Şimdi Ara

TTNET Kotalı Kullanıcıların dikkatine ( kota aşımı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar.
    4GB kotalı ttnet kullanıcısıyım ( 1024 )
    Nisan ayı fatura tutarım 41.25 geldi . mart ayında kotayı aşmıştım . 500 mb kadar. bunu tutarıda yaklaşık 5 tl tutuyor. 26+5=31 gelmesi gerekirdi. E- fatura kullandığım içinde evime fatura gelmiyor. telekom bayisine gidip. borcumuz kaç lira deyip ödüyorum. 41 deyince kıllandım ama ödedim faturayı.

    eve geldiğimde adslkota sayfasından mart ayı kullanımım 4.525 olarak görünüyor. E-faturaya baktığımda en altta mart ayı kota aşan miktar = 1.520 gb olarak görünüyor. yani 1 GB fazladan faturaya yansıtılmış.

    Türk Telekom müdürlüğüne gittim bugün. sıra numarası aldım. numara matikte " fatura itiraz" dan sıra aldım. (demekki bunu çok yapıyorlarki sırf fatura itiraz servisi kurmuşlar). neyse derdimi anlattım görevliye . durumu inceledi ve faturaya fazla yansıtıldığını , yanlışlık olduğunu söyledi. bilgisayarda bazı çıktılar aldı. üzerine yazılar yazdı. durumu düzelttiğini ve benim fazladan yatırdığım parayı gelecek ay faturadan düşüreceklerini söyledi. yani benden 10 lirayı önceden almış oldular. nakit olarak geri ödemede yapmıyorlar. ben böyle bir yanlışlık olduğuna dair bir belge istedim. veremeyeceğini söyledi. ısrar ettiğimde ise gayet medeni bir şekilde tehdit edildim. " isterseniz şu anki işlemi iptal edeyim. şikayet dilekçesi yazın , kurula göndereyim. kurulun incelemesi ,karar çıkması 1-2 ay sürer. 10 lira için uğraşır durursunuz......" şeklinde. uğraşmak deyince geri adım attım. atmak zorunda kaldım. tamam kardeşim hallediverde işimi gideyim durumuna geldim. aslında düşüncem tüketici haklarına başvurmaktı o belge ile. ödeme günü geçtiğinde faizi hemen bindiriyor. ancak fazladan para aldığında bir sonraki faturadan düşeriz deniliyor.

    KOTALI KULLANAN ARKADAŞLAR. LÜTFEN KOTA BİLGİLENİZİ TAKİP EDİNİZ. FATURANIZ İLE KIYASLAYIN. EĞER BİR FARK GÖRÜRSENİZ MUTLAKA İTİRAZ EDİN.

    kim bilir şimdiye kadar farkında olmadan ne kadar soyulduk. bütün kullanıcılardan 10 lira fazladan alsan bir ayda çok büyük bir nakit geçer telekomun eline. belkide kasıtlı yapılıyor....








  • ben de 50 gb kadar aştım kotayı max 61 ödeniyomuş..ödeyecez artık napalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.