Şimdi Ara

TT.NET: ADSL de Browser kullanara sitelere bağlanamamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yeni taşındığım evde arkadasımın internet bağlantısı mevcuttu. Ancak Hali hazırda taşınmadan 1 gün önce kendi evimde sorunsuzca internete bağlanan, hiçbir kopma yaşamayan bağlantım burada istikrarını koruyamıyor.

    MSN, U-torrent, e-mule tarzı programlarda hiçbirkpma olmamasına rağmen,
    Firefox ile site site gezinirken devamlı , ismini yazdığım siteye bağlanamama sorunu yaşıyorum. Refresh yapınca ya düzeliyor, ya da yine yanıt alamıyorum. Yazdiğim bir siteye sorunsuzca bağlanma oranım %70 civarında. TTnet' i defalarca aradım, ancak hatta, bağlantıda TT.net taraflı bir sorun olmadığını söylediler. Virüs tanısını öne sürdüler. Ancak Bilgisayarımı daha 1 gün once taşıdığım diğer evimde böyle bir sıkıntım yoktu. Hiçbir harici aygıt ile bağlantı da kurmadım.

    Farklı Browserları denedim, hatta modemden şüphelenip kendi modemimi taktım.
    Kabloların herbirini değiştirdim. Splitter'i bile değiştirdim. Ancak değişen birşey olmadı. Baştan sona virüs, spyware taraması yaptım. İşletim sisteminden şüphelenip format atmayı düşündüm, ama neticede arkadaşımın sisteminde de aynı şeyi yaşıyoruz. Ben sorunun TTelekom tabanlı olduğundan şüpheleniyorum. Sizce sorun ne olabilir ? Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.