Şimdi Ara

^^^###TüM BenQ NoteBooK KullanıcılarI Buraya###^^^ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
2
Favori
41.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kesin al. önceki yazıları oku herşey yazıyor
    resimler bilgiler herşey war
    saygılar
    sevgiler
  • umuti haklı 7 sayfa anlatılmış alet, okuyun kararınızı verin
  • Arkadaşlar Bazı Sorularım Var

    Benim Notebook"taki Amacım Oyun ve İnternetten Download

    Sorumlarım İse Şunlar

    1-Hangi İşlemleri Yaparken Çok Isınıyo
    2-Download Yaparken Hızı Nasıl(Mesela 100mb ı kaç dk"da indiriyo)
    3-Takıldığı Oyun Oldumu
  • asus a7wt ve benq p52 aralarında ekran boyutu farklı sadece bir de hdd. asus 20 dolar daha pahalı.
    biri 1080$+ KDV (benq p52), biri 1100$+KDV (asus a7wt) alacağım yer adananın en büyük toptancılarından birinden bir tanıdık vasıtasıyla alacağım.. tanıdık olduğundan bu fiyatlara anlaştık zaten.

    tabii bunlar olmazsa diye metronun kampanya yaptığı dell inspiron 6400 cs11'de 3. tercih olarak duruyor.

    verdiğim linklerde açılan sayfalardaki fiyatları baz almayın.. benim yazdığım fiyatları baz alın...
    ASUS A7WT 1100$+KDV
    BENQ P52 1080$+KDV

    not: alacağım laptopu kullanım amacım ara sıra FIFA07, NFS: Most Wanted düzeyinde oyunlar oynamak; bolca internete girmek, basit tasarımlar (logo vb.), film izlemek ve müzik dinlemek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcg1 -- 22 Haziran 2007; 22:55:10 >




  • ben pi$manım daha önce de söyledim..çok ısınıyor çoook..tavsiye etmem..bendeki ses sorunu bikaç kiside daha var..artık $ansınıza denk gelirse..ama performans olarak iyi..
  • tamam ısınıyoda çoook diyerek biraz abartmış olmuyomusun sanki, özellikle işlemci gayet normal amd çok ısınır falan diyolar ya hani. size tavsiyem gereksinim duymadığınız zamanlarda ekran kartını en düşük ayarlarda kullanmanız. farkında değiliz ama bu aletin üzerinde çok güçlü bi donanım var ve ısınması gayet normal. ben sadece hdd nin biraz daha soğuk olmasını isterdim, oda plakaların şişmesi gibi bir sorun yaratabileceğini düşündüğümden. yoksa yanan işlemci olmaz yav 80-85 c ye kadar dayanır bunlar ki oraların yakınlarından bile geçmiyo.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ea85

    ben pi$manım daha önce de söyledim..çok ısınıyor çoook..tavsiye etmem..bendeki ses sorunu bikaç kiside daha var..artık $ansınıza denk gelirse..ama performans olarak iyi..
  • kucagına alıp kullanabiliyo musun allan aşkına hocam?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ea85

    kucagına alıp kullanabiliyo musun allan aşkına hocam?


    ısınmayan dizüstü varmı varsa modelde belirtebilirmisiniz.
  • hayır kullanmıyorum çünkü bu zaten sağlıksız bişey, mutlaka düz yüzeylerde kullanmak lazım ki bu havalanadırma delikleri altta olan bütün notebooklar için geçerli. ama şunu kabul edelimki eğer bir notebookta x1600 gibi bir ekran kartının gücünü, tl-52 gibi bir işlemcinin hızını ve 5400 rpm lik bir hdd nin performansını yaşıyorsak bu mutlaka ısı ortaya çıkaracaktır. hemde bunların hepsinin 3-3.5 cm inceliğindeki bir kasanın içinde olduğunu düşünürsek. saygılar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ea85

    kucagına alıp kullanabiliyo musun allan aşkına hocam?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suicide

    hayır kullanmıyorum çünkü bu zaten sağlıksız bişey, mutlaka düz yüzeylerde kullanmak lazım ki bu havalanadırma delikleri altta olan bütün notebooklar için geçerli. ama şunu kabul edelimki eğer bir notebookta x1600 gibi bir ekran kartının gücünü, tl-52 gibi bir işlemcinin hızını ve 5400 rpm lik bir hdd nin performansını yaşıyorsak bu mutlaka ısı ortaya çıkaracaktır. hemde bunların hepsinin 3-3.5 cm inceliğindeki bir kasanın içinde olduğunu düşünürsek. saygılar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ea85

    kucagına alıp kullanabiliyo musun allan aşkına hocam?




