Şimdi Ara

Tulpar T5 v17.1 Kullanıcıları İnceleme, Paylaşım ve Bilgi Platformu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
5.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • limetuar kullanıcısına yanıt

    Sizin laptop baya badireler atlatmış. O kadar yazının sonunda bozuldu demenizi bekledim resmen. Hdmi kablosu ile 1080p'de 144HZ alınabiliyor. Nvidia kontrol panelinde ilk başta gözükmüyor ama windows görüntü ayarlarından 144hz seçildiği zaman kontrol panelinde de gözüküyor.


    Bahsettiğiniz problemlerin çoğunu yaşamadım şu ana kadar. Bir tek bataryası şişti şansıma kendim kasaya bir şey olmadan farkettim. 7-8 ay kadar önce ücretsiz değiştirdiler.


    Şu an masaüstüne geçtiğim için aktif kullanmıyorum tabi ama bu saatten sonra daha fazla ısınması normal artık işlemcisi yaşlanıyor. Hala son bir iki sene haricindeki oyunları da oynatabilmesi sebebiyle bende satmadım.

  • Evet, ben bu zamana kadar aslında 24hzi kaçırarak kullanmışım. Tekrardan kontrol ettiğimde alabileceğimi fark ettim.


    Teknik servise yolladım bir kaç hafta öncesinde. HDD tamamen, SSD %80 hasarlıymış. İşlemci ve Ram ve ekran kartında sorun yokmuş aslında. Klavye, wifi bluetooth kartı, iki adet 256'lık ssd, 8'lik bir ram yükseltmesi, iki adet fanın değişimi ve bataryanın eklenmesiyle 8.700tl gibi ek tamir ücretiyle yeniden aldım laptopu.


    Klavyedeki rgb'lerin bile feri sönmüş kullanımla birlikte. İlk kez tekrardan açınca klavye ışıkları bi gözüme güzel geldi tekrardan. Tertemiz yapıp kenara koydum.


    Kendisiyle 7 yıllık bir sürecimiz oldu. Yarı yolda bırakmadı asla (: muhtemel bu saatten sonra da tekrardan ulaşmak istediğimde günlük işler veya ortalama oyunlar için ben de yanımda bulunduracağım. Yıllar sonra bu konuya dönmenize de sevindim.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.