Şimdi Ara

TT FİBER İÇİN YARDIM LÜTFEN, SOKAĞIN BAŞINDA FİBER VAR AMA BİZDE YOK !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Türk Telekom Fiber nerede uygulamasından sokağın durumuna baktım, sokağın en başındaki evlerin 4-5 tanesinde fiber var fakat yukarı taraflarda nedense yok!!!

    Hatta biraz önce eve gelirken, 4-5 tane binaya toprak altından evlerine kadar turuncu fiber kablo çekilmiş olarak gördüm. Bu evlerle aramda taş çatlasın 4-5 bina var !!!

    Bu nasıl saçma bişey? Ben 16mbit alıyorum fakat sokağın başında fiber kullanıyorlar...

    Fiberin bizim binayada gelmesi için ne gibi aşamalar takip etmem gerekli?

    Ne yapmam gerektiğini çok detaylı olarak bilmediğim için, Şimdi sizlerden ricam, bizim binaya kadar nasıl fiber

    çektiririm? bundan ücret alıyorlar mı ne talep ediyorlar vs. vs. vs... ne gibi bir yol izlemeliyim?



  • Sizinle aynı durumdayım Fiber alamıyorum 50 mbps hız 200 gb AKN (79 tl) VDSL kullanıyorum. Büyük ihtimalle sizde VDSL alabilirsiniz. Telekom müdürlüğüne gidip altyapınız VDSL uygunsa hemen geçin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiator-TR -- 11 Nisan 2016; 12:37:24 >
  • Hattın vdsl destekliyorsa fiber altyapıya gerek yok şuan için zaten ama altyapı projeleri mevcuttur telekomda zamanla yapılma ihtimali yüksektir. imza toplayarak telekom il veya ilçe müdürlüğüne giderek başvuru yapabilirsiniz sonuç olumlu olabilir, ama bireysel başvurularda pek olumlu sonuç çıkmayabiliyor, sizden oldukça fazla bir ücret istiyebilirler, telekom binasına giderek durumu anlatın bilgi verirler.
  • Hocam aynı saçma durumlar bendede mevcut gel gör ki bu Telekom yetkilileri tutarsız konuşuyor. Benim binanın çok yakınlarındaki binalar çatır çatır fiber kullanıyor benim bina adsl ye mahkum durumda. Fiber nerede uygulamasından bakıyorum hiperinternet uygun diyor müşteri hizmetlerini arıyorum adsl kullanabilirsiniz diyor. Gel de işin içinden çık? Bunlar yüzünden adam akıllı bir tarifeye geçemiyorum. Bir de bu lanet olası taahhüt verme durumu var 2 yıl sizi mahkum ediyor yada iptal durumunda güzelce vatandaşı soyuyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemekten başka çağren yok bizim burda 10 metre ilerde super online fiberi var biz ttnet hiper kullanıyoruz adamların yanına gittim dediklier şey cidden insanı çıldırtıyor apartmaında en az 10 daire olması lazımış yoksa altı mustakil ev olarak geçiyormuş önce 10 daireleri evler bitecek sonra bize gelecek dedim ne zaman biter bilemeyiz diyor cidden çok saçma televizyonda dağa taşa fiberliyoruz diyolar ama hep yalan.
  • Konudan takip edebilirsiniz. VDSL varmı kontrol ederiz geçiş işlemlerindede yardımcı oluyorum.


    http://forum.donanimhaber.com/m_116110911/tm.htm
  • Bnde adnsl bile yok hız 1 mb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.