunda çalışmalar gerçekleştiren yazar arkadaşlarla haftalık-aylık belirli ücretlendirme sistemi kurulacaktır. Aklınızda canlanan olumsuz dusuncelerı gerek yorumla gerekse pm yoluyla iletebilirsiniz. Unutmayın ilk aşamada emek vermeyen arkadaşlar ilerde bu proje büyüdüğünde ve ücretli editörlükler başladığında hiç bir hak iddaa edemeyecek ve siteyi sahiplenebilme şansları olmayacaktır.

    Şimdiden ilginize teşekkür ederim. Dilerseniz kayıt olup inceleyebilirsiniz sitemizi sağlam bir alt yapı çalışması oluşturuldu ve site açıldığı gün 400+ bir tekil hite ulaştı. Sosyal medya da sağlam bir reklam gücüne sahibiz bu projede yer almak ve kendi elleryle büyütmek ve büyümek isteyenler var ise kayıt olup hemen içerik oluşturmaya başlayabilir. Hakkınızın yenmeyeceğinden de gram şüpheniz olmasın.
    biliniyo.com







  • güzelms



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 10 Haziran 2018; 23:53:14 >
  • Güzel bir siteye benziyor. Başarılarınızın devamını dilerim. (İlerde gelme ihtimalim var şu işlerim bitsin :) )

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliniyo.com sitenizde yazmak isterim mizah alanında iyiyim ilginç yazılar üretebilirim ama giresundayım acaba online çalışmam mümkün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.