    yazdıklarınıza katılıyorum arkadaşım geçenlerde asus a3e geldi cpu 50 ile 60 derece ve işleme göre de yükselmekteydi bu özelliklerde ki bir makinanaın ısınmamasının mümkünatı yok ister dizüstü olsun ister masa üstü bu yazıyı yazarken cpu ısısı 40 derece hdd ise 50 lerde opera,flashget,msn,benq müzik+çalışması gereken programlar..... Qpower max.battery life de.




  • @caprice işte hocam orda yüksekliğinden şikayet ettiğim tek değer hdd ısısı, onun dışında ben değerlerin normal aralıklarda olduğunu düşünüyorum. tek isteğim keşke hdd 40 civarında kalabilseydi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suicide

    @caprice işte hocam orda yüksekliğinden şikayet ettiğim tek değer hdd ısısı, onun dışında ben değerlerin normal aralıklarda olduğunu düşünüyorum. tek isteğim keşke hdd 40 civarında kalabilseydi


    alt kapağını çıkardım bide böyle deniyorum sonuçları buraya yazarım zaten makinadaki en yüksek ısı hdd de dediğiniz gibi.
  • hocam alt kapağı çıkarınca gariptir ki işlemci ısısı hızla artıyor, buda sanırım havanın kanallardan hızlı bir şekilde akmak yerine açık olan kapağın tüm alanından gelerek hızının düşmesinden dolayı. deneyince farkedeceksinizdir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suicide

    hocam alt kapağı çıkarınca gariptir ki işlemci ısısı hızla artıyor, buda sanırım havanın kanallardan hızlı bir şekilde akmak yerine açık olan kapağın tüm alanından gelerek hızının düşmesinden dolayı. deneyince farkedeceksinizdir.



    hdd ısısıda yükseliyor kapağı çıkartınca
  • doğrudur abi, işlemci biranda canavar gibi ısınmaya başlayınca hdd ye dikkat bile etmemiştim demekki kapağı çıkarınca soğutma sistemini devre dışı bırakmış gibi oluyoruz. zaten adamlar kapaktaki kanallar dışında biyerden hava girmesin diye bayaa bi kasmışlar (kapak kenarlarında yalıtım için sünger gibi şeyler var) demekki havanın sadece oralardan girmesi önemli bi konu.
    quote:

    Orjinalden alıntı: caprice


    quote:

    Orjinalden alıntı: suicide

    hocam alt kapağı çıkarınca gariptir ki işlemci ısısı hızla artıyor, buda sanırım havanın kanallardan hızlı bir şekilde akmak yerine açık olan kapağın tüm alanından gelerek hızının düşmesinden dolayı. deneyince farkedeceksinizdir.



    hdd ısısıda yükseliyor kapağı çıkartınca




  • Sistem ve donanımı ayrıntılı olarak görmek isteyenlere hdd,cpu,anakart ısı ve işlem miktarları ve driverleri vs........

    Everest ultimate Edition
  • realtek ses kartı 2007/6/28 1.70 yazılımları kullandığınız sisteme göre uygun driveri indirin.

    http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#High Definition Audio Codecs
  • arkadaşlar şunu farkettim benq nun üzerinde gelen benq Qmüzik programı winamptan daha iyi ses vermesi beni şaşırttı winamp enchanger programı olmasına rağmen Qmusic programı soft ses ve daha kaliteli sesi çok mükemmel.

    sağ alttaki kahverengi renkli olan realtek hd audi audi yöneticisine çift tıkladığımızda alttaki srs turusurround tx siyah olması gerekiyor Qmusic programını çalıştırdığınızda sağ taraftaki menülerden alttan yukarıya doğru 2. olan ekoyuda ayarlamayıda unutmayın
  • @caprice hocam bu driverları güncellemenin gözle görülür bir artısı varmı acaba? bi pdf vermiştiniz bu konu için ama valla çözemedim ben onu
  • benq nun sitesinde driverlara bakarken bios update dikkatimi çekti. denesek mi acabahttp://www.benq.com.tr/products/joybook/?product=823&ftype=3&page=features
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.