Şimdi Ara

TS Avukatı Nusret Yılmaz İstifa Etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    ben senaryo yazmıyorum hocam. Senaryo dediğin şeyi sizin bugün gazetelerden okuduğunuz televizyonlardan izlediğiniz şey. Şuan sahip çıktığınız , saçma olduğunu bildiğiniz halde 4 ele sarıldığınız.

    Benim yazdıklarıma da senaryo diyorsan demek ki haklıymışım. Demek ki gerçekten sizin dünyadan haberiniz yokmuş. (Dalga geçmek için söylemiyorum yanlış anlama) D

    Polis Fezlekesi ile CAS ve UEFA FB'yi suçlu ilan etti.
    İtiraz etmeyelim her ne kadar hukuksuz da olsa bu suçlamayı kabul edelim.

    Bu Polis Fezlekesinde Trabzonspor yok mu? SORU 1
    UEFA'ya gönderilen fezleke tercümesin Trabzonspor var mı? SORU 2
    Bugün soruşturmanın savcısı Trabzonspor'lu yöneticiler için ceza isttiyor mu? SORU 3

    Vatandaş olarak iddianamedeki kanıtları dinledik demişsin. Vatandaş değil mahkemedeli hiç kimse dinlemedi. Hatta savunmanın taleplerine rağmen tapeler dinletilmedi. Size ayrıca dinlettilerse bilelim ama. Kim dinletti bu izni nasıl aldınız onu da paylaşırsanız sevinirim. Sanırım diliniz sürçtü. Siz tapeleri dinlemediniz. Siz FB şike yaptı diyen ROK , Baransu gibi adamları dinlediniz. Vatandaş da onları dinledi. Mahkeme salonunda olanlardan haberiniz yok. Vatandaşın da yok sizin de yok.

    Bir yanlış bilgi daha... FB'li yönetcileri korktu, futbolcular kaçtı demişsiniz. Sizin gibi analitik biri bu saçma bilgilere nasıl itibar etti anlayamadım.
    25 Ağustos akşamı korkuyor dediğiniz yöneticiler canlı yayında tüm Türkiye'nin larşısına çıkıp , şike yaptıysak KÜME DÜŞÜRÜN, dediler. Türkiye'de bunu söyleyecek sizin 3.sınıf mafyavari başkanınız da dahil söyleyecek bir yönetim şuan Türkiye'de yok. Futbolcular satıldı evet ama küme düşüleceği için değil. TFF, Fenerbahçe'nin alacakalrına temlik koydu. Durumun belirsizliği yüzünden bankalar muslukları kapattılar. Fenerbahçe ekonomik bir krize sokuldu. Fenerbahçe yenilir ama yıkılmaz. Onca badireyi atlatmasına rağmen hala kar eden tek kulüp. (Bloomberg'in yazısını takip etmenizi öneririm.)

    Daha önce söylediğimi tekrar söylüyorum. Altını çizerek..
    Trabzonspor siyasetin bir projesidir. Trabzonspor her yönü ile resmen siyaset tarafından esir alınmıştır. Siyaset işine geleni kullanır, zamanı geldiğinde artık işe yaramadığında bir kenara fırlatır atar. Trabzonspor'un yarın başına gelecek şey budur.

    Aykut Kocaman ismini ve o sözünü o gün bir daha hatırlarsınız. Gerçeklerin mutlaka ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

    Önceki Mesajımı iyi okumamışsınız.Söylemedigim şeyleri söyledigi gibi algılamışsınız.Ayrıca bazı söylemlerinizdeki ithamlardan rahatsız oldum.Hep Trabzonspor ve yöneticisi suçlu gibi gösteriyorsunuz.Medyadaki kanıtlardan bahsediyorum,siz tapeleri kimse dinlemedi siz nasıl dinledi diyorsunuz.Medyaya sızan kayıtları siz okumadınızmı?Size bir Senaryo vermişler,sizde buna tutunarak inanıyorsunuz.Takımınıza bu kadar kurumdan Ceza verilmiş,hala Trabzonspor şöyle yaptı böyle yaptı diyorsunuz.Bana Trabzonspor ile ilgili bir tanede karar gösterin.Gösteremezseniz yazdıklarınızın itibarı kalmıyor malesef.Bu ülkede Suç işleyenler asla suçlu oldugunu kabul etmiyor.Hep karşı tarafın suçlu oldugu savunuluyor.Çıkacaksın Mahkemeye suçsuz oldugunu göstereceksin yoksa ne derseniz itibar görmez.

    tapeleri okuduk değil dinledik demişsiniz yanlış mıyım?
    Mahkemede "Şu tapeleri bir dinleyelim" diyen Fenerbahçe avukatlarına bu izin verilmemişti. Bu yüzden siz nasıl dinlediniz? diye sordum.

