Şimdi Ara

TTNET kampanyadan yararlanamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şuan yazlıktayım 1 mpbs'lik 1 gb kotalı en tırt paketten var. aylık 21 lira birşey ama aylarca yokuz, bazen babam geldiği için internet bağlatmış.

    şimdi 2 aylık yazlık paketine geçmek istiyoruz ama aradığımda bana tarifenizden bu kampanyadan yararlanamazsınız dediler. sitesinde yeni aboneler ve hazırnet paketindekiler yararlanabilir diyor.

    ee ulan taahhüdümüz yok vs, gidip iptal işlemi mi gerçekleştireyim şimdi? gene ttnet kullanacaz sonuçta. bu ayın parasını da alacaklar. biri, dsmartta falanda var kafam atarsa almayı düşünüyorum. aslında küfür edip bunlara geçmek lazım ama bu ttnette hazırnet diye birşey varmış günlük 2.5 lira tam babama göre. yazları tekrar boostlarız gene.

    benle benzer duruma düşmüş olan var mı? illa önce dilekçe zart zurt uğraşıp iptal edip, gene bayiye gidip yeni abone olarak geldim panpa diye müracat mı edicez nedir?

    öneri yapacaksanız yazlığa yıl içerisinde gelen babama çözüm üreticek birşey olmalı. bir daha bakarım ama vınn çok pahalı diyordu. telefon interneti önermeyin onla uğraşacağını sanmam. bu ttnet'in hazırnet paketi iyi 2.5 lira günlük modem açma. internet kafe ücreti gibi. yıl içerisinde babama uyar yani







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.