Şimdi Ara

TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI (1346. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.162
Cevap
686
Favori
1.819.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13441345134613471348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam telefonu aradım aynı numarayı da bir de mail atayım. Buraya gelecekse hiç gitmeyeyim anasının Başakşehrine :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TNT ile 200 dolarlık bi ürün getirtmek istiyorum, prosedür nasıl işliyor ? Daha önce TNT ile ürün getiren bilgi verirse sevinirim.
  • ptt işyerinde bekliyor yazan kargom için ukim'e gittim bugün

    içerisi tam curcuna. sırf ön büroda sıra bana gelsin diye 1 saat bekledim öyle bir kalabalık var.. sonunda sıra geldi. takip kodunu verdim içeri buyur'u aldım. 5 dk sonra adım okundu içeri girdim. hoşgeldiniz nasılsınız diye karşıladı gümrükçü. aha dedim geçirecek bilezik gibi :) pakette 280 liralık kulaklık + 40 liralık kulaklık kablosu ve 5 liralık 2 adet kulaklık süngeri vardı. ödeme belgesini getirmiştim yanında onu gösterdim %40'dan hesaplayacak derken insan evladı %20'den hesapladı toplam 60 lira ödedim 299.50 liralık siparişe. indirim kuponu da kullanmıştım yoksa normal fiyattan hesaplayacaktı. onu da bildirin mutlaka o şekilde alışveriş yaptıysanız. hakan hepcan'a benzeyen bir eleman ona denk gelirseniz şanslısınız diyebilirim. buna da şükür diyerek ödemeyi yapıp ayrıldım. millet kozmetik vs geçirmeye çalışıyor. eleman ta kartaldan gelmiş ilaç var pakette vermediler haliyle. söylene söylene gitti.




  • Merhaba arkadaşlar,

    ABD'den gelmesini beklediğim plağın durumu

     TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI

    PTT sitesinde yukarıdaki gibi. 17 gündür bir update yok. 17track'da da şu şekilde :
    https://t.17track.net/tr#nums=LZ618593376US

    En son 13'ünde İstanbul'da bir hareketlilik var. USPS'nin sitesinde de aynı şekilde gözüküyor. PTT'nin sisteminde hiçbir hareketlilik olmaması garip değil mi? Sizce endişelenmeli miyim?

    Ayrıca, Hollanda'dan gelen başka bir kargom var ve o da aynı şekilde PTT'nin sisteminde güncellenmedi uzun süredir. Onu 17track'la takip de edemiyorum. PostNL yavaş mı çalışıyor? Başka bir kargom İngiltere'den 10 günde kapıma geldi.




  • 20 eylülde gümrüğe sevk edildi. Allah bilir ne zaman gelecek elimize. DHL ile tövbe ettim. Amazondan yağ filtresi sipariş ettim 10 günde ulaştı elime hemde gümrük vs vergi yok. Aramex ile geldi. En güvendiğim fırmada 1 aydır elime ulaşmadı. Allah büyük artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler aramex kargomu sanırım kaybetti. Kargoyu bulamıyorlar. Oyalayıp duruyorlar . ne yapmam gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    ben bu sene icinde 2 kez gittim ama 10dk dan fazla beklemedim..sans galiba..peki dövmeli miydi o eleman?20 li yaslarin sonunda bir dovmeli genc çocuk ve kız vardi ben gittigimde..nazikler ama kutuyu hunharca açıyorlar..maket bıçağını haşırt diye sapliyorlar pakete, klavye ufaktan çizilmişti benim, neyse ki alt tarafına denk gelmisti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    öğleden sonraya kaldığım için sıraya girdik :) yol sadece 1 buçuk saat sürüyor zaten sırf metro ve marmaray ile. valla yaşına dikkat etmedim ama benden ufaktı o kesin. ben 34 yaşındayım o eleman maksimum 27-28 idi. aynı kişi de olabilir. suyuna gidersen kolaylık gösterebilecek gibi duruyor. kıyağını da %20den hesaplayarak yaptı zaten sağolsun

    maket bıçağı onların demirbaşı zaten işe girdiklerinde ellerine tutuşturuyorlar birer tane