    Yazdıklarımda itham var ama size değil. Trabzonspor'a ve yöneticilerine bu itham...

    Medyada sızan kayıtlar 180 sayfadan ibaretttir. Bu 180 sayfa tape emniyet tarafaından önce bildiğiniz adamlara sonra tüm basına sızdırılmıştır.

    Ben size Trabzonspor projedir diyorum siz aleyhte karar var mı diyorsunuz? Deniz Fener'inin üzeri örtülmüş , Trabzonspor çocuk oyuncağı. Bakın bazı noktalarda aynı dilden konuştuğumuza eminim. Tuttuğumuz takımları bir kenara bırakalım...

    Şimdi gazeteler ne dedi?
    Fenerbahçeli yöneticiiler tarla sürmüş , işçi almış vs vs değil mi?
    Siz de buna inandınız. İnanmanız normal çünkü o tapelerin öncesinde sonrasında ne var kimse size göstermedi ki... Tarla tapesinden bir önceki konuşmaya bakın aslında herşey ortada... Ama siz diyelim ikna olmadınız. Bu ikna olmayan bakış açısı ile "pantalonlu çocuk" tapesini okuyun, sivas'a giden balıkları okuyun. İkisini karşılaştırın... TS yapmamış , FB yapmış diyebilecek misiniz? :) MAhkeme kararı vermiş diyerek işin kolayına kaçmayın, zaten ben burada mahkeme kararı ile ilgili kouşmuyorum. Ben direk olan biten üzerinden anlatıyorum herşeyi.

    Ben bu mahkeme kararını açıkçası tanımıyorum.
    NEden? Fenerbahçeli olduğum için mi?
    Bu adamların savunma yapmalarına izin verildi mi? İstedikleri tanıkları mahkemede dinletebildiler mi? Cevabı size bırakıyorum.
    Mahkemede 7 tane şike ve teşvik itirafı geldi , hangisi FB ile ilgiliydi? Siz bunlardan hangilerini duydunuz veya işittiniz. Tapeleri önünüze serenlerden herhangi birrinin bunu haber yaptığını TV'de konuştuğunu gördünüz mü?

    MEdyadaki kanıtlar.
    Savcının bile %90'ı yalan demeye 1 yıl üzerinden geçtikten sonra cesaret edebildiği kanıtlar.

    Bana bir senaryo verilmedi...
    Ben var olan tapelerin hepsini tarih ve saat sırasına dizerek okudum. biraz zahmet edip okuyabilirseniz bunları sırası ile herşeyin tüm çıplaklığı ile açık olduğunu görürsünüz.
    Zaten beni asıl çıldırtan bu. Okumayan okumayı sevmeyen bir millete bu davayı kakaladılar. Bunun gibileri de var biliyorsunuz ama o konuya hiç girmiyorum. Davadaki hukusuzluklar almış başını gitmiş, dinlemeye onay vermiş adam gelmiş mahkeme başkanı olmuş (ki kanunen yasak) , savunma dinlenmemiş , aleyhine birşeyler yakalarız diye deli bir adamı hapisten çıkartıp mahkemeye getirip dinlettiler. Ama tekrar ediyorum 1 tane itiraf bir tane belge mahkeme ortaya koyamadı.

    Hele o para hikayeleri :)
    Çantaya girerken TL olup , sayılırken USD olan para üstü EURO verilen o paralar :) Ama eminim bunlardan bihabersiniz. Bihaber olduğunuz için de sizi suçlamıyorum. Ben de sizin yerinizde olsam bunları kovalamazdım.
    MASAK'ın açık bulamadığı hesaplardan şike parası YARATAMADI'lar... Ama yaratmışız gibi cezalandırdılar.

    Yine de şunu söylemeliyim. 3 Temmuz'dan beri bu konuyu saygı çerçevesinde anlatabildiğim 2-3 forumdaşlardan birisiniz, TS'li biriyle ilk defa bunu konuşabiliyorum. Bu anlamda size uzun mesajlarımı okuduğunuz ve düzeyli bir şekilde benimle münazara ettiğiniz için teşekkür ederim.

