Şimdi Ara

ttnet 16 mbit aldım 7 geldi. moden problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar ben hayatımda böyle kepazelik görmedim. TTnetten üniversiteli bilmemne kampanyasına 1 yıl taahhüt vererek aldığım modemin maximum hızı 8 mbit yani adsl2+ modem. ben tabi bunu bilmiyordum. müşteri hizmetlerini aradım bana vdsl2 modem ile problemin çözüleceğini söylediler. bu ne demektir yahu adam bana 16 mbit internet satıyor ama 8mbitlik modem veriyor yanında. üstüne de bir ton para alıyor benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlar varsa birlikte bir çözüm yolu arayalım.



  • Adsl+da 16 mbps alabilirsiniz vdsl farklı bi konu hat değerlerinizi atarmısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawkmoonx

    Evet arkadaşlar ben hayatımda böyle kepazelik görmedim. TTnetten üniversiteli bilmemne kampanyasına 1 yıl taahhüt vererek aldığım modemin maximum hızı 8 mbit yani adsl2+ modem. ben tabi bunu bilmiyordum. müşteri hizmetlerini aradım bana vdsl2 modem ile problemin çözüleceğini söylediler. bu ne demektir yahu adam bana 16 mbit internet satıyor ama 8mbitlik modem veriyor yanında. üstüne de bir ton para alıyor benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlar varsa birlikte bir çözüm yolu arayalım.

    8 mbit modem diye birsey yok. Yanlis biliyorsunuz maalesef. Adsl2+ 24 mbit e kadar hiz saglayabilir.


    Hat degerlerinizi koymadan kimse yorum yapamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 2 Kasım 2015; 8:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yorum yapayım bari adslde vrcekleri hz 8mbittir bu doğru ama vdsl2 modeminiz varsaki şuanda yok onda verilbilcek hız arttığından size 16mbiti tam verirler vdslde hızlar 1gb kadar ulaşıyor bu santrale yakınlıkla halakalı tabi ev kullanıcısına n fazla 100mbit veriliyor
  • Bir de ayrica su var. Size hangi modemden verdiler. Yaklasik 1 senedir ttnet herkese gelecege donuk olsun diye vdsl modem veriyor. Genellikle zyxel vmg3312b model modem veriyorlar. Size ne verdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biggame

    ben yorum yapayım bari adslde vrcekleri hz 8mbittir bu doğru ama vdsl2 modeminiz varsaki şuanda yok onda verilbilcek hız arttığından size 16mbiti tam verirler vdslde hızlar 1gb kadar ulaşıyor bu santrale yakınlıkla halakalı tabi ev kullanıcısına n fazla 100mbit veriliyor

    Arkadasim adsl 2+ ile 24e kadar verebilir. Arkadasin altyapisi maalesef kötü oldugu icin hiz alamıyor. 8 mbit hiz alan bir yerde vdsl sinyali vermezler. Cok uzaktir santrale ya da dslam a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben direk teknik destekteki adamın söylediği şeyi aktardım size. bana da çok saçma geldi. dün akşam bir arkadaşıma sordum aynı modeme sahip olan onda da 12 mbit yazıyor actual net data rate'de hız testi yaptıgında 9.2 mbit görüyor. benimki 8mb
    t test yaptıgımda 7 mbit.


     ttnet 16 mbit aldım 7 geldi. moden problemi
  • hawkmoonx H kullanıcısına yanıt
    hattınızı 14 mbite sabitlettiriniz
  • hawkmoonx H kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Modeminiz zaten vdsl destekli modem ama bölgenizde vdsl hizmeti yok maalesef. O yüzden size adsl 2+ tanımlanmış. Arkadaşınıza ne kadar hız tanımlandığı onun oturduğu bölgeyle alakalı. Bina içi kablolamadan santrale olan mesafeye kadar hızı etkileyen binbir sebep var. Size verilen hız tam alabileceğiniz hız. Orada çıkabilecek hız olarak 16 civarı gösteriyor ama bakmayın siz ona. Pek sağlıklı değil. Sizin hat zayıflamanız 9 civarı. Tam sınırda. Alabileceğiniz max hızı alıyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana 16 megabit interneti kakaladılar yani ne güzel. son ttnet kullanışım
  • hawkmoonx H kullanıcısına yanıt
    Yapabileceğiniz birşey yok maalesef. Adamlar satarken 16 ya kadar diyor. İlla 16 vereceğim demiyor. Ben geçen sene 68 liraya 35 mbit 100 gb akk vdsl kullanıyordum. Bu sene taşındım ve taşındığım yerde vdsl yok. 59 tl ye çektiler ücreti ve 16 ya kadar adsl2+ kullanıyorum. Ama hız 10 civarı. Yapabileceğim birşey yok.


    Son ttnet kullanılım demişsiniz. Bölgenizde uydunet ya da Superonline fiber varsa keşke onu alsaydınız. Ama bu ikisi yoksa mecbur turk telekom altyapısı kullanacaksınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat zayıflaması gözükmüyor modeminde yorum yapamıcam ama vdsl yokta diyemem sorgulattır
  • biggame B kullanıcısına yanıt
    Yanlis yazdin kardes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı değerler ile birtanıdığım alıyor ama sabit olarak 15 MB modeme gelen sinyal VDSL2'de Hattı 70 kadar destekliyor, mh. hattı 16'ya sabitlemesini isteyin yada arıza kaydı oluşturmasını isteyin, bir de kablonu kontrol et ek veya oksitlenme var mı diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix41 -- 23 Mart 2016; 11:49:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.