Şimdi Ara

Tüketici Kredi Kampanyaları & İndirimleri 2020 - ! GUNCEL (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.271
Cevap
882
Favori
2.501.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tırişka

    Danışma şirketi tefeci aş ye benziyor. Girmeyin böyle yollara yazıktır akıl var mantık var
    eş dolayından kredi çekilememesi sadece ev kredisinde var, bireysel kredide eş durumu yok. arkadaşınızı kandırmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef 70k krediyi çekemedim.önemliydi ama hayati bir mesele olmadığı için 130k ile idare edeceğim.yalnız bu süretçe bankaların ne kadar yalancı olduğunu da öğrendim.gittiğim her banka öğretmenim dediğimde hemen hesap açtı kredi kartı vermek istedi.krediniz onaylanır diye beni kandırdılar sonrada merkezimiz kredi onaylamadı diyorlar.geldi kızma bu işe.bana verdikleri tüm kartları iade edeceğim ve açtıkları hesaplatrı dilekçeyle kapatacağım yazık günah madem kredi çıkmayacak nedem hesap açılıyor anlamak mümkün değil.15 yıldır hiçbir borcumu aksatmadan düzenli ödedim.kredi kartımda hiçbir gecikme yok ve malesef bankaların bana verdiği kredi 75k yazıklar olsun.1 ay önce 1800 olan puanım şıan 1100 olmuş çok riskliymişim neyse kafanızı ağrıttım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    Bu üst limit çekmek için zordu aslında, Kredi kartı yerine KHM düşünebilirsin. Açıkca söylemek gerekirse 75K kredi çekmişsin, üstüne 70K çekmek zor, ama bir bankadan 30K çekmek mümkün olabilirdi.

    Benim kredilerim Maaşımı %100 kredi taksit ödeme gidiyor. Tüyo olarak şöyle söyleyebilirim, işinize yarar mı bilmiyorum. Online bankacılık yoluyla kredi çekmiştim. 2 banka banka teklif sunmuştu, 45K diğeri, 35K idi. Başvuru yaptığım 10K teklif sunmasıyla aynı anda aynı gün içinde almıştım krediyi. 2 banka teklif sunmasıyla kredi çekerken, çekmişkende başka bankadan tkr başvurdum 10K onaylamasıyla almıştım. Maaşımı sorarsanız 2600 TL :) Yani aylık taksit ödemeleri maaşımı bile geçiyor.

    Sonra birgün bu kredileri hepsini birleştirmek istedim, 100K çekmek istedim. Hiç bir banka yanaşmadı. Maaşınız yetmiyor, ıvır zıvır. Kusursuz ödemekteyim, geçikmede yok, k.kartıda geçikme aksine ekstre ödeme yapıyorum no asgari :)

    Bunların tek yaptığı şey maaşınıza göre hareket ederler. Geçmiş geriye dönük ödeme performansınıza bakmazlar ben buna APTAL banka diyorum. 5 (BEŞ!) YILDIR DÜZENLİ ÖDEME YAPAN 1 KEZ GEÇİKME OLMAYAN NEDEN VERMEZSİNİZ :):) :) APTAL ! ÇOK MU KORKUYORSUNUZ ÖDEMEYEMEM DİYE :)

    Şube zor, Online kolay.




  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    Bu çektiklerinizi hangi bankadan çektiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • myömer M kullanıcısına yanıt
    Kredi vermemleri normal değil mi ? Siz olsanız kendinize kredi verir misiniz ? Maaşımdan fazla kredi taksidi ödüyorum diye kendiniz yazmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay önce 100k kredi çekmiştim 1.05 60 ay vadeyle şimdi ihtiyacım kalmadı sizce kapatmak mantıklı mı altın vs almak mı mantıklı ödemeye devam ederek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nicksizayı kullanıcısına yanıt
    Tabi ki normal vermemeleri, bu sistem açığı ise online kredi sayesinde oluyor maalesef. Aynı şube mantığıyla vermemeleri konusunda online'de işleseydi. Kredi vermeyecekti. Bende şubeyle uğraşmıyorum, online işim oluyor.
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fitarih -- 1 Ekim 2020; 10:2:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt
    Faizler 200 baz puan arttı,yıl sonuna kadar daha da artabilir gibi duruyor. Döviz ve altın şeklinde bir paket yapılabilir belki. En kötü banka faizleri zararı kapatacaktır.

    NOT : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
  • Teb ve ing 50000₺ veriyor, 36 ay geri ödemesi 65 bin oluyor, sigorta 900 küsür, 250₺ tahsis,yüzde 30 faiz ödemiş oluyoruz. 3 yılda yüzde 30 un üzerinde getirisi olacak yatırım altın gibi görünüyor, mantıklı geliyor kulağa, sizce mantıklı değil mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda açıklanan nedenlerle talebin iade edilen kısmı için karar verilmesine
    yer olmadığına, kalan kısmı için ise kabulüne ve 315-TL’nin Başvuru Sahibine
    iadesine karar verilmiştir.

    Vakıfbank 315 tl paket ücreti kesmişti kredi çekmiştim. Hakem heyetine başvurmuştum yukarıdaki cevap geldi 10 gün önce.

    Banka parayı hala yatırmadı, mesaj attım bankaya tarafımıza henüz ulaşan bir şey yok diyor napmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    mesaj geldikten 10 15 gün içerisinde otomatik yatırıyorlar aynısı banada oldu hiç aramadım yatırdılar.
  • Kredilere yapılan hayat sigortası zorunlu değil. İptal ettirmek için bankaya 15 gün içerisinde cayma hakkınızı yazılı ilettikten sonra olumlu cevap alamazsanız e-devlet üzerinden aşağıdaki adresten şikayet edebilirsiniz.
    https://www.turkiye.gov.tr/hm-sigortacilik-sikayet-basvuru-ve-takip
  • Ticari kredilerde sigorta zorunlumu arkadaşlar??
  • mhasturk kullanıcısına yanıt

    Ben bankaya bir şey yazmadan etmeden sadece telefondan iade istiyorum, kabul etmeyince e devletten başvuru yapıyorum 1 haftada hepsi iade oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lina52 L kullanıcısına yanıt
    Hayır, zorunlu değil, hatta çoğu büyük kredi tutarlı işlemlerde hiçbir kesinti yapılmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak Annem ve babam emekli ziraat bankasından alıyorlar emekli maaşlarını babam 3250 annem 2100 tl maaş alıyor , annemin ayni bankada aylık 750 tl ödemeli tüketici kredisi var 14 ayı kaldı , babamın acil 60000 tl tüketici kredisine ihtiyacı var ziraat bankasından çekecekler aylık ödeme maaşından otomatik kesilecek artı annemin Aylık 750 olan krediyide 60000 çekecekleri kredi ile kapatacaklar , sorum şu babamlara 60000 kredi çıkar mı ve masraf ne kadar çıkar babam 58 yaşında , yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ercan1910 E kullanıcısına yanıt

    En iyisi maaş bankasına gidip öğrenin. Büyük ihtimal kredi çıkar. Sigorta biraz yüksek olabilir babanızın yaşı itibariyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel oran alan var mı acaba aranızda arkadaşlar..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiLtay T kullanıcısına yanıt

    Yanıtın için teşekkürler, krediyi çekeli 3 hafta oldu hala sigorta iadesi alabılıyormuyuz?

  • 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.