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 25 Eylül 2019; 15:24:38 >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Benim kargoyuda bekletiyorlar, telefonla aradım farklı bir mail cimere şikayet ettim farklı bir mail verdi belgeler için. gönderdim ama 2-3 gündür ses seda yok. Antalyadayım burdaki kargo işleme merkezinede göndermiyorlar. Sinirden atlayacağım uçağa kargaşa çıkaracağım ama zor tutuyorum kendimi. Telefon desen santralle düşsek seviniyoruz ama santral sonrasındada hat düşüyor. UPS yerine kolaylık olur diye (gümrük vergisi) EMS gönderin dedim ama pişman oldum yapacakları işi
  • Bayyn07 B kullanıcısına yanıt
    istanbulpostagumruk@ptt.gov.tr adresine mail atarsanız daha çabuk yanıt verebilirler. ben aynı güncevap almıştım. ama sizin postanızı her türlü antalya'ya sevketmeleri lazım. yani siz işinizi mail ile halledeceksiniz artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

    TNT ile 200 dolarlık bi ürün getirtmek istiyorum, prosedür nasıl işliyor ? Daha önce TNT ile ürün getiren bilgi verirse sevinirim.
    TNT DHL UPS farketmez prosedür aynı. Ürün gelir gümrük muayenesi olur. Sizden kimlik fotokopisi ürünü satın aldığınız link ve ne kadar ödeme yaptığınızı gösteren bir belge kredi kartı hesap özeti vb isterler. Eğer ticari veya yasaklı bir ürün değilse vergisini TNT ye ödersiniz teslim ederler. Avrupa'dan geliyorsa %18 Avrupa harici %20. ÖTV listesindeki ürünlerden biriyse kulaklık hoparlör vb o zaman ilave %20 ÖTV de eklenir.
  • 134 euroluk monta ( almanyadan geliyor ) 180 tl vergi çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki arkadaşın yurt dışından ayrı ayrı iki hediye sipariş etmişler 21inde güncellenmiş olan Amazondan diğeri üçüncü parti satıcıdan. İkisi de koreden gelicek ama günlerdir böyleler Ptt de güncellemiyo ne yapayım kimi arayayım ilk defa yurt dışından alışveriş yapıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum lütfen yardım edin

     TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar urun turkiyeye girmismi girmwmismi
     TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI
    herhangi bilgi girisi yok  TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Kargo gümrüğe adım atar atmaz istanbul-tasragumruk@ptt.gov.tr ve dediğin istanbulpostagumruk@ptt.gov.tr mail adreslerine belgeleri göndermiştim. 3 gün ses seda çıkmadı, ptt ile yüksek tutarlı anlaşma yapan arkadaşım vardı, akşam ona söyledim sabah depodan çıkarıp gümrüğü kestiler şuan şehrime geliyor. Bir kez daha adamın yoksa uğraş kuralını görmüş oldum ve birdaha yüksek tutarlı siparişlerimde ptt kullanmamaya dikkat edicem.
  • Bayyn07 B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun öyle yada böyle işiniz hallolmuş :) ptt devlet dairesi bildiğiniz yavaştan işler herşey. 3-4 gün de iyi süre aslına bakarsanız :)
  •  TÜM GÜMRÜK PROBLEMLERİ, PTT UPS DHL TNT FEDEX AMEREX USPS CHINA POST ATATÜRK HAVALİMANI TOPKAPI

    https://store.donanimhaber.com/0a/97/9f/0a979fbd30f90139260e1cd5ecf8abf6.png

    Sizce akıbeti ne olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamomi57 -- 28 Eylül 2019; 9:16:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mamomi57 kullanıcısına yanıt
    İçeriği nedir, yasalmı değilmi ?
  • Ebook. Şuanki olduğu durum inceleniyor mu yoksa takılmış mıdır? Vergisi hala yazmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım edecek kimse yok mu ya kaç gündür bekliyorum gümrüğe girmedi insanların geldiği gün gümrüğe alınmış hep nedendir bilen yok mu :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13441345134613471348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.