Şimdi Ara

Tudor Sneijderi istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tudor Sneijderi istemiyor



  • Bu tudorun boyu 1.93 ama aklı 1.30 heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder'i ben de istemiyorum. 2 senedir takıma hiç katkısı yok. Bu sene 13 asist yapmış, hangisi önemli maçlardaydı? Zaten ondan başka asist yapan yok. Neden yok? Çünkü sistem onun üzerine kurulu. Sneijder kötü oynadığında takım hiçbirşey yapamıyor bu yüzden. Bizim bir oyuncuya bağlı sistemi bırakmamız gerekiyor. Son 4-5 hafta iyi oynadı yine taraftarın gözünü boyamak için. Sneijder iyi bir oyuncu, ilk 2 sezonunda faydalı oldu ama artık yaşlandı, 5 milyon euro alıyor ve gitmesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 14 Haziran 2017; 1:00:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder 10 numara falan degil zaten. Sol aciga koysun oynatsin iste. Takimda toptan anlayan adam kalmadi. Su sartlarda Sneijder'de giderse, ilk 5'e bile giremeyiz. Bir sene daha oynasin iste. Seneye zaten yok.
  • Sneijder sahada yürüyor olsa bile sahada kalmalı.Sneijder'in yerini doldurabileceğini sanıyorsunuz galiba bu dursunun.Sneijder'in etrafına hareketli adamlar lazım aval aval top bekleyenler değil.Sneijder kadar hızlı oynayan başka adam var mı takımda.
  • Ulan bu adam hala dünya starı! 90 dakika yatsın 1 ara pasta maçı aldırır olmadı 40 metreden vurur öyle aldırır. Bu adamın olmadığı maçlarda pas yapmaktan aciz kalıyoruz ver Brumaya 2 kişi geçsin kaptırsın oluyor tüm taktik. Ne demek 10 numaraya yer yok sistemimde? O zaman benim kafamdada defans seven td yok. Bu cümleyi harbiden kurduysa yollanacaklar listesine senide yazıyorum Tudor efendi umut sabri hamza kompiliytıd sıra sizede gelicek.
  • Aykut kocaman mısın kardeş o nasıl açıklama, 7 numarayı verin sol açık oynasın o zaman

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Şu kafalara hastayım cidden. 13 asist yapmış hangi büyük maçta varmışmış..
    Forvetsiz takımda asist kralı oldu bu adam, hala gelmiş bla bal..
    Bir de bilmiş bilmiş konuşmazlar mı.
    Beni bu cazlarr buluyslarr bitiriyor zaten
  • Tudor mantıklı kararlar vermeye başladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

    Sneijder'i ben de istemiyorum. 2 senedir takıma hiç katkısı yok. Bu sene 13 asist yapmış, hangisi önemli maçlardaydı? Zaten ondan başka asist yapan yok. Neden yok? Çünkü sistem onun üzerine kurulu. Sneijder kötü oynadığında takım hiçbirşey yapamıyor bu yüzden. Bizim bir oyuncuya bağlı sistemi bırakmamız gerekiyor. Son 4-5 hafta iyi oynadı yine taraftarın gözünü boyamak için. Sneijder iyi bir oyuncu, ilk 2 sezonunda faydalı oldu ama artık yaşlandı, 5 milyon euro alıyor ve gitmesi gerekiyor.

    Şu mesajin surada dursun kenarda. Koca takimda sneijder disinda beyni olan, top yapabilen bir tane adam yok. Dursun un kafasina saksi dusup uber transferler yapmazsa hatirlatirim bu mesajini sana.



    Takimin %90 i anadolu klupleri seviyesinde. Sneijder in olmadigi maclarida biliyoruz. Takim kafasi kesilmis tavuk misali ne yaptigini bilmiyor. Bruma muslera ile beraber sneijder takimin adina yakisan iki uc isimden birisi. Dursun bizi sasirtmaz ise sneijder de giderse alintilarim mesajini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet o yüzden Belhanda peşinde koşuluyor.. Sneijder gibi bir markanı ismi yeter.. 130 defa Holanda milli takımının formasını giymiş Ajax,Real Madrdi ve İnter gibi avrupda kulüp say desen ilk 10'a girecek 3 klüpte futbol oynamış bir marka.. O uyduruk Tudor Antalya maçında Sneider'i çıkartınca gördük alınan macın nasıl zora girdiğini. Sneijder olmasa bu seen ieleide top tutamayacktık.. Senin santraforun yok, Önliberon yok, Sağ açığında Yasin oynuyor, Bruma'nın takım oyunu nerede ise sıfır Snijder'e laf ediyorsun.. Onumuzdeki sezon en fazla 10 ncu hafaya kadar duracak bir TD için Sneijder'i satmak akılsızlıktır.. ama bizdeki şanssılıta Sineride gibi bir adamın 3 senin Dursun çapsızının yönetiminde geçmiş olacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Evet o yüzden Belhanda peşinde koşuluyor.. Sneijder gibi bir markanı ismi yeter.. 130 defa Holanda milli takımının formasını giymiş Ajax,Real Madrdi ve İnter gibi avrupda kulüp say desen ilk 10'a girecek 3 klüpte futbol oynamış bir marka.. O uyduruk Tudor Antalya maçında Sneider'i çıkartınca gördük alınan macın nasıl zora girdiğini. Sneijder olmasa bu seen ieleide top tutamayacktık.. Senin santraforun yok, Önliberon yok, Sağ açığında Yasin oynuyor, Bruma'nın takım oyunu nerede ise sıfır Snijder'e laf ediyorsun.. Onumuzdeki sezon en fazla 10 ncu hafaya kadar duracak bir TD için Sneijder'i satmak akılsızlıktır.. ama bizdeki şanssılıta Sineride gibi bir adamın 3 senin Dursun çapsızının yönetiminde geçmiş olacak..

    Sneijder yokken kötü oynamamızın nedeni sistemin ona dayalı olması yani tek bir oyuncuya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: godilli

    Sneijder sahada yürüyor olsa bile sahada kalmalı.Sneijder'in yerini doldurabileceğini sanıyorsunuz galiba bu dursunun.Sneijder'in etrafına hareketli adamlar lazım aval aval top bekleyenler değil.Sneijder kadar hızlı oynayan başka adam var mı takımda.

    katılıyorum takımdaki herkes ayağına pas istiyor herkes pas atayım birileri kaçsın diye bekliyor oysa herkes beklediği için takım pasa dayalı oyun oynuyor ilerde de burak gibi savunma arkasına kaçan adam olmayınca ortasaha ve rakip defans arada patates ediyor bizi. dikkat edin çoğu maç bunu yaşadık savunma ve ortasahası arası iyi pres yapan hiçbir takıma karşı başarı elde edemedik.
  • Bu sezon Sneijder'i göndermek intihar olur. Belhanda falan o boşluğu dolduramaz. Eğer Tudor 10 numarasız bir sistem düşünüyosa , onu yapmak için bu kadronun %70'i değişmeli. Bu şartlar altında da bu mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venerable

    Bu sezon Sneijder'i göndermek intihar olur. Belhanda falan o boşluğu dolduramaz. Eğer Tudor 10 numarasız bir sistem düşünüyosa , onu yapmak için bu kadronun %70'i değişmeli. Bu şartlar altında da bu mümkün değil.

    Todur2un ne düşündüğü belli değil.. Şino olmaz diyor sisteme uymuyor diyro yerine belhanda diyor. Eğer belhandayı kanat oynatacaksa onu almak yerine gerçek kanat oyuncusu almak daha akıllıca..
  • Bu da hamzagillerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş, adamdaki egoya bak. Böylelerini görünce Lucescuya bir kat daha saygı duyuyorum.
  • Tudor'a 10 tane Tolga Ciğerci ver rahatlar...Muslera ile arası iyi şimdilik umarım takımdan kaçırmaz.
  • Sneijder olmasın bencede Selçuk topu alır 90 dakika yan pas yapar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Kariyerle olmuyor o . Rvp hollanada tarihinin en golcüsü, bplde 30 gol atmış tek isim .arsenal manchester united gibi devlerde oynamış,sonuç?bir fenerli olarak söylüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.