    Anlatılacak çok şey var ama uzun mesajlar sıkıcıdır. Çok da sıkmak istemiyorum sizi.
    Bu davayı medyadan değil , kendi gözünüzle takip edin. Tapelere artık herkes ulaşabiliyor (indiragandi yapılanlara ulaşılamıyor tabi ama yayında olanlar bile yeterli)

    En azından şunu göreceksiniz. Fenerbahçe birşey yapmışsa , Trabzonspor'da yapmış.
    Fenerbahçe'nin şike yaptığına kendinizi ikna ederseniz , aynı kanıtlarla TS'u aklayamayacaksınız. TS'u akladığınızda göreceksiniz ki FB'de kendiliğinden aklanıyor olacak.
    Bunun kararı size kalmış tabi...

    Ancak lütfen bu soruşturma ile ilgli görüşleriniz medyadan aldıklarınızdan oluşmasın. Çünkü zaten bunun için uğraşıyorlar. Yarın bu kadar bilgi ile neden savrulup bırakıldığınızı anlayamayacaksınız




    Evet dinledik demişim.Yanlış ifade etmişim.

    Bakın ben 3 temmuz şike soruşturması çıktıgında Şok oldum.Bilgiler açıga çıktıkça acaba bizim Başkanda birşey yaptımı diye düşündüm.Başkanın sessizligini bu sebebe bagladım.Sonra dinlemelerde Başbakana karşı protesto girişimlerinde bulundugunu ögrendik.Mahkeme akladı Sadri şeneri ama benim aklımda hala bir soru işareti var.Mahkeme kararı verdi ve gerçegi ögrenemeyiz artık.Trabzonsporla ilgili kanıtların üzeri örtülmüştür diyorsunuz.Aynısı Fenerbahçe içinde geçerli.Sporda şiddet yasasısını 4 parti 1 gecede degiştirmese daha çok tutuklanmalar olacak ve cezalarda uzun olacaktı.Diger takımlarında bu işin içine çekilicegini söylememe gerek yok sanırım.Bu soruşturmada 5-6 Takımın yargılanması gerekiyordu ama Sözde Türk futbolunun gelecegi Tehlikede diye yasaları yumuşattılar.Uefa ve cas şike ve Teşvikin konuşulması durumunda bile ceza veririz dediler.Onlar olaya farklı bakıyor.

    Neyse sadede geleyim herkes hakkını arayacak.Fenerbahçe hakkını aramak isterse tek Türkiyede yargı yollarına başvurabilir.Trabzonsporda Uefa,cas ve Fifaya başvuracaktır.Sonucu hepimiz görecegiz.

    Unutmadan daha bugün Fanatik Fenerbahçeli bir yayın yönetmeni bir Arkadaşımla bu konuyu konuştuk.Yüzyüze daha iyi anlatılabiliyor bu konular.Bu arkadaşımla birçok kez Fb-Gs maçlarına baktım,FB-TS Maçlarına da baktık.İkimizde kulüplerimizi seviyoruz ama bu yüzden aramızda sorun olmasına izin vermiyoruz.Forumdakiler bu işe biraz egosal yöndende bakıyor.Neyse konuyu burda kapatalım.Önümüzdeki zamanlar herşeyi daha belirgin bir şekilde bizlere gösterecektir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bugraloji

    quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    Hocam,

    "Burda Emniyet uzun zamandır Takip edip kanıt topladıktan sonra Savcıda soruşturma açıyor.Herşeyin delili ve ıspatı var."

    Sözünü biraz açaar mısın?
    Mahkemeyi de takip ettim. Ben 1 tane delil 1 tane ispat görmedim.
    Ne bir belge ne bir makbuz ne bir suçüstü ne bir itiraf...

    "Bankayım ulan ben" diyen bir bankaya MASAK müfettiş göndersin hata bulmadan çıkmaz. Kulübe gönderdiler, kuruş izahatsız durum yok. MASAK devletin kurumudur yanlış olmasın.

    Zaten geçen gün yazışmamızda anlaşamadığımız nokta da buydu.
    İspat var diyorsun! Bana da göster. Delili var diyorsun, nerde o belge?

    Diyebilirsin ki kardeşim ben tapeleri baz alırım. İspata gerek yok. Tapeleri dinlemedim ama ben konuşmaları ona yoruyorum. Eyvallah derim, haklısın.
    Aynı konuşmalar Trabzonspor'da yok mu? Elini vicdanına koyarak söyle, aynı tapelerden Trabzonspor'da yok mu?

    Aziz Yıldırım hakem ayarlıyor diye basın bangır bangır bağırdı.
    Tapeye bakıyorsun, adam diyor ki beni hacamat ediyorsun verme amatör hoca , Cüneyt'i ver, FIFA kokartlı hakem ver diyor.
    Bu hakem ayarlama değil mi? PEki

    Peki "bana Cüneyt'i Fener'e de Bülent'i ver" tapesi ne olacak? bu hakem ayarlaması değil mi? Hem de 2 maça birden.

    Bunları neden anlatıyorum...
    Polis hiçbirşeyi ispatlayamadı. 19 maç da şike var dediler. Nerede 19 maç? Bir kere buradan bir sorgulamaya başlarsanız. Geçerliliğine TAPTIIĞINIZ o soruşturmanın içindeki saçmalıkları anlatsak bu inandığınızdan vazgeçebilecek misiniz? Körü körüne mi bağlısınız bu soruşturmaya? yoksa birileri bu kadar karalıyorsa bir bildikleri vardır mı diyorsunuz?

    Vicdanen, samimi bir cevap verirsen sevinirim.
    NEden bunu soruyorum. Çünkü ben HOO'nun TS'a çok yakıştığını düşünüyorum.
    Seçim öncesi bu kadar bağıran adamı sizce ne susturabilir. Onu susturan o güç sizce başka neleri yapabilir? Bunları hiç düşündünüz mü?

    Türkiyede Adaleti saglayan Polis ve Savcılık yeterli kanıta ulaştıgı için karara vardı.Bunun üstüne başka bir kurummu varki onuda degerlendirelim?Son sözü Mahkeme söylüyor.Türkiye ceza alıpta ben suçlu diyeninede ben rastlamadım.Olay çok Net.Ayrıca Geçerliligine Taptıgınız lafı hiç yakışık almadı.Ben hiç birşeye Tapmıyorum.Bunu Hakaret olarak algıladım.

    Hacıosmanogluna Oy veren ve Destekleyen birisi degilim.Neler olup bittigini önceden görebildik malesef ama Seçmenlerin çogu göremedigi için yeni Başkan Hacıosmanoglu oldu.Evet başbakanla beraber görüntülenmesi beni çok rahatsız etti.Keşke Aziz yıldırım,Rıdvan dilmen,Aykut kocamanında Sürekli Başbakanla bir araya gelmeside Fenerbahçelileri rahatsız etse.

    Daha iyi Tartışma DH nın sapancaaki buluşmasında yapılabilir belki.Gelmeyi düşünüyorum.

    Fenerbahçe açısından şunları söyliyeyim.

    1. Aziz yıldırım'ın herkese atarlanıp, başbakanı bir kenara ayırması beni üzüyor. 3 Temmuz günü olaylardanhaberim yok deyip , seçimler yüzünden darbenin ertelendiğini öğrendiğimde başkanın bu tavrını anlamlandıramıyorum.
    2.Rıdvan futbol konuşursa dinleriz dışına çıkarsa kanal değişir.
    3. Aykut Kocaman'la ilgili söylediğinden emin misin?

    Gelelim Türk polisi savcılık vs 'daki görüşüne.

    Sadece bir örnek vereceğim. Örnekler çoğaltılabilir eminim.

    12 Mayıs 2012'de sahamızda GS'a şampiyonluğu verdik. Sonrasında çıkan olayları hatırlıyorsundur. Gözaltına alınanlar, devrilen polis otoları vs vs...

    Emniyet müdürlüğü 12 Mayıs gününe ait bir rapor hazırladı. bu rapor sadece Cumhuriyet gazetesinde ele alındı.

    Diyor ki raporda o gün biber gazı kullanılmamış. Gözlatına alınan bir doktor toma'ya kafa atmış. (yanlış okumadın) Başı acımasın diye polis uyarmış, dinlememiş bu yüzden gözaltına alınmış.

    12 Mayıs hadisesi kapatıldı. Sağolsun basınımızda hiç üzerinde durmadı.

    Fenerbahçe'li olmayan bir arkadaş o gece biber gazı atılmadı, desin. Ben evet polisimiz yalan söylemez, fikrini destekleyeceğim.

    Örneği çoğaltırım ama mesaj uzar diye uzatmıyorum...

    Mahkeme ile ilgili bir soru soracağım...

    Dinleme talebine onay veren hakim aynı davanın mahkemede hakimi olabilir mi?

    Tanıdığın herhangi bir avukata olayı farklı birşeymiş gibi anlatıp bir sor... Cevabını ben biliyorum ama senin de bilmeni isterim.
    NEden bilmeni isterim?
    İnandığını ifade ettiğin bu düzeneğin hangi hukuksuzlukları çiğnediklerini bilmeni isterim.

    bu olay tamamen herkese mavi boncuk dağıtmaktır, seçim korