Şimdi Ara

ttnet faciası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ttnet isimli firmanın müşterilere saygı duymadığını düşünüyorum. Türkiye'de bu sahada tekel olmanın avantajını sömürüyor. Abone olmak kolay, çıkmak zor. Bilerek, isteyerek, planlayarak zorlaştırıyorlar. Sen internetten iptal etmişsin, ıslak imza atmak için il merkezine git diyorlar. Gidiyorsun, bu ay dolsun yoksa taahhüdün tamamlanmamış sayılacak diyorlar. Halbuki taahhüdün bitiş tarihinin sonrasında gitmişsin. Tamam diyorsun, bir iki hafta daha taşıyalım sizi. Sonra telefon, ısrar ve saire derken sonraki ayın faturasını da düzenleyiveriyorlar. Ağustosun 21'inde başlattığın iptal süreci (evet, inanılmaz ama bir SÜREÇ bu:)) sonraki ayın ortasına gelmişsin ancak sonlanıyor MU onu da bilemiyorsun. Ayın ortasında kesilen internet için bir aylık fatura gönderen adamlar bir sonraki ay bırakır mı yakanı bilemiyorsun. Kabus gibi birşey, içinde misin dışında mısın anlayamıyorsun.
    ttnetin bir derse ihtiyacı var. gel gör ki tek kişisin. Fare dağa küsmüş gibi birşey oluyor. Yeni bir firma çıksa diyorsun, memleketi kablolarla saracak babayiğit firma nerede?
    Türk halkının el emeği göz nuru türk telekom birkaç yıllık karına satılmış, şimdi o milleti hor görüyor. Kendi memleketinde garipsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanoca -- 24 Eylül 2012; 22:02:45 >







  • Son cumle herseyi anlatiyor. Malesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.