Şimdi Ara

TTNET'DEN =>SUPERONLINE'NA ADSL TAŞIMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -the-

    24 ay boyunca 59 tl ev telefonuna sabit ücret yok dediler.Bilmiyorum ne kadar güvenilir sonuçta imza atıyorsunuz ve attıktan sonra herşey farklı olabiliyor.
    Ttnete göre avantajlı ama hizmet kalitesi düşünüdürüyor.Sürekli arıyorlar ne yaptınız geçecekmisiniz gibilerinden.

    Herhangi bi sorun olacağını düşünmüyorum.Hem okadar superonline kullanıcısı var yorum yapan herkes memnun görünüyor.Zaten altyapı tt netin altyapısı sadece sana internet hizmetini veren firma değişmiş olacak.Ya en iyiside t.telekomun hem pahalı internetinden hemde telefon vergisinden kurtulacak olmamız.
  • ARKADAŞLAR DİKKATLE OKUYUN..TTNET ten kurtulmak için Superon line 49 luk pakete geçmek için araştırdım..300 dak her yöne konuşma yazıyorlar... HER AY VERİYOR SANMAYINIZ.... HER AY İÇİN 100 DAKİKA VE SADECE 3 AY GEÇERLİ..Devamı her konuşmada pamuk eller cebe....Bunu hiç yazan yok..İnternet 20 mbsp hızda ama limit 50 mb da stopppp.. devamı 3 MBPS dikkatle okudum..Burada şu an 8 mbps hız alıyorum..Adil kullanım kotasına kadar sınır yok..Neyse bekelemeye karar verdim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    ARKADAŞLAR DİKKATLE OKUYUN..TTNET ten kurtulmak için Superon line 49 luk pakete geçmek için araştırdım..300 dak her yöne konuşma yazıyorlar... HER AY VERİYOR SANMAYINIZ.... HER AY İÇİN 100 DAKİKA VE SADECE 3 AY GEÇERLİ..Devamı her konuşmada pamuk eller cebe....Bunu hiç yazan yok..İnternet 20 mbsp hızda ama limit 50 mb da stopppp.. devamı 3 MBPS dikkatle okudum..Burada şu an 8 mbps hız alıyorum..Adil kullanım kotasına kadar sınır yok..Neyse bekelemeye karar verdim..

    adil kullanım açısından ttnetten çok avantajlı. ttnetten aldığım 8mbit netlimitsizin şubat faturası 61 lira geldi. 8mbit hız alıyorum ve 50gb kotadan sonra 3e düşüyor. superonline fiberde ise 20mb hız 100gb kota var yine geçince 3e iniyor. fiyatıda 49 lira. taahhütüm oldugu ıcın beklıyorum sonra direk gecerim fibere. fiber imkanı olanlar ıcın ttnette devam etmek cok mantıksız.

    düzeltme= sanırım dediginiz gibi 49 liraya 50gb lık bi tarifede var. sözkonusu o olsa bile kotayı geçene kadar 20mb alıcagınız için ve 12 lira daha ucuz oldugu ıcın yıne mantıklı. ama bizim apartmana kağıt asmışlardı 100gb kotalı 49liralık 20mbit. imkan olsa hemen gecıcem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroChip34 -- 26 Şubat 2013; 7:58:01 >




  • Superonline'a geçmeyi düşünen arkadaşlar...

    Endişelenmenize gerek yok...

    Aynı endişe ve tereddütler yüzünden (TTNET tarafından pompalanan) hem internet hemde sabit telefon için bende yıllarca fazladan paralar ödedim...

    Ancak nihayet geçen hafta TTNET aboneliğimi iptal ederek Superonline Fiber İnternete geçtim... Bu arada sabit ev hattımı da Superonline'a taşıdım...

    Eskiden (50 GB 8 mb) internet için 63 TL + sabit telefon için 22 TL = 85 TL (aylık) öderken şimdi (50 GB 20 mb) internet için 49 TL + sabit telefon için 9 TL = 58 TL (aylık) ödeyeceğim...

    Tabii birde bu ücretler 2 yıl boyunca değişmeden sabit kalacak...

    Üstelik modem ve Gigaset marka kablosuz telefonu da ücretsiz olarak verdiler...

    Şu ana kadar ne internette nede telefonda herhangi bir sıkıntıda yaşamadım...

    Zaten oturmakta olduğum sitedeki Superonline fiber altyapısı yaklaşık 3 yıl önce kurulmuştu... O günden bugüne şikayetçi olan birini de duymadığım için hiç düşünmeden bende Superonline ailesine katıldım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 26 Şubat 2013; 9:09:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    ARKADAŞLAR DİKKATLE OKUYUN..TTNET ten kurtulmak için Superon line 49 luk pakete geçmek için araştırdım..300 dak her yöne konuşma yazıyorlar... HER AY VERİYOR SANMAYINIZ.... HER AY İÇİN 100 DAKİKA VE SADECE 3 AY GEÇERLİ..Devamı her konuşmada pamuk eller cebe....Bunu hiç yazan yok..İnternet 20 mbsp hızda ama limit 50 mb da stopppp.. devamı 3 MBPS dikkatle okudum..Burada şu an 8 mbps hız alıyorum..Adil kullanım kotasına kadar sınır yok..Neyse bekelemeye karar verdim..

    Eminmisiniz bedava dk larin sadece 3 ayla sinirli olduğuna,bi yalnişiniz olmasin.hem öyle olsa bile yine s.online karli çünkü sabit ücreti yok konuştuğunuz kadar ödüyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muco53

    quote:

    Orijinalden alıntı: nurdan_ner

    quote:

    Orijinalden alıntı: Muco53

    quote:

    Orijinalden alıntı: -the-

    quote:

    Orijinalden alıntı: Muco53

    quote:

    Orijinalden alıntı: side_effect

    Arkadaşlar gibi ben de aynı soruları sormak istiyorum. Yeni bir başlık açıp kirlilik yapmak istemedim.

    SOL ADSL kullanan arkadaşlar varsa yorumları nasıl olur acaba? SOL'da ADSL olarak ttnet altyapısını kullandığı için genel olarak daha kaliteli bir hizmet almak mümkün değildir diye tahmin ediyorum. Tek istediğim, 8mbit'e kadar olan bağlantının kullanılabilmesi ve paket kaybı yaşamamak. ttnet'te son 2 aydır, DNS istek paketlerim genellikle düşüyor. Ayrıca genel olarak sadece ping yolladığınız da dahi ulaşmayabiliyor. 3-4 pakette bir tane veya iki tane paket sürekli patlıyor.

    SOL ADSL'e geçiş yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum. Yorumlara ihtiyacım var

    http://forum.donanimhaber.com/m_69667268/mpage_1/f_/key_//tm.htm

    Konumu inceleyin hocam

    Yazdıklarınızı okudum hızınızda falan sorun yok sanırım.Benim tereddütüm 24 ay sözleşme imzaladığımızdan acaba hızda sorun yaşarmıyım? Yalın adsl olduğundan ev telefonu sabit ücreti yok acaba sabit ücret gelirmi tereddütüm vardı.En kısa zamanda geçiş yapacağım.


    Hız konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum,ttnet gibi işi uzatmıyorlar,direk hallediyorlar.Sadece 50gb akk var bu kötü işte.

    ben yaklaşık 2 aydır ttnetdeyim superonline geçiş yapmak istersek tahaüt bedelini ödetirlermi

    İsterler malesef.

    istediler malasef geçmem pahalıya patlıyacağı için böyle devam




  • bu taşıma işlemi sorunsuz grçekleşiyor galiba bende smile'den ttnet'e taşımayı düşünüyorum internet ve telefon bir arada 1 yıl 52 lira civarı idi
    bu arada o kadar karışık kampanya sistmi varki geçen gün gördüğüm kampanyayı şimdi bulamadım
  • meraba arkadslar.

    benim otırdugum ev yeni bina 9 aylık bir bina internet alt yapsı yok fiber desen o hic yok aylar oncesnden türk telekoma baswru ypmstım ınternet ıcın 2 gün once kutu getirip takmslar ama baglantı yapmamıslar takıp gitmsler arastrdım ttneti hakknda hic iyi seyler duymadm vede tarife pketlerne bktgmda hic ic acıcı degil ben suan süperonline gecebilirmyim acaba suan ıcın hic bi bglntı yok ttnetle sadce kutu tkldı binaya bi sorun olurmu gcmemde vede nasıl gecebilirm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.