Şimdi Ara

Ttnet Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, 1-2 günden beri internetimin hızında düşmeler oluyor, internette gezerken pek fazla hız sorunu belli olmuyor ancak youtubeden video izlemeye kalktığımda 2 saniyede bir video donuyor ve 15-20 sn sonra tekrar oynatmaya devam ediyor (320p), fakat torrent indiriken saniyede 2mb ile indiriyor filmi indirmesi 10-15 dakika sürüyor, acaba youtubede mi birşey var yoksa benim DNS' lerdemi sorun. Ttneti aramadan önce opendns ip' lerini kullanıyordum sonra adam otomatik yap dedi (192.168.1.1) fakat yinede bi değişme olmadı. iki farklı sitede hız testi yaptım ve sonuçlar birbirinden çok farklı ilk testte 1,5 mb çıktı ikinci testte ki ikinci teste hiç güvenmiyorum nede olsa ttnetin kendi hız testi değerleri şişiriyo olabilirler 17,35 mb çıktı. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce? Ha bu arada 2 gün önce HotSpot Shield adlı ip değiştirme programını indirmiştim ama çoğu zaman kapalı duruyor. Şimdiden herkese teşekkürler hayırlı akşamlar.


    1. testwww.speedtest.net
     Ttnet Hız Sorunu


    2. test ttnet hız testi
     Ttnet Hız Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tittoo -- 7 Eylül 2012; 23:58:28 >







  • Birkaç arkadaşın evine gidip onlarda da aynı testi yaptım, onların interneti düzgün çalışıyor sanırım ttnet yurt dışına internetimi sınırladı, iyice emin olup ttnet' i şikayet etmeyi düşünüyorum, böyle olacaksa iss' mi değiştiricem boşu boşuna 60 lira ödüyoruz valla.
  • sabah 10 ms ping ve stabil 7 mb internetim vardı, şimdi yine 50 ms ve 2 ile 5 mb arasında değişiyor hız
  • Vardır bi çakallık bu işte, bak gör şikayetçi olunca nasıl düzelir, zaten taahhütümde yok geçerim başka iss' ye. Bunlar kesin yurt dışına hızımızı düşürdü. Sesini çıkaranlarınkini düzeltir sesini çıkartmayanlara fibernet diye 1mb lik interneti kakalarlar
  • Turk Telekom'un çıkışlarında baş ağrısı var sanırım. Ben de normalde 700 ile indirirdim Youtube videolarını 320p olanlarını ama, bugünlerde 150 KB/s ile indirdiğim de oldu çok.
  • Sanirim. Benim de hiz boyle ama Youtube'da video yuklenirken baya kasiyor.

     Ttnet Hız Sorunu
  • dalga geçer gibi arıza kaydıma bakıp 1 mb yapmışlar hızımı :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drain

    dalga geçer gibi arıza kaydıma bakıp 1 mb yapmışlar hızımı :S

    Dalgacı olduklarını yeni mi öğrendin? Arıza kaydı bırakmak = hız düşürmek. Başka hiçbirşey ellerinden gelmiyor acizlerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.