Şimdi Ara

Tüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Soğutucunun ilk sahibiyim (Eksen Bilgisayar'dan almıştım). 5 yıldır aktif olarak kullanmaktaydım. Tamamen keyfiyetten soğutucu değiştirdiğim için satıyorum; soğutucunun hiç bir problemi yoktur. Orijinal fanını değiştirip, COOLİNK SWİF2 120P model, PWM destekli, FDB rulmanlı bir fan taktım (bu fan ile birlikte göndereceğim).

    Soğutucuyu bugün (28/07/2018) sistemimden söküp temizledim, paketledim. Bir köşede yeni sahibini bekliyor.

    RYZEN dahil, tüm AMD soketler ile uyumludur. İntel için sadece LGA775 aparatı var elimde.
    Soğutucuyu bilmeyenler için şunu da not düşeyim: Isı borularının çapı 8 mm'dir. (Piyasadaki soğutucuların çoğunda 6 mm'lik ısı borusu vardır.)

    FİYAT: 14 €

    Tüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCFTüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCFTüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCFTüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCFTüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCFTüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCFTüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCF
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehhalil -- 6 Ağustos 2018; 18:56:6 >







  • indirim için takip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bedo

    indirim için takip.
    İndirim için döviz kurlarını takip edebilirsiniz
  • Hocam hayırlı satış olsun. Bende de aynı soğutucudan var. 3. Nesil bir işlemciye uydurmak mümkün müdür?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ronon Dex

    Hocam hayırlı satış olsun. Bende de aynı soğutucudan var. 3. Nesil bir işlemciye uydurmak mümkün müdür?
    Teşekkürler. Bu soğutucuyu, İ serisi İntel işlemcilere uydurmak mümkündür. LGA 115x uyumlu bir iskele tedarik ederseniz, takabilirsiniz.

    Tedarik edilmesi gereken iskele örneği (ok ile işaretledim):

    Tüm AMD soketler ile uyumlu EFSANE SOĞUTUCU SUNBEAM CCF

    Benim elimde bu iskelenin LGA 775 uyumlu versiyonu var (core serisi İntel işlemcilerle uyumlu).




  • Euro ile ilan açmanızı doğru bulmadım hocam. 100 tl gibi bir fiyat yapıyor neden tl olarak fiyat belirtmiyorsunuz, tutumunuz çok yanlış bence tabii takdir sizin. Euro yarın 3 tl olsa yine 14 euroya mı vereceksiniz ürünü?
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    TL olarak fiyat belirlemiştim ama dövizdeki yüksek volatilite nedeniyle fiyatı Euro'ya endeksledim. Aksi taktirde sık sık fiyat güncellemesi yapmak durumunda kalırdım. Alıcı olan, alıcı olduğu gün itibariyle benden TL bazında fiyat talep edebilir.

    Evet, Euro yarın 3 TL olsa yine 14 Euro'ya veririm. Çünkü tüm PC parçaları yurt dışından dövizle geliyor. Euro yarın 3 TL olursa, TL bazında tüm PC parçaları da ucuzlar ve böylesine bir ucuzluk ortamında ben de bu soğutucuyu 90-100 TL'ye satamam zaten.
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu işin ticaretini yapıyor olsan haklısın sonuna kadar ama elinde sadece 1 adet satmaya karar verdiğin cpu soğutucun var. Neyse hayırlı satışlar size vr başarılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde kaç adet olduğu, ürünün değerini değiştirmez.
    Ürüne talip değilseniz böyle gereksiz yorumlarla başlığı kirletmeyin lütfen.
    Ürünün fiyatını, ürüne talip olan konuşsun benimle...
  • ürüne talip olmasam girmezdim zaten konunuza. Fakat fiyatlandırma şekliniz böyle ikinci el bir ürün için pek örneği olmayan biçimde olduğu için yazdım hocam. Hayırlı satışlar tekrardan
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    Son günlerde döviz kurları da pek örneği olmayan şekilde hareket ettiği için, ilk belirlediğim fiyatı, ilanı açtığım günkü kur üzerinden Euro'ya çevirmeyi tercih ettim. Bunu size kaç kere daha anlatmam gerekiyor??? Volatilite biterse tekrar TL fiyat yazabilirim. Fiyatı ne kadar ve hangi birimden yazmak istersem yazarım; bu benim tasarrufumdadır. Fiyatı ya da ürünü beğenmeyen başka ilanlara bakabilir, ciddi anlamda ürüne talip olan da benimle iletişime geçip bir teklif sunabilir, benden yeni bir teklif isteyebilir vs...
    Sizin tavırlarınız ürüne talip olmuş birinin sergileyeceği tavırlara benzemiyor.

    Ürüne talip olduğunuz konusunda samimi iseniz, ona uygun bir tavırla özelden yazabilirsiniz.
    Sizden rica ediyorum; başlığı daha fazla kirletmeyin lütfen.
  • arkadaş baya dil döktü bana ücretini gönderdim baya iddaalı konuştu umarım söylediği gibi çıkar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torres1903

    arkadaş baya dil döktü bana ücretini gönderdim baya iddaalı konuştu umarım söylediği gibi çıkar
    Kusura bakmayın ama "yuh" diyorum Ümit Bey... Kim kime dil döktü??? Benimle pazarlık ederken adeta destan yazdınız (6 sayfa özelden yazışmışız). Ürünleri ucuza alabilmek için baya dil döktünüz. Benim için "baya iddaalı konuştu" demenizi pek doğru bulmadım. Ben sadece teknik özelliklerine vurgu yaptım, özellikleri itibariyle 300 TL'ye sattığınız stok soğutucunuzdan daha iyi olduğu ortada dedim. Ben 5 yıl kadar kullandım, herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım dedim. Ama sonuçta ben satıcıyım, soğutucunun performansını bu soğutucudan kullanmış birkaç kişi bulup onlara sorun dedim. (Bunu birkaç kez tekrarladım)

    Ayrıca elimde açılmamış ambalajında NOCTUA NT-H1 termal macun var, isterseniz soğutucunun yanında uygun fiyata verebilirim dedim ve size bir fiyat verdim:
    SUNBEAM CCF: XX TL
    NOCTUA NT-H1: YY TL
    olur dedim.
    Siz ise ürünün fiyatını daha aşağı çekebilmek için ürünü kötüleyip durdunuz (ürün kötü ise almak için niye bu kadar uğraştınız, o da güzel bir ironi tabi ). Ben ise ürünün kötülenecek bir tarafı olmadığını anlatmaya çalıştım. Uzayan sohbetin hatırına ilk yazdığım fiyattan 10 TL indirim yaptım ve "fiyatın son olacağı budur" dedim. Bunun üstüne blöf yapıp "aynı soğutucuyu 50 TL'ye buldum, onu alacağım" dediniz ama yaptığınız blöf benim indirim yapmama neden olmadı, "hayırlı olsun" dedim...
    Blöf tutmayınca tekrar ürünü kötüleme faslına geçtiniz Beni bi hayli yordunuz... Şimdiye kadar forumdan 9-10 kişiye ürün sattım, hiç biri beni sizin kadar yormadı

    Sonunda "gereksiz muhabbetlerle ne kendinizi yorun, ne de beni... fiyatın son olacağı budur. ürünün ya da fiyatın iyi olmadığını düşünüyorsanız almak zorunda değilsiniz." dedim. Bunun üstüne kargo muhabbeti ile biraz daha yorulduk ama sonunda anlaştık... Önemli bir aksilik yaşanmadığı taktirde ürünleri yarın kargoya vereceğim. Hayırlı olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.