Şimdi Ara

tüm sorun açana kadar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam. 4 senelik emektarla acer aspire 5106 çalışmaya devam:S,, imkanlar el vermediğinden değiştiremiyorum. sorunu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

    1 senedir her başlangıçta mavi çizgi dolmasına yakın pıyk pıyk diye hata verip f1e bas devam et yada f2 bas setup git diye uyarı veriyodu f1 basıp ugrasmadan 1 sene boyunca kullandım. aradada windows sun açılışta dönerek tamamlanan noktaları kitlenip kalıyodu nese .. gecen memlekete gittim geldim çantada sarsıldı heralde biraz şimdiki sorun ise açılışta işlemcinin led ışığı yanıyo ( kesintisiz) takılıp kalıyo oyle hiç tepki yok ekran falan gelmiyo. 10 15 kez aç kapa deneyince işlemci ısığı normal olarak yanıp sönmeye başlıyor ve pc başlıyo.

    sorunu anlatabildim mi bilmiyorum. :) pc bir kere açıldığı zaman sorun yok, 2 3 gün kapamadan kullanıyorum.. ama o açmaya çalışırken direk ışlemci ışığının sureklı yanık bi şekilde durması, ekran falan tepkisiz, fan çalışıyo. baya bi sinir bozucu başlatana kadar.

    acaba harddisktemi sorun ? değiştirsem ? uygun bişey bulabilir miyim? bi yardımcı olsanız.. saygılar







  • çalıştıkdan sonra takılma kasılma var mı?

    bunun bırden cok nedenı olabılır ıslemcı, chıpset, RAM,HDD kesın sundadır demek zor ama bence önce bi ram deneyerek başlayın..
  • çalışmaya başladıktan sonra herhangi bir sorun çıkarmıyo. kasma takılma yavaşlama yok. 36 saat oldu kapatmadım şaşırtıcı bir şekilde gayet sorunsuz görünüyor.

    üzerinde 2 tane ram var henüz hiç çıkarmadım. acaba birini söküp mü denesem ? yada ram deneyerek başlayından kastınız?
  • arkadaşlar çözümü yok mu bu işin:(
  • yukarı
  • MAvi ekran ve benzeri hatalar genelde rem ve hardisk arızalarıdır ama anakart olasılığı azdır ama teker teker adım adım sırayla başka parçalarla değiştirme imkanınız varsa deneyerek bulabilirsiniz.
  • hocam valla mesajını okurken aynen kendimi gördüm diyebilirim yani :) aynı sorunları birebir bende yaşıyorum maalesef..bu f1 olayı windows logosunun kitlenip kalması..ama sizin pc yine iyiymiş açılınca sorun olmuyor..benimkinde açılıyor ondan sonra bi 15 dk rahat kendine gelmesini bekliyorum pc nin ancak normal hale geliyor :) sorunun nereden kaynaklandığını bir türlü bulamadım bende..tüm bunlar yetmiyormuş gibi şimdi birde fanından cızır cızır ses geliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.