Şimdi Ara

TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
14.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, DH üzerinde yaptığım ilk incelemem bu yüzden eksik ve kusurum olursa özür dilerim.
    Evet, gelelim ürünümüze, ürünümüz TTEC COMFORT 2KM0097 Black kodlu Bluetooth Kulaklık. Öncelikle ürünü gördüğümde büyük bir şaşkınlık yaşadım, çünkü internetteki görüntülerde çok büyük gözüküyordu ama aslında çok küçük olduğunu gördüm bu gayet iyi bir durum kafanızda çok abes durmuyor. Ürünü elinize aldığınızda çok hafif olduğunu hissediyorsunuz, bu hafiflik ile kulağınızda çok uzun süreler taşıyabilirsiniz. İçine girdiğimizde, Bluetooth V3.0 kullanan cihaz gerekli işlemlerden sonra çok hızlı bir şekilde eşleşiyor ve ortalama mesafe 10 metre olarak sunuluyor, ben 10 metre dışına da çıktığımı belirteyim. Bununla birlikte A2DP Music Streaming özelliği ile bu mesafe içinde müzik dinleyebilir, müzik dinlerken çağrı kabul edip reddedebilirsiniz. Ayrıca MultiUse özelliği ile 2 telefonu bir arada kullanabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirmek müzik dinlemek kadar kolay . Özellikle Iphone ve Ipad kullanıcılarını sevindirecek bir özellik ise pil seviyesini durum çubuğunda göstermesi. Hiçbir yazılım kurmadan direk şarj seviyesini gösteriyor. Birazda fotoğraflarına bakalım:
     TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi

     TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsulePc -- 28 Aralık 2014; 16:01:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ses kalitesini yazmamışım özür dilerim.
    Sesi karşıya gayet güzel ve berrak iletiyor. Fazla ses binmediği sürece mikrofon sağlıklı çalışıyor. Karşıdan gelen ses ise duyulacak seviyede ve tatmin edici. Sadece müzik dinlerken max sesde biraz cızlamaya yaklaşıyor, Stereo Kulaklık olduğu yazıp bu sesi vermesi hayal kırıklığına uğrattı beni. Bunun dışında bir eksisi kulağa tam oturmaması, uygun pozisyonu bulana kadar biraz harcayacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapsulePc -- 28 Aralık 2014; 16:02:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben az once satin aldim iphone 4s te cok rahat baglandi ve kullaniyorum
    3 farkli telefon aradim ikisine sesim net gitti ve karsidan net geldi
    birinde benden ses net gitti lakin bana boguk geldi
    ikisi avea olan operatordu biri turkcell. acaba telefonundanmi yoksa sebekedenmiydi bilmiyourm. tukcel olan bouk geldi.
    lakin bu paraya bu ozellikle ve bu kibar ve haffilik mukemmel bir cihaz tavsiye ederim.
  • Ps3de deneyen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapsulePc

    Merhaba arkadaşlar, DH üzerinde yaptığım ilk incelemem bu yüzden eksik ve kusurum olursa özür dilerim.
    Evet, gelelim ürünümüze, ürünümüz TTEC COMFORT 2KM0097 Black kodlu Bluetooth Kulaklık. Öncelikle ürünü gördüğümde büyük bir şaşkınlık yaşadım, çünkü internetteki görüntülerde çok büyük gözüküyordu ama aslında çok küçük olduğunu gördüm bu gayet iyi bir durum kafanızda çok abes durmuyor. Ürünü elinize aldığınızda çok hafif olduğunu hissediyorsunuz, bu hafiflik ile kulağınızda çok uzun süreler taşıyabilirsiniz. İçine girdiğimizde, Bluetooth V3.0 kullanan cihaz gerekli işlemlerden sonra çok hızlı bir şekilde eşleşiyor ve ortalama mesafe 10 metre olarak sunuluyor, ben 10 metre dışına da çıktığımı belirteyim. Bununla birlikte A2DP Music Streaming özelliği ile bu mesafe içinde müzik dinleyebilir, müzik dinlerken çağrı kabul edip reddedebilirsiniz. Ayrıca MultiUse özelliği ile 2 telefonu bir arada kullanabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirmek müzik dinlemek kadar kolay . Özellikle Iphone ve Ipad kullanıcılarını sevindirecek bir özellik ise pil seviyesini durum çubuğunda göstermes. Hiçbir yazılım kurmadan direk şarj seviyesini gösteriyor. Birazda fotoğraflarına bakalım:
     TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi

     TTEC COMFORT bluetooth kulaklık incelemesi

    Selam arkadaşım bende bu kulaklıktan aldım ama müzik dinleyemiyorum bir ayarı mı var acaba




  • Bazen eski telefonlar ile uyumlu olamıyor, telefonunuz nedir acaba? Yeni ise bunları deneyin; Cihazı önce arama moduna alın(7sn basılı tutun) ardından eşleştirdiğiniz/eşleştireceğiniz cihazın bluetoothunu açın birbirlerini tanırlar ve cihazdan bir ses gelir. Ardından müzikçalarınızı açın sesin bluetooth ile paylaşıldığını kontrol edin. Bazen herzaman eşleştirme yapmadan müzik aktarmıyor benim öyle mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CapsulePc

    Bazen eski telefonlar ile uyumlu olamıyor, telefonunuz nedir acaba? Yeni ise bunları deneyin; Cihazı önce arama moduna alın(7sn basılı tutun) ardından eşleştirdiğiniz/eşleştireceğiniz cihazın bluetoothunu açın birbirlerini tanırlar ve cihazdan bir ses gelir. Ardından müzikçalarınızı açın sesin bluetooth ile paylaşıldığını kontrol edin. Bazen herzaman eşleştirme yapmadan müzik aktarmıyor benim öyle mesela.

    Merhaba cihazım discovery elite yani cihaz çok yeni aldığım yerde yapamadı cihazı servise gönderdik.Bakalım ne olacak çok teşekkür ederim cevabın için.
  • CapsulePc C kullanıcısına yanıt
    karşıdan gelen ses biraz daha kaliteli olabilirdi aslında ama fiyatına göre ancak bu kadar olur galiba. belkide telefondandır lenovo p780


    lenovo marka bilgisayarda ses kalitesi yeterli ve iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestiggge -- 11 Mayıs 2014; 22:34:08 >
  • CapsulePc C kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım sen demişsin ki 7 sn. Basınca oluyo bazılarında tabi ama yüksek ses istiyorsanız 13 ya da 16 sn. Basınca daha iyi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdo44 E kullanıcısına yanıt
    Ses yüksekliğinin basma süresi ile bir alakası olacağını düşünmüyorum, lakin ses tuşlarını kullanarak ses yüksekliği ayarlanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme için teşekkürler
  • ben teknik servisinde çalışıyorum ve tavsiye etmiyorum
  • 1 senedir kullanıyorum tek sıkıntım belkide benim telefonla alakalıdır bilemiyorum kulaklığı kapatınca tekrar tanıtmam gerekiyor onun dışında gayet memnunum askısını kırdığım halde yokluğunu hissetmiyorum gayet rahat
  • bu fiyata iyi yanlız gelen ses kötü mp3, video filan kulaklıktan dinlemek için ideal onun dışında çok konuşan birisi iseniz hiç tavsiye etmem.
  • Merhaba arkadaşlar bende ttec comfort kulaklık aldım sesi güzel tuşlarda çalışıyo fakat şarza takınca kırmızı ışığı sönüyo şarz olmuyo nedeni ne olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.