Şimdi Ara

TTNET SMS Fatura Bilgilendirme Uyanıklığı ile Nasıl Para Kazanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TTNET uzun süredir E-Fatura hizmeti adı altında ADSL abonelerini telefon ile arayıp “Ağaçlar kesilmesin ve Doğaya katkıda bulunun” şeklinde bir yalan ile normal posta ve kağıt kullanarak gönderdiği faturalarını SMS veya E-posta ile kullanıcılarına göndermeye çalışıyor. Kendi müşterisinin sorunlarını çözmek için uğraşmayan bir şirketin doğayı düşünebildiğine nasıl inanabilirsiniz ?

    Telekom alt yapısını elinde bulunduran bir şirket SMS ve E-posta için hiçbir ücret ödemez. Böylelikle milyonlarca telefon ve internet kullanıcısı olan bir şirketin fatura masrafını SMS veya E-posta yoluyla bedavaya getirerek kazanacağı parayı siz düşünün.

    TTNET ‘in verdiği hizmetlerin hiçbiri müşteri memnuniyeti üzerine kurulu değildir.İnternet üzerindeki açılmış milyonlarca şikayet konusu ve açılan onbinlerce dava buna bir örnektir. Yabancıların satın aldığı bu şirket, sadece müşterilerinin üzerinden nasıl daha fazla para kazanırım mantığı ile hareket etmektedir.

    Faturalarınızı normal posta yoluyla isteyerek bu şirketin sizi daha fazla kullanmasına ve aldatmasına izin vermeyin.

    Yazan : Osman Atabey &www.TcpSecurity.com

    Kaynak : http://www.tcpsecurity.com/ttnet/ttnet-sms-fatura-bilgilendirme-uyanikligi-ile-nasil-para-kazaniyor.html







  • duyduğuma göre ajdar ttnete şarkı besteleyecekmiş ne kadar doğru bilemiyorum...
  • Ya zaten amaç doğa değil ki, adamlar posta yolu ile dünya kadar para kaybediyor iken böyle bir şey yapıyorlar ve adını ''doğayı korumak'' diyorlar. Her şeye vergi alıyorlar, biz de ödüyoruz.
  • kapitalist sistemde herşey şirket için
  • Madem e-mail yoluyla alıyoruz faturaları ona göre tarifelere indirim getirsinler memnuniyet böyle olur.
  • benide sürekli arayıp duruyorlar herseferinde hayır evime fatura yollayın diyorum. sözleşmemdede işaretledim kafalarına göre değiştiremezler seve seve gönderecek evime faturamı
  • kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser.
  • bu sadece ttnetle alakalı değil ki hepsi böyle :) cep telefonu faturalı kullanan varsa bilir, onlarda aynı yolu izliyor.Yani bu firmaların kullandığı ortak bir yol.
  • TTnet bu konuda samimi veya değil bunu bilemem ama ben şahsım için kağıt kullanmasını istemiyorum küçükte olsa doğaya katkımız olsun zaten otomatik ödemeyle hallediyoruz işimizi.Ttnet iyi niyetini göstermek için sembolik bir yansıma yaparsa kendi bilir yapmazsada beni fazla bağlamıyor açıkcası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    TTnet bu konuda samimi veya değil bunu bilemem ama ben şahsım için kağıt kullanmasını istemiyorum küçükte olsa doğaya katkımız olsun zaten otomatik ödemeyle hallediyoruz işimizi.Ttnet iyi niyetini göstermek için sembolik bir yansıma yaparsa kendi bilir yapmazsada beni fazla bağlamıyor açıkcası

    bizde istemiyoruz böyle olmasını ama bize hizmet sunamayan bir şirkete neden katkım olsun ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    TTnet bu konuda samimi veya değil bunu bilemem ama ben şahsım için kağıt kullanmasını istemiyorum küçükte olsa doğaya katkımız olsun zaten otomatik ödemeyle hallediyoruz işimizi.Ttnet iyi niyetini göstermek için sembolik bir yansıma yaparsa kendi bilir yapmazsada beni fazla bağlamıyor açıkcası

    Sizi sonuna kadar destekliyorum.

    Sadece TTNET'e olan kızgınlık nedeni ile doğaya zarar vermek fikrini ben anlayamıyorum.
  • TTNET öyle bir iş yapıyor ki mantıkla düşünen insanları bile duygusal düşünmeye sevkediyor. Bu şekilde siz doğa mı önemli yoksa postayla kağıt mı önemli derken TTNET gibi uyanık şirketler parayı götürüyorlar.

    Herkes fikrinde özgürdür. Ben sadece TTNET adam olana kadar herkesin faturasını posta yoluyla almasını öneriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanAtabey -- 18 Temmuz 2012; 0:04:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.