Şimdi Ara

TT ALTYAPI BAŞVURUMU ALMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Btk ya yazdığım şikayeti aynen yazıyorum lütfen destek arkadaşlar. Ne yapmalıyım hangi kurumlara şikayette talepte bulunabilirim 2 yıl olduya nasıl gelecek bu altyapı.

    Şikayet Metni
    Yaklaşık 1 yıl önce yeni yapılmış bir apartmana taşındım.Apartmanda İnternet altyapısı olmadığını öğrenince, Türk Telekom ilçe müdürlüğüne(Sultanbeyli) İnternet altyapısı başvurusunda bulundum. Herhangi bir geri dönüş olmayınca 3 ay sonra tekrar gittim. Başvuru kaydımin bulunmadığını belirttiler. Peki dedim tekrar başvuruda bulundum.Aradan birkaç ay geçti ve herhangi bir geri bildirim olmaması üzerine tekrar TT ilçe müdürlüğüne giderek başvurunun durumunu sordum. Çalışan beyefendi tekrar başvurumu aldı bu arada TT abone sözleşmesi imzalatmak istedi.Kendisine başka firmadan internet almak istediğimi, şuanda sadece altyapı başvurusu yapmak istediğim belirttim.Beyefendi birini aradı ardından 2-3 gün içinde arkadaşlar gelip fiber altyapı için kablo çekecekler sizi ararlar dedi.Uzerindn 1 hafta geçti kimse gelmedi ve aramadı. Tekrar gittim aynı beyefendi ismimi numaramı not alıp durumla ilgileneceğini belirtti. Herhangi bir geri dönüş olmadı 1 hafta sonra tekrar gittim bu sefer olanları bir hanımefendi anlattım hanımefendi altyapı başvurumun dondurulduğunu belirtti gerekçe olarak da Türk Telekom'dan internet almak istememe mi gösterdi ve altyapı başvurumu internet başvurusu ile birlikte alabileceğini belirtti.Interneti almak istedigim firmaya başvuruda bulunmam ve o firmaninda Türk telekom'a başvuruda bulunması gerektiğini söyledi. 3 ayrı firmayla görüştüm ve hepside böyle birseyin doğru ve mümkün olmadığını Türk Telekom'a başvurmam gerektiğini belirttiler. Kısacası Türk Telekom ilçe Müdürlüğü interneti bizden almazsanız altyapı başvurunuzu almayız diyorlar.

    Edit:TT cevap

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz lokasyonda internet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda internet hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı kurulumunun henüz gerçekleşmemiş olması ve süre bilgisi iletilememesi nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Altyapı/port bulunmaması nedeniyle Talep etmeniz durumunda ve bulunduğunuz lokasyondaki mobil şebeke hizmet verilebilirlik durumuna göre Türk Telekom Mobil 4,5 G (LTE) Modem Tarifelerinden yararlanabileceğinizi belirtmek isteriz. Türk Telekom Mobil 4,5 G (LTE) başvurunuzu; - Türk Telekom Ofis ve Bayilerinden hat sahibi veya noterden vekaleti olan kişi tarafından, - Türk Telekom Çağrı Merkezi’ nden hat sahibi tarafından, - Online Satış Kanalından yapabilirsiniz. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.

    Edit:2 İtiraz cevabım

    İşletme Çözümüne İtirazda Bulun
    Ben 4.5gli fahiş fiyatlı paketlerinizi veya yine fahiş fiyatlı adsl vdsl fiber aboneliklerinizi istemiyorum, sadece altyapı hizmeti istiyorum. Nasıl oluyorda Yücel sokakta bizden sonra yapılan yeni yapılara altyapı çekiliyorda bize verilmiyor bunu anlamak istiyorum. Cevabınız hiç tatmin edici değil maalesef çalışan personeller interneti TT'dan almazsanız altyapı talebinizi alamayız diyolarlar bu konuda sizden cevap bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 24 Eylül 2019; 12:40:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba.

    Altyapı port talepleri ile ilgili şu konuyu açmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-talebi-talepleri--140072962

    Siz bu adımları takip etmediniz anladığım kadarıyla. Öncelikle bir dilekçe oluşturun ve bunu telekoma teslim edin. Binadakilerle ortak hareket etmeniz süreci daha hızlandırır.
    Buna ek olarak Sultanbeyli ,Pendik telekom a mı bağlıydı Ümraniye mi biraz onu düşündüm ama yanılmıyorsam Pendik idi. Pendik telekom müdürlüğü ile irtibata geçmenizi ve yukarıdaki konuda bahsedilen adımları izlemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Eylül 2019; 12:49:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler inceleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sultanbeyli turktelekom müdürlüğü tam bir gerizekalı ordusundan oluşuyor, lakayit ve ilgisizler. pendikte hızlı tren istasyonunu geçince sağda ara sokakta idi yanlış hatırlamıyorsam, turktelekom planlama müdürlüğü var oraya gidin, internet bağlatmak istediğinizi ve sultanbeyli telekom müdürlüğünün ilgilenmediğini söyleyin. bitişiğinizde bina falan varsa ankastre kutusunun resmini çekin (ben öyle yapmıştım) yardımcı olurlar ama başka firmayı işe karıştırmayın, sadece internet bağlatmak istiyorum deyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 24 Eylül 2019; 16:51:32 >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Adamlar gözüme bakarak yalan söylüyorlar ya yapabileceğimiz bisey yok diyorlar bide.Hocam neyin fotosunu cekicem pek anlamıyorum bu olaylardan bitisikte bina yok ama 5 metre ötemde sokaktaki Telekom kutusu var bide apartmanda Telekom kutusu var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 24 Eylül 2019; 17:5:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    Binada bu var
    TT ALTYAPI BAŞVURUMU ALMIYOR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.