Şimdi Ara

TTNET - Ozel Iletisim Vergisi ver yada 2 yil taahhut yap oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ozet:

    Uzun zamandir TTNET kullaniyorum. Bugun musteri hizmetlerinden "ozel kampanya" kilifinda beni aradilar. 2 yil daha taahhut verirsem mevcut kullandigim tarifeden (35Mbps 127TL) hizmet almaya devam edebilecekmisim. Sayet kabul etmezsem ozel iletisim vergisine yapilan "guncelleme" den dolayi faturamda artis olacakmis. Sonra arayin dedim cunku bu haksizlik.



    Detay

    Mikrofona yapisarak konusan, musteriyle nasil konusulacagini bilmeyen sozde temsilci beni aradi bugun. Keske ses kaydi yapsaydim. Baslangicta bana sadece "size ozel tarife hazirladik onayinizla bu sekilde limitsiz 35Mbps 127 tl kullanmaya devam edeceksiniz" dedi. Dikkat edin hicbir detay yok. Ben sora sora adamin agzindan laf aldim ve olayin rengi o zaman belli oldu.


    Yeniden 2 yil taahhut verirsem bu sure boyunca mevcut fiyat/tarife ile devam edebilirmisim. Yok taahhut vermeyip sozde "bana ozel firsati" reddedersem sonraki aylarda faturama Ozel Iletisim Vergisi zammi da eklenecekmis. Ben de kendisine basinda taahhut verdigim fiyatin her seyi kapsadigini, reddetmem durumunda faturama boyle bir zam yapilmasinin dogru olmadigini belirttim. O da zam tum servis saglayicilari etkiliyor, taahhudun disinda fiyat artisi olur dedi. Bu da yetmezmis gibi tehdit ediyor. Siz zaten eski fiyat tarifesini kullaniyorsunuz bugunku fiyatlara baksaniz cok daha az oduyorsunuz diye cirkeflesti telefonda. Telefona cevap veren ben degil de bir amca olsaydi "mevcut sekilde devam etmek istiyorum" diye onay verseydi haberi olmadan 2 yil yeni bir taahhut ve fiyat anlasmasi yapacakti. Tamamen sacmalik.


    Ardindan kendim musteri hizmetlerini aradim bu seferki yetkili anlayisli birisi cikti. Ben de TTNET musterisiyim bana tarifenize OTV zammi uygulanacak dense ben de kabul etmem, taahhut edilen fiyat neyse odur dedi ve bana hak verdi. Tabi olayin resmi boyutu hakkinda bilgi veremedi. Taahhutname sartlarinda konuyla ilgili net bir madde yok cunku.


    Ben her halukarda TTNET hizmetimi sonlandiracagim bu usluplarindan dolayi. Ancak burada bu konuyu da baslatmak istiyorum.


    ISS'ler altina imza attigimiz taahhutlu fiyatlarda OTV zammi gibi sebeplerle degisiklik yapma hakkina sahip mi? Kendimizi neden 2 yil baglatiyoruz madem? Herkes vatandasi soyma derdinde.








  • Vergiler, taahhüt tutarından bağımsızdır. Vergi artışları her işletmecide/operatörde faturaya yansıtılır.

    Sizi aramalarını istemiyorsanız iletişim izinleri kısmından kapatabilirsiniz ilgili ayarı.

    Taahhüt sürenizin sonuna kadar mevcut kampanyanızı kullanabilirsiniz. Öiv 7.5 dan 10 oldu. Çok artmaz faturanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.