Şimdi Ara

Tulum önerisi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Arkadaşlar,

    Antalya'da motor kullanacağım. İşe gidip gelirken kullanabileceğim kolay giyilip çıkarılan bir ürün arayışı içerisindeyim(su geçirmez olması önemli. Antalya'nın yağmurunu bilen bilir ) Tulumlar Antalya için sıcak olabilir diye düşünüyorum(Belki yazlık tulumlar olabilir?). Takım elbise vs. giymem gerekebiliyor. Şu an Bmw air flow mont ve büse kışlık mont kullanıyorum. Motor f700gs.



  • Montunuz zaten su geçirmiyordur sadece alt yağmurluk gibi birşey alsanız ucuza halledersiniz. Tulum ve kolay giyip çıkarmak pek birarada olmayan şeyler.
  • Mont su geçirmiyor ama şiddetli yağmurda ne kadar geçirmez emin değilim:). İstanbulda genelde yağmurluk giyiyordum kullanırken(sağanak yağmurda). Pant olarak gerçekten su geçirmeyen bir ürün tavsiyeniz var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyori

    Mont su geçirmiyor ama şiddetli yağmurda ne kadar geçirmez emin değilim:). İstanbulda genelde yağmurluk giyiyordum kullanırken(sağanak yağmurda). Pant olarak gerçekten su geçirmeyen bir ürün tavsiyeniz var mı ?

    decathlon daki bu ürün yazın işimi gördü. yarım saatlik yağmurda hiç su geçirmedi.

    https://www.decathlon.com.tr/raincut-ust-pantolon--id_8382416.html

    fakat soğuktan da korusun derseniz aşağıdaki ürün resmen süper. hem üşütmüyor, hem de su geçirmiyor. geçen kış çok memnun etti beni. google yazarsanız çıkıyor.

    PROHEL ASTARLI YAĞMURLUK




  • Tulum sakın alma. Alacaksan yekpare al.

    Bak ben ataşehir motosikletimden tulum aldım, revit pasifik sonra ne oldu 2. giymemde su aldı. hep sıkıntı yaşadım yani sana anlatsam ömrüm yetmez.. revzilla'da ingilizce yazdım ordan oku pasifik tulumun ne halt yediğini..

    revit'i özen motor getiriyor, garanti dışı bıraktılar, iki giyiyorum su alıyor. Sakın diyorum bak tulum pişmanlıktır, esnek mühürler zaten zamanla bozuluyor.

    TULUM SAKIN ALMA AYRI PARÇALAR AL!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.