Şimdi Ara

Tüm Windows 10 Hataları - 2016 Genel Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda win10 kullanıyordum. Ancak bazı sorunlar yaşadım. Örneğin hiç bilmediğim bir disk çıktı, SYSTEM(256 MB 230 MB boş) adında ve bende virus olma ihtimaline karşı sistem geri yükleme yaptım. Daha sonra vinn cihazımı kullanırken 10 dk içinde 200 mb yakın internetimi harcadı. Çözüm arayana kadar 1 gb yedi ve bu sırada win update ve arkaplan uygulama güncellemeleri kapalıydı. Daha sonra internetten bunun kota yiyen virüs olabileceğini öğrendim ve Windows un kendi kurtarma sistemini uyguladım. Ancak gerekli drive ve uygulamaları silmiş oyunları saklamış(garip). Ben de driveları yükledim ama bu seferde bilgisayarım birden kapanmaya başladı. Lenevo z500 kullanıyorum ve hiç bu sorunu yaşamadım. Batarya ile ilgili programları da yükledim ama nafile. Adaptör takılı halde tak diye kapanıyor. Bende geri win8.1 e yükleme yapıyorum. Bu yaşadığım sorunlar için ayrı ayrı konular açılmış ancak cevap verenler olmamış. Bu konular hakkında bilgilendirebilecek olan varsa sevinirim. Ayrıca ben win8.1 e geçtikten sonra tekrardan win10 yükleyebilir miyim?

    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • %100 hdd çözümü şu arkadaşlar ahci driver yükleyeceksiniz

    https://downloadcenter.intel.com/product/55005/Intel-Rapid-Storage-Technology-Intel-RST-

    burdan driver ı indirin sonra aygıt yöneticisinden ide/ata atapi controllers altındaki standart driver ı güncelleyin diyin ve indirdiğiniz dosyaları göstererek güncelleyin.

    intelin inf update chipset update i bu driver ı güncellemiyor ki skandal bence. güncellenmesi gerek o yazılımın. o nedenle düzgün ahci raid driver ı olmayan sistemler kitleniyor. hdd ssd ler yüksek hızda çalışmıyor.





  • dostum böyle bi hata alıyorum nasıl düzeltirim .  Tüm Windows 10 Hataları - 2016 Genel Konu
  • Dostum alttan ürün seç update now butonuna tıkla
    https://usa.kaspersky.com/windows10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 Ağustos gecesi bir güncelleme geldi (kodu KB3176936) bilgisayarı kapatınca da otomatik güncelledi tabii. Demin bilgisayarımı açtım ve önceden rahat rahat oynadığım GTA V ve Fallout 4 oyunlarım oyuna girdiğim andan itibaren fps 2 veya 3müş gibi kasıyor. Bu güncellemeyi kaldıramadım da, napmam lazım?

    edit: sadece oyunlar değil bilgisayarın komple kasmaya başladığını farkettim, programlar yavaş açılıyor açılınca kısa kısa donuyor vesaire.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigithan.sahinel -- 27 Ağustos 2016; 11:40:47 >
  • Sorunu şu %100 hdd çalıştırma.Wifi kapatıp res atarsam .....5hdd normal wifi açılınca kafasına göre %100 hdd yi buluyor.Yada ani dalgalanmalar oluyor bi anda %607 70 oluyor hdd kullanımı.
    Lenovo destek modemde virüs var dedi modeme res attım laptopa recovery attım durum aynı.Tekrar recovery yapıp başka modeme telefonun modemine bağlandı aynı formatlayıp işyerinn modemine denedm aynı drum.Winsearch kapalı
    win update kapalı.Durum nedir bilen varsa yardım edin ama. wifi kapatılıp res atılnca 10 saniyede açılıyo pc wifi açıkken res atılınca 1.5 dakika yı buluyo sadece açılım.Acil yardımınız bekliyorum.
  • Son güncelleştirmeden sonra fare ve klavye takılmaya başladı
  • %100 disk kullanımı sanırım genel bir problem
  • Arkadaşlar ben herkese yardımcı olamıyorum.

    Lütfen sizde yardımcı olmaya çalışın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayrin hic biseysi yoktu birden yavaslamaya basladi. Gec aciliyor dosyalara falan yiklayinca gec aciliyor bu sorunu nasik cozerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc saflaştı resmen biri notebook diperi masaüstü ikisindede problemler var. Öncelikle masaüstünü anlatıyım. Pc hızlı açılıyor zaten hdd kullanıyorum ama chrome çalılmıyor internet explorer çalışır aradan 20dk geçer chorome çalışmaya başlar.Dosyaşar falan hızlı çalışıyor ama pc başlatdan kapat dediğüm zaman pc kapanmıyor en büyük problemim bu. Bazen kapanıyor bazen kapatmıyor pc kendini monitör sinyal yok deyip durır ama kasa çalışıyor bende power tuşuna basılı tutup kapatıyorum mecbur
    İkinci sorunum notebook pc açılınca sizin pc gibi çok saflaşıyor masaüstüne göre chrome çalışmaz dosya açıyorsun cevap vermiyor hatası alıyorum. Özellikleri çok iyi ama böyle olunca kötü oldu. Win 10 aslında dx12 var diye geçtik ama boşuna geçmişiz bir fark yok pc daha da bozdu. Format attırmadan başka yolu yokmu bu sorunların? şu masaüstüne çözsek yine yeter neden komut verince kapanmıyor yüzde 70 kapanmıyor bazende kapanıyor anlamdım gitti pc toplıyalı 6 ay oldu hiç bir porblem yoktu aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba,
    İnternete ilk bağlandığımda hiç bir işlem yapmasam da 70 ile 200 mb arasında kota gidiyor.
    Güncelleştirmeler kapalı. Yaklaşık iki aydır güncelleme yapmıyorum.
    İnternetin kotasının gitmesinin nedeni nedir?
    Şimdiden teşekkürler...
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Size bir çözüm önerim yok maalesef ama bildiğim kadarıyla Win10'da Google Chrome ile ilgili çok problem yaşanıyor.
    Ve aklımdeyken Windows'u yükselttiniz mi yoksa sıfır kurulum mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • howto H kullanıcısına yanıt
    Sıfır kurulum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi problemi yaşıyorum, usb wifi aygıtı çoğu zaman devre dışı oluyor, bazen 10 dakika, bazen 1 saat sonra devre dışı kaldığı oluyor. Realtek RTL8187B wifi aygıtı kullanıyorum...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu üzerine almak isteyen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hesabımı kapatılıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi hotspotu açtığımda ben kapatana kadar kapanmasın istiyorum ama birkaç saat sonra kendisi kapanıyor, buna bir çözüm var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.