Şimdi Ara

TTNET Nakil İşlemi Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben geçende okuldan eve 10 günlüğüne döndüğümde nakil için başvurmuştum, ama bu işlem sürekli iptal oluyordu kendi kendine. bana hiçbir sebep de söylemiyorlardı. ben 4-5 sefer üst üste başvuru yapmama rağmen ertesi gün kendi kendine iptal oluyordu. neyse 10 gün sonra döneceğim diye çok kurcalamadım, ama şimdi 3 ay yaz tatilinde mutlaka almam lazım.

    dün yine başvuru yaptım, bugün kontrol etmek için arayayayım dedim, yine iptal olmuş. sebebini sordum, altyapı sorunu olabilir şu olabilir bu olabilir falan dedi benim bilgim yok dedi. bilgisi olan birini bağlayın dedim öyle biri yok dedi. tekrar nakil başvurusu yapalım dedi. ben de dedim geçende de aynısı olmuştu her gün başvuru yapıyorum ertesi gün iptal oluyo dedim. kapadım.

    korkuyorum, tekrar başvuru yapıcam yine iptal olucak. bana hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar. altyapı sorunu vs olmasına imkan yok. ben 6 yıl aynı evde internet kullandım.

    şundan şüpheleniyorum. öğrenci evindeki (yani bu taşıyacağımız hat) yalın internet, kablosuz modem, ev telefonu olmadan kullanılan yani.

    bizim de evde daha önce hiç yalın internet kullanılmadı. hep ev telefonuyla kullandık. ama şimdi ev telefonu hattını iptal ettik. acaba altyapı falan derken, bu yalın internetle alakalı bir şey mi söylüyor? çünkü bizim bina biraz eski, yalın internet için bina içi tesisat falan gerekebilir mi?







  • telekom il müdürlüğünü aradım, binada şebeke olmayabilir dedi. daha önce 6 yıl ben telefon da internet de kullandım nasıl şebeke olmaz dedim bilemiyorum dedi. şebeke dediği şey ne oluyor? bizim binanın girişinde ankastre var, evlere hat ordan dağılıyor. şebekeniz yoktur belki bağlantıyı geçici olarak başka bir yerden kablo çekilmiştir vs. falan dedi. hiçbir şey anlamadım. yarın tekrar ekip gönderip bana bilgi vereceklermiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.