Şimdi Ara

Ttnet nakil yaptırdık ttnetten aldığım voip hizmetim kesildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TtNet daha önce voip almışdım sabit telefon ama voip ile çalışan. şu linkde ki hizmet
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/internet/destek/sss/sayfalar/internet-uzerinden-ses-hizmeti.aspx#:~:text=444%205%20444%20T%C3%BCrk%20Telekom%20M%C3%BC%C5%9Fteri%20Hizmetleri%20%C3%BCzerinden%207x24%20destek%20alabilirsiniz.

    daha sonra taşındığımız için nakil yaptırdık ozaman ADSL kullanıyorduk yeni taşındığımız yer de hizmet Fiber olarak açıldı ama hizmet açıldıkdan sonra voip telefon çalışmadı. aynı anda türktelekomdan da sahit hat kullanıcısıyım adsly bağlı sabit hattım da var sabit hattım voip olarak bağlı gözüküyor ama diğer ttnetten olan voip numaram hala yok ttnet yetkilileri konuyu dikkate almamaktadırlar. ttnet voip hizmeti aylık ücreti 5 tl aylık 100dk heryöne olarak çalışıyordu türktelekom sabit hattımdan ayrı bir numarası vardı. numaramı daha önce whatsaba kaydemiştim whatsappda numaramı kullanıyorum ama nakil oldukdan sonra numaram hala açılmadı. konu üzerinden 10 ay geçti hala geri dönüş olmadı.







  • Btk tüketici adresine yazdınız mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yazim. ttnet firmasi sürekli ayni cevabi veriyor.

    cevap nakil hizmetiniz yapilmisdir. anlik sistem sorunu nedeni ile voip aboneliginiz iptal olmusdur. deniliyor. paket satisa kapali oldugu icin yeniden aktif edilemiyormus. paketimin ucreti heryone 100dk 5₺ ydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.