Şimdi Ara

tt spinq satıyorum yerine ne alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba tt spinq model işlemci soğutucumu satıyorum. Konunun yeri burası olmadığı için fiyat vermeyeceğim ikinci el bölümünede ekleyeceğim ilanı ancak burdanda konu dönsün istedim tavsiyeye ihtiyacım var. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve tower tipi ledsiz bir fan almak istiyorum. Spinq satma sebebimde ledli olmasıdır. eskiden bende mod olayına bulaştığımda ekrilik pencereli kasam ses duyarlı lambalarım falan vardı ancak ışıklar beni ciddi rahatsız etmeye başladı özellikle film izlerken belkide hevesim geçti bilmiyorum. Cm sniper kasam var tek düğmeyle bütün ışıkları söndürebiliyorum işlemci hariç (: ondan ledsiz bir fan almak istiyorum.

    Spinq nun ışıklarını kesebilirdim ama orjinalliği bozulsun istemedim. 4.0 ghz de sabit 1 yıldır kullanıyorum tık demedi daha. Üstlerinide denemedim ama rahat çıkar birçok inceleme mevcut olduğundan birşey yamayacağım hakkında pek fazla.

    Fiyat isteyenler pm den ulaşabilir resimlerini çekince dükkanımada ekleyeceğim.

    Gelid Tranquilo ya takmış vaziyetteyim ama bana o paraya şukadar daha ver bunu al diyebilceğiniz ciddi fark olan bir fan varmıdır ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.