Şimdi Ara

TT yurt dışı çıkışlarındaki aşırı yavaşlama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kazuya55

    Oynanılan PC kaynaklı bir sorun yok ortada (öyle bişiy olsaydi abyss da oynayan bütün oyuncularin PC leri normal olmazdı). Sorun bölgesel bağlantı zayıflığı. Bi çok yabancı server denedim ve gayet guzel oynaniyor ancak rusya daki abyss da maalesef bu gerçekleşmiyor. Abyss ın dışında rusyadaki başka bir serverda bunu deneyipte görebiliris.Telekomdaki bir arkadaşıma yurt dışı çıkışları konusunu sordum ve nezaman düzelir die sordum. Henüz bir bilgi gelmedi dedi.


    kazuu,
    hani biz şimdi sayıp sövüyoz yaaa ttnet falan,
    arkadaşına söyle..o bunlardan muaf...
    bizi habersiz bırakmasın




  • Hehe tamam reco bir bilgi aldigimda hemen paylaşicam.
  • dün itibari ile sevindirici bi haber aldim gerci dogrulugundan emin deilim ama turkcell kendi alt yapisi altinda istanbul icinde bazi bolgelerde 100mbit e kadar internet baglantisi satmaya baslamis. İşin ilginc yani 100 mbit baglantinin upload download speedleri esit bizim ttnet gibi 4/1 oran yok ve 100mbit icin 90 milyon gibi bi fiyat cikarmislar. Su an hangi sitede oldugunu bilmiyorum linkini ogrenince buraya koyarim. Henuz deneme asamasındaymis.
  • Zaten olmasi gereken de bu. Türkcell , Avea, Vodafone gibi DEV GSM şirketleri bu iş ten müthiş para kazanabilirler. Türk telekomda bu rekabeti görüp hizmet kalitesini arttirir ve türkiye olarak daha hızlı internete sahip olabiliriz.
  • quote:

    dün itibari ile sevindirici bi haber aldim gerci dogrulugundan emin deilim ama turkcell kendi alt yapisi altinda istanbul icinde bazi bolgelerde 100mbit e kadar internet baglantisi satmaya baslamis. İşin ilginc yani 100 mbit baglantinin upload download speedleri esit bizim ttnet gibi 4/1 oran yok ve 100mbit icin 90 milyon gibi bi fiyat cikarmislar. Su an hangi sitede oldugunu bilmiyorum linkini ogrenince buraya koyarim. Henuz deneme asamasındaymis.


    http://www.donanimhaber.com/arkadas.asp?haberno=6822

    Sanırsam arkadaşın demek istedigi bu xD Ama sadece agaoglu sitelerinde oturanlara :SS



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 31 Aralık 2007; 10:56:20 >




  • Evet böyle bir hizmet ADSL2plus gibi denemeaşamasnda. Adamalr ile konuştuk ve süresi belli degilmiş. Test aşamasında bir projeymiş. Telekom harici çözümler üretmeye bazı firmeların çalışması çok güzel ama Altyapı olayı bence zor iş. Bu işi telekomun yapması gerekiyor. En dogru çözüm Wireles acces pointlerin kullanımın yoğun olduğu bölgelere yerleştirilmesi ve ücreti ödeyenelerin sisteme bağlanabilmeleri. Wireles acces e kadar fiber kullanılacak. 1km2 kapsama alanı olsa çok fazla yatırıma gerek kalmadan çok kısa bür sürede kullanımın yoğun olduğu yerler bu sisteme kalan yerler ise yoğunluğu azalmış ADSL ile devam ederler. ADSL üzerindeki download çilarin baskısı kalkınca herkez rahatlayacaktır.
  • download yapmayin uleeeeee

    adamı hasta etmeyin .

    indir indir bitiremediniz annasını satiimm
  • Ben açıkcası wireless ile bu işin çözülebileceğini pek düşünmüyorum. Hatların rahatlamasına da faydası olmaz. nedeni çok basit. Türkiyede bir zamanlar nasıl cep telefonu kullanımı kendi ülke bütçemizin üstünde bir talep görmüş ise internet servisinden yararlanmak istiyenlerde o oranda hızlı bir biçimde artmakta. Turkcell bu ülkeyi zamanında hizmetin makul bedelinin çok çok üstünde ücretler alarak bu ülkeyi resmen sömürmüştür. Nezaman dier operatörler devreye girdiğinde fiyatları inanılmaz derecede düşürmek zorunda kalmış ve ücret aldığı bazı servisleri de ücretsiz vermeye başlamıştır.Telekomun da şuanda yaptığı o. Bu tekelciliği de süreceğe benziyor ancak ben şuna inanıyorum ki yakın bir zamanda (3 vakte kadar^^) yabancı sermaye bu pazarı keşfedecek ve ciddi oranda yatırımlar yapıcaklardır. uzun lafın kısası telekomun tekelciliği sürdükce biz bu işkenceye katlanacağa benziyoruz.




  • 1 saat once offical hindemith de basladim ve hic laga takilmadim cok mutluyum non stop l2
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.