Şimdi Ara

TTNET Playstore Sahte Steam Kodu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar çok kısa bir süre önce başıma gelen olayı anlatıp, TTNET'in ne kadar rezil bir şirket olduğunu bir kez daha hep birlikte görmüş olacağız. Bugüne kadar belki de yaptıkları en iyi servis Playstore vasıtasıyla aldığımız oyunları, kodları faturamıza yansıtarak ham uygun fiyatla hemde taksitle ödeme imkanı sunmasıydı. Bugüne kadar onlarca alışveirşim oldu bu şekilde ve hiçbir sorun yaşamadım ama son alışverişim tam bir rezalete dönüştü. 250TL'lik Steam Cüzdan Kodu satın aldım 300 TL'ye geldi ve 12 taksite böldüm, bir kaç dakika sonra kod elime ulaştı ve Steam'e girdiğimde ''Girmiş olduğunuz Steam Cüzdan kodu daha önce kullanılmıştır. Eğer kodu yakın zamanda satın aldıysanız lütfen daha fazla destek için satıcıya başvurunuz.'' diye bir uyarıyla karşılaşıp 5-10 saniyeliğine neye uğradığımı şaşırdım. Yanlış kopyalamışımdır diyerek tekrar kopyaladım olmadı, elle girdim olmadı durum belliydi kullanılmış bir kodu bana verdiler. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim fakat güya TTNET Platin müşterisi olmama rağmen ve güya bana özel TTNET Platin müşteri temsilcisi olmasına rağmen hiçbir şeyden anlamayan, sıradan bir operatör gibi cevaplar aldım. Sonunda zorlaya zorlaya bir şikayet talebi oluşturdum ve beklemekteyim. Durum nihayete erdiğinde burdan nasıl sonuçlandığını tekrar yazarak paylaşacağım. Herkese nacizane tavsiyem bırakın 300 TL'yi, 3 TL'lik bile bir alışveriş yapmayın bu rezil şirketle.

    Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa ve yazarsa bunun ilk kez gerçekleşmemiş olduğunu da görmüş oluruz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >







  • hocam kusura bakma biraz geç oldu ama aynı şey bende de oldu acaba sonuç aldınız mı aradım geri dönüş olacak dedi kimse dönmedi 2 3 aydır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.