Şimdi Ara

TTNET Tuzağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar
    Ben öğrenciyken özel internet bağlatmıştım. Son senemdeyken internetimi şubeye giderek kapatma talebinde bulundum. Belli bir süre sonra tekrar aradılar özel bir teklif ile. İstemediğimi belirttim. Sizi tekrar arıyacağız dediler ve tekrar dönüş yaptılar. Ben de taşınacağımı belirttim ve kapatılması istedim.
    ...ve sonra 1 Hafta önce evimize bir tebligat geldi. Yaklaşık 200 TL borcunuz bulunmaktadır. 7 gün içinde ödemeniz gerekmektedir yazıyordu. Konya'daki adresimi bulmuşlar. Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Gayet nazik bir beyefendi izah etti siz interneti dondurmuşsunuz 300 gün sonra tekrar hizmete açılmış. Yani anlamadığım benden habersiz internetim açılıyor. Ayrıca arkadaşım aynı yerde kendi üzerine internet açtı bir de benden ücret alacaklarmış. Neyse müşteri temsilcisi ses kaydınızı dinleyelim sorunu çözeriz dedi. Müşteri temsilcisinin kibarlığına binayen ben de sakin bir şekilde kabul ettim. Dinlensin dedim.
    İki gün sonra bir telefon geldi. Bir kadın aradı. Ses kaydımı dinlemiş. Meğersem ben internetimi dondurmuşum. Ben ısrarla bakın beni iki kere aradılar. Birincisinde söylemediysem bile ikincisinde taşınacağımı ve kendi evimde internetimin olduğu belirttiğim. Kadın bozuk plak gibi aynı şeyi söylüyüp duruyordu. 15 Ocakta onay vermişim. Ya ben nerden hatırlıyım 1 sene öncesini. Israrla diğer ses kaydını dinleyin diyorum. Kadın aynı şeyi tekrarlıyor. Yasal yollara başvurun diyor. İlk müşteri temsilcisi kibar bir beyefendi ikincisi ise sırf bu işler için tutulmuş şirret bir kadın. Ya diyorum şu an da orada bağlı internet var. Kadın bozuk plak gibi aynı sözleri tekrar ediyordu. Koskoca ttnet üç beş kuruş için oynadığı oyuna bakın.
    Buradan ttnet'e sesleniyorum. ALLAH'TAN KORKUN. MİLLETİN ÜÇ BEŞ KURUŞUNA MI KALDINIZ? MİLLETİ BU KADAR SÖMÜRDÜĞÜNÜZ YETMİYOR MU? YANİ SİZ TAŞINDIĞIM YERDE TEKRAR İNTERNETİN BAĞLI OLDUĞUNU BİLMİYOR MUSUNUZ? İŞİMİZ GÜCÜMÜZ YOKTA YASAL YOLLARA MI BAŞVURACAĞIZ HAKKIMIZI ALMAK İÇİN. Şuan evimde internetiniz var. Ne kadar tazminatı olursa olsun interneti kapattıracağım da sizin bu kestiğiniz parayı ödemiyeceğim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.