Şimdi Ara

Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • amiga500_pro kullanıcısına yanıt
    Hocam cgnat'ın pinge doğrudan etkisi yok o nedenle o konuda endişelenmenize gerek yok. Farklı ip blokları farklı ping değerleri verebiliyor. Yani size tanımlı bir statik ip veya gerçek dinamik ip kullanmanız durumunda ping kesin düşer demek doğru olmaz. Forumda bir Türk.Net kullanıcısına şansına dinamik ip verilmişti ancak ping sorunları yaşıyordu. Ping sorunu nedeniyle Türknet destek ile iletişime geçmiş ve Cgnata geçirmişler :(. Gariptir ping konusunda iyileşme yaşamış. Bu sebeple ip den çok servis sağlayacının yurtdışı çıkışları önemli.

    Türknet ile Comnet arasında detaylı bir ping kıyaslaması yapmadım ancak cs.go oyununda valve sunucularının(8 farklı sunucu abd ve eu) pinglerini kıyasladık. 3-5 ms kadar comnet daha iyi. Hani müşteri hizmetleri olarak comnet üzmedi beni. Arayınca hemen bağlanabiliyorsun. Sorun çözme odaklılar. Bu konuda türknet biraz vasat. Sesli çağrı merkezi yok, sorun yaşanırsa uğraştırır. Sizin şöyle bir avantajınız var vdslde 10 TL kira bedeli bulunmuyor. Yani comneti 100 TL' ye kullanabilirsiniz. Geçiş hızı biraz değişkenlik gösterebiliyor çünkü geçişinizi şuan kullandığınız firmanın onaylaması gerekiyor. Comnete Gıbırnetten geçiş yaptım ve hızlı oldu diyebilirim. Perşembe evrakları göndermiştim mail yoluyla, pazar günü aktif oldu. Bu süreler şuan kullandığınız firmanın onaylamasına bağlı değişkenlik gösteriyor.




  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler. Ttnet feshi onaylarsa geçiş değil yeni başvuru yapmış olacağım, kurulum ücreti vs ödeyebilirim comnette bu yüzden, ama sıkıntı yaşamayacaksam sorun değil. Comnet diğerlerine göre biraz daha profesyonel duruyor. Ping olayına sevindim, ben de Ankara'dayım, vdsl kullandığım için ping biraz daha kötü olabilir benim ama sorun değil sonuçta ttnette de öyleydi.

    Şu feshi bir tamamlasınlar hemen comnete geçeceğim internetsiz perişan olduk Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu? 

  • Türk Telekom 50mbps VDSL kullanıyorum.

    Vodafone DE - Frankfurt sunucusunda pingim böyle; (İstanbul'da yaşıyorum)
    Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu?

    Turk Telekom Avrupa sunucusunda böyle; Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu?

    Türkiye'deki birçok sunucuda (İstanbul, İzmir, Ankara, Erzurum vb.) pingim maksimum 8 çıktı. MS 2 maksimum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 11 Ocak 2021; 18:47:13 >




  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

    Hocam müsait olduğunuzda Speedtestten Frankfurt Vodafone serverindan kaç ping aldığınıza bakabilir misiniz? Bir de Gıbırnet nasıldı memnun kalmadınız mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de Ankara'dan 25mbs VDSL Telekomla aynı servera pingim o civardaydı , belki 3-5 ping fazladır. Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet için frankfurt vodafone - De pingini de ben eklemiş olayım...
    Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu?

    Bu da comnet data center a pingim (ist de oturuyorum. 100mbps VDSL kullanıyorum.)
    Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu?

    7 - 8 aydır sorun yaşamamış olsamda, herhangi bir sorunda büyük sıkıntı yaşayacağmı düşünüyorum. Turknet de sorun yaşarsam direk comnet i deneyeceğim. Şuanlık sorun yaşamadığım için kullanıp gidiyoruz...




  • Frankfurt pingin çok iyi hem de VDSL olarak. Anlaşılan Turknet sorun yaşanılana kadar gayet iyi değerler üretebiliyor. Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amiga500_pro kullanıcısına yanıt
    Ayn ama sorun yaşarsan nanay oluyorsun :D o yüzden kimseye kefil olamıyorum. Ne olacağı belli olmuyor, ben sorun yasamazken o kişi yaşayabilir....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.