Şimdi Ara

Tuğçe Kazaz: Atatürk'ü Osmanlı, Erdoğan'ı Atatürk Türkiye'si yetiştirdi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2021 tarihli bir konu, forum yönetiminden duyulan rahatsızlık nedeniyle güncellenmiş olabilir lakin özellikle ve tüm arkadaşlarımız adına,

    EN YÜKSEK SESLE BELİRTMEK İSTERİZ Kİ ATATÜRK DÜŞMANININ ARAMIZDA, MUHABBETİMİZDE YERİ DE DEĞERİ DE YOKTUR.


    İyi forumlar.  

  • Boş yapmış. Bu tip kişiler böyle radikal konuşup popülerite oluştururlar.
    Sanırsınız hiç kimse dil bilmiyor. kapasite meselesi onun sorunu birsürü dil bilen siyasetçimiz var. Böyle bir kıyas yapmak kötü niyetliliktir.

    Alın sizin hükümetinizdeki bir adam bakın ingilizcesine. Reisiniz 380 sene yaşasa böyle konuşamaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 1 Haziran 2023; 23:59:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kax123 K kullanıcısına yanıt

    En acısı böyle kişileri meşhur ediyorlar. Yarın gider kafasını ağlama duvarına vurur. Bu kişilerin boş konuşmasının Amaçları kesinleri birbirine geçirip kitle oluşturmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederiz Ömer bey ama daha önceden ihbarwebe gönderildi . bunda kasıt , forumunuza kasti yaptırım düşmanlık , kin , yada daha başka art niyetli amaçlar yok , lakin 2 senedir böyle bir msj ı şikayet etmemiş olabilirler yine de bundan sonra arkadaşların şikayetlerine gerekli müeyyide için sadece küfür hakaret bazında kriter almayı genişletin . bakın binbir vatan haini var afedersiniz takibi de zor size de külfet . lütfen böyle tiplere engel olabilmek için teknik kısıtlamaları yüksek tutun özellikle internet üzerinden sahte sms alan fake numaralardan gelen üyelikleri engelleyin .


    Çok fazla art niyetli ve eski hesaplarla dayısı bacısını halasını atasını satabilecek tipler var . ziyadesiyle yorulduk günlük mesaimizden öte burda da yoruluyoruz . bunlarla uğraşmaktan yorulduk yani .. lütfen yeni açılan üyeliklerde msj atabilmek için belirli operatörlerden sms onayı kuralı koyun . adam sms alan sitelerle üyelik açıyor üç beş msj la milletin huzurunu bozuyor ve herşeyden önemlisi milli değerlerimizle oynanıyor bundan dolayı da kayıtsız kalamıyoruz . kimseye küfrümüz art niyetimiz ayrıştırıcılığımız ayrımcılığımız yok ama bunlar yetti artık bini bir para .



    LÜTFEN DUYARLI OLUN BİZ BUGUN BASİT ŞEYLERİ ŞİKAYET EDEBİLİRİZ AMA İLERDE BU ÜLKENİN DEĞERLERİNE GÖNÜLDEN BAĞLI TOPLUM FERTLERİ ARKADAŞLARIMIZDAN BİRİNIN CANINA TAK EDER KÖTÜ OLAYLARA VESİLE OLABİLİR . FORUM KİMSENİN OYUNCAĞI DEĞİLDİR FAKAT HALA O AHMAKÇA MANTALİTEYLE APTALCA MESNETSİZ İDDİALARLA FORUMUN AHALİSİNİN ÖZELLİKLE DE BİZ KADİM ÜYELERİNİZİ RAHATSIZ ETMEKTEN BIKMIYORLAR . ÖZELLİKLE DE BABUS0606 NİKLİ ŞAHIS . ÇOK FAZLA ŞİKAYET VAR VE SİZLER SADECE TEK KRİTERLE CEZALANDIRMA SİSTEMİNİ UYGULUYORSUNUZ . BAKIN BÜYÜK HARFLERLE YAZMAKTAN YORULMUYORUM DİKKATE ALIN DİYE BAS BAS BAĞIRIYORUZ BURASI TÜRKİYE VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ . MİLLİ DEĞERLERİMİZE VE ÖZELLİKLE DE SAYGIDEĞER ATALARIMIZA BÜYÜKLERİMİZE VE EKLEMEK GEREKİRSE TÜRK SİYASETİNDE NAMUSU ŞEREFİ HAYSİYETİ VE ADAMLIĞI İLE VAROLMA MÜCADELESİ VEREN İNSANLARA OLAN ATIFLAR DAHA DOĞRUSU ÖRÜMCEK BAĞLAMIŞ BİR ZİHNİYETLE SALDIRMALARIN BİN TANE MSJ LA DOLANDIĞI BİR FORUMDA GEZİYORUZ . BİZ ESKİ ÜYELERİNİZ BUNDAN RAHATSIZIZ . GEREKLİ ŞAHISLAR HAKKINDA YÖNETİME DE ŞİKAYETTE BULUNULACAK . ÇÜNKÜ ADAMIN MİSAL VERMEK GEREKİRSE 2020 LERDE AÇTIĞI ÜYELİKLE HALA BIKIP USANMADAN SATAŞTIĞI AYNI ABUK SUBUK KONULARLA ADAM 1500 MSJ I BULMUŞ , İLGİDE YAPTIRIMDA BULUNMADIĞINIZ İÇİN .. HER SEFERİNDE BİR KENDİNİ BİLMEZ YÜZÜNDEN ZİYAN OLUP GİDİYOR HERŞEY . .. HALA GEREĞİ YADA TEDBİRLERİ ARTTIRILMAZSA ARTIK KAMU KURUMLARI ARAYA GİRMEK ZORUNDA KALACAK .


    LÜTFEN DUYARLI OLUN BU VATANI BİZLERİ BÖLMEYE ÇALIŞANLARA AMAN VERMEYİN . SAYGILAR .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 2 Haziran 2023; 0:3:11 >




  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Askerde söfördüm . Bizim paşa camdan bakar bu halk niye bize böyle bakıyor derdi. Erdoğan ı da Erdoğan yapan bu. Bu halk bize niye böyle bakıyor diyen ve kendini çoğunluk hisseden insanlar. Ama çoğunluk değil azinliktalar. AKP nin aldığı oy ve CHP nin aldığı oy parti bazında ortada. Halka inmeye çalıştılar ama çok geç kaldılar. Fakat bir kesmi hala halkı küçümsemeye devam ediyor. İşte o yüzden KK aday oldu. Halkı görmeyen anketlere bakalım ona göre aday belirleyelim diyenlere karşı halka karşı duran bir aday. Bu kadar oyu insanlar severek vermedi. Çok fazla olumsuzluk olduğu için verdi. Ama halk istemiyor. Şu at gözlüğünün çıkması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış bir teori. Atatürk Osmanlı devlet memuru idi. RTE ise TC işçisiydi. Kategorileri farklı; Atatürk Osmanlı bürokratıydı. RTE ise TC halkı idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    sen banamı söylüyon.? korkmadan söyle ne diyeceksen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 2 Haziran 2023; 14:44:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.