Şimdi Ara

Tüm derslerden devamsızlıktan kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba
    Şimdi ben marmara üniversitesi 1.sınıf öğrencisiyim. Daha bu sene ek tercihler ile kazandım. Gittim kaydımı yaptırdım.
    Ama belli bir sebepten dolayı ( tamamen ben mağdur durumdayım ) okulun öğrenci işleri ve destek talep kısmının yüzünden okula 1 ay gidemedim.
    Şimdi bi hoca devamsızlık sınırın 4 hafta mı %30 mu ne falan dedi. Bu durumda ben bütün derslerden kalmış oluyorum. Okul eylülün 14 ünde başlamış ben ilk dersime ekimin 13 ünde girdim.
    Şimdi ben ilk dönem yani güz döneminin bütün derslerimden kaldıysam ne yapabilirim tam olarak. Fakültemin öğrenci işleri hocaları tek tek konuşup durumu anlatırsın dedi ama daha ilk gördüğüm, dersine
    ilk gördüğüm hocam devamsızlıktan kaldın dedi.
    Şimdi ben bu güz dönemi boyunca hiç bir derse GİRMEMEYE devam etsem, 2.dönem de ders seçimi yapmasam, seneye eylül ayında güz döneminde ders seçimi yapıp tekrar başlayabilir miyim ?







  • Soguk su ic

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1. Sınıfım.

    UP

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi durum şöyle. Belli ki o hoca her dersinde yoklama almış. Ama diğerleri almamış olabilir. Genelde çoğu almaz. O ders için yapacak bir şey yok. Seneye güz döneminde tekrar alırsın dersi. Ama diğer derslere git yani okulu komple bırakma. Bir diğer nokta güz ve bahar dönemi dersleri farklı olur. 2. dönem ders seçimini yapıp devam edebilirsin. Sakın bir yılını çöpe atma boş yere.
  • Liseye gidiyom devamsizlik 10 gün sülalem raat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 hafta olmuşsa kalmıyon kardeş 4 ü geçerse kalıyon hepsininde okulun başladığı ilk haftadan itibaren yoklama aldığını sanmıyorum bu dönem en fazla 1-2 ders bırakarak dönemi hallet boşa 1 uzamasın okulun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.