Şimdi Ara

TT ENERJISA TARİFELERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
7
Favori
8.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • paşalı kullanıcısına yanıt
    vekaletname verirsen baban yapabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben TT'den 8'inde Turkcell'e taşıdım. 11'inde hat açıldı. Bugün Enerjisaya gittiğimde sistem hata verdi, ilerlemeye izin vermedi en az 90 gün o operatörde bulunuyor olmanız şartı var diye. Ama yukarıda dün bir arkadaş yeni geçiş yaparak taşımış. Bu nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Turkcell ile alakası olabilir mi bir de vodafonea geçip mi denesem yoksa mediamarketten mi denesem?

  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt

    ayın 8 ine kadar bende tt liydim 8 inde vodafona taşıdım 11 inde taşıma bitti vodafonu tele taktım doğru enerjisa ya gittim taşıma yaptım kimse sormadı yada söylemedi öyle bir şey hatta biraz öncede mesaj geldi 14 ünde hattınızı takıp kullanabilirsiniz diye.

  • Tahaa24 T kullanıcısına yanıt

    ustam vodafone bayisine gidip kontörlüye geçirin beni dedim hat yedek öyle dursun dedim onlarda tamam ama 6 ayda falan kapanmaması için para yüklenmesi lazım dedi o kadar.

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    merhaba tekrar biraz önce mesaj geldi 14 ünde sabah 8 de hattı takıp kullanabilirsin diye o tamam ama ardından 9333 den mesaj geldi 2024 yılında devlete sizin adınıza ödenmiş olan telsiz kullanım ücretinin tarafınızdan tahsil edilemeyen 179.28 tl lik kısmına ilişkin borç bilgileriniz numaranızı taşıdığınız işletmeciye bildirilmiştir kvkk nın 11.maddesi kapsamındaki haklarınıza tuktelekom.ly/gizlilikvegüvenlik adresinden ulaşabilirsiniz diye bunu anlamadım pazartesi bir tt merkezine gidip sorucam

  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt

    Sadece bir arkadaş değil bir çok arkadaş git-gel taktiğiyle numara taşıma kampanyalarından faydalandı. 30 gün yada 90 gün bekleme kriteri yok,uygulanmadı.

    Sadece yeni sıfır numara olarak alınan (yeni tesis) hatlar 90 gün başka operatöre taşınamaz.

    Siz siz EnerjiSa şubesinde acaba hattımı yeni Turkcell'e taşıdım deyip gereksiz bilgi mi verdiniz. Onlar da başvuruyu yapmadan kendileri mi reddetti yoksa. Başvuruyu onların sistemi hemen reddedemez zaten,reddolunacaksa başvurudan sonra ilk 2 gün içinde BTK kontrolündeki havuzda operatör birimince reddolunur ve bunun bilgilendirme SMS'i gelir. EnerjiSa'daki personel başvuruyu yapmakla görevli,oradaki personel başvuruyu reddedemez,başvuru sırasındaki sistem de reddedemez. Onlar kafalarına göre senin başvurunu kabul etmemişler.

    Git sadece Numara Taşıma başvutusu yap,işlemi yapsınlar,Turk Telekom yetkili birimi ve Turkcell yetkili birimi inceler,kriterlere uymazsa red bildirirler.

    Şubedekilerin reddetme yetkileri de görevleri de yok. Gidin anlatın,formu doldurun başvurunuz yapılsın.

    Şu forumda bu durum ile ilgili yanlış bilgilendirmenizi de silin,geçmek isteyenler yanılıp vazgeçmesin.Çünkü 90 gün dolmadan geçiş yapılamıyor bilgisi yanlış. Forumda son 2 ayda git-gel yaparak aynı operatöre 5 gün içinde geri dönüp numara taşıma fiyatlarından yararlanan en az 30 kişi olmuştur,belki en az 50 kişi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 12 Ocak 2024; 19:42:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    bana bu mesaj gelmedi ya :/ turkcell data hattımı vodafone'a taşıdım ama başvuruma dair mesaj almadım.

  • huduhudu H kullanıcısına yanıt

    1 gün gecikmiş

    Taşınırken kalan ayların vergisi yansıtılmadıysa sizden alacaklardır. 2024 ün vergisi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Zeytinyağı konusundaki bilgilendirici mesajlarınıza istinaden bana, enerjisa personeline ve sisteme addettiğiniz varsayımlarınıza sizin üslubunuzu kullanmadan tek seferlik düzgünce yanıt vereceğim.


    1. EnerjiSA şubesinde şu tarifeye geçeceğim deyip kimliğimi uzatmak haricinde başka herhangi bir ekstra cümle kurmadım.
    2. Personel hattınızı dün turkcell'e taşımışsınız, yeni taşıdığınız için sistem ilerlememe izin vermiyor dedi.
    3. Kibarca ısrarım üzerine ya 3 ay beklemelisiniz ama o zamana bu paket ya alıma kapanır ya zam gelir, ya da yeni hat alacaksınız o zamanda aylık +67 lira ek vergi çıkar uygun fiyatın bir anlamı kalmaz + numaranız değişir dedi. Enerjisanın başvuru sistemini bizzat gördüyseniz-kullandıysanız personel hakkında şikayette bulunayım?
    4. Pazartesi günü Ankara'da ki her bir Enerjisa şubesini gezip numara taşımaya çalışacağım. Eğer başka bir şubede geçiş sağlanırsa zaten mesajı düzenleyip burdan bilgilendirme yapar ve personel hakkında şikayette bulunurum. Yok eğer hepsinden aynı cevabı alırsam; şu forumda bu durum ile ilgili yanlış bilgilendirme yapan siz olacaksınız. Mesajınız ile ne yapacağınız beni alakadar etmez. Benim şu ana kadar yaptığım yanlış bir bilgilendirme yok. Olduğunu düşünüyorsanız şikayet sistemini kullanabilirsiniz.




  • Katz. K kullanıcısına yanıt

    işlemi yapan bayi sisteme girmemiş olabilir .

    Hala mesaj gelmediyse Bayi ile tekrar konuşun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt

    Başka kişilerde taşınıp sizde taşıma işleminin yapılaması

    ya işlemi yapan kişinin yanlış işlem yapması

    ya da sistemin değişmiş olup size denk gelmesi ile açıklanabilir .

    Siz aynı şekilde taşıma yapın sorarlarsa tarihini hatırlamıyorum uzun süredir diğer operatördeyim diye belirtir işlemin yapılmasını talep edebilirsiniz .

    Ankara tıp Civarı Tıp Fakültesi cad bulunan bayiden deneyebilirsiniz .

    Yada haritadan size yakın farklı şubelerden de 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Sanki şubeler Cumartesi de açık, sitesinde öyle yazıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam dün o bayiden işlem yaptım zaten. Ve gerçekten şaşırdım bunlarda böyle bir sistem mi var görebiliyorlar mı diye çünkü hattın açıldığı güne kadar detay verip dün hattınızı taşımışsınız dedi personel... Epey ısrar ettim ama sistem ilerlememe izin vermiyor dedi. Dediğiniz gibi ya insan kaynaklı ya sistem değişmiş olabilir. Çayyolu'nu deneyeceğim bir de. Gelişmeleri yazarım.

    @paşalı evet hocam cumarteside açık ama mesaideyim ne yazık ki dün zaten izin alıp gitmiştim mecburen pazartesiyi bekleyeceğim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 13 Ocak 2024; 10:7:53 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.