Şimdi Ara

Tüm cep tel ve pda modeli olanlar yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Tüm cep tel ve pda modeli olanlar yardım edermisiniz?



    arkadaşlar İşte yatırım canlı borsa izleme ekranı bu. java ile açılıyor pc de. ve bu görüntüyü pc den aldım. bende 5800 xm vardı ve c7 si olan bir arkadaşada denettim internetten. o ön plandaki küçük pencereye kadar geliyor ama onu telefonda böyle kutu gibi değilde pdf sayfası gibi gösteriyor ve orda kalıyor arkaadaki anlık hisse verilerin olduğu sayfa gelmiyor. şimdi benim sizden ricam elinizde hangi cep telefonu, pda varsa böyle pc deki gibi açıyormu onu denemeniz. ben 5800 ımı sattım. bunu açan cep telefonu yada pda hangisi olursa onu alıcam çünkü anlık olarak borsayı takip etmek en önemli şeylerden biri benim için cep telefon uyada pda da. benim gönlüm htc hd2 e yada samsung galaxy s 9000I da ama bunlarda açarmı bu sayfayı bilmiyorum. bu yüzden denemenizi rica ediyorum. ve telefonunuzun markası ne ise onu ve açıp açmadığını ve aynen böyle bilgisayarımdan aldığım görüntüdeki gibi açarsa telefonunuzun bunu açtığına dair resmini eklemenizi rica ediyorum.


    şimdi telefonda bunu nasıl açacağınızı anlatacağım:
    1- öncelikle telefonunuzda açılır pencere engelleyecisini kapatın ki açılır pencere olarak bunları açabilsin.
    2-telefonunuzdan işte yatırım ana sayfaya girin (mobil olana değil)
    3- imkb verileri yoluna tıklayın. uyduruk kullanıcı adı ve şifre aldım deneyebilmeniz için bunları gelen login ekranına yazıp girişe tıklayın. kullanıcı adı : ayrancı şifre :marina
    4-bu sefer yine login olmuş olarak işte yatırım ana sayfaya geleceksiniz otomatik olarak. şimdi yine imkb verileri yoluna tıklayın.
    5- imkb verileri görüntüleme işlemleri sayfasına geleceksiniz. hisse sınırl ıdüzey 1 altındaki "canlı borsayı görüntülemek için tıklayınız" a tıklayın. diğer düzeylerle işiniz yok onlar ücretli ve işbankası müşterileri için.
    6- evet son aşamaya geldik. şimdi ilk önce resimdeki o küçük pencere hemen ardından anlık verilerin olduğu tam sayfa açılacak. tabi açılırsa.

    tüm bunları aynen dediğim şekilde denermisiniz ? ilgilenen ve ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim.







  • hocamm ben nokia c7 ve 5800 da denedim ikisindede girmiyor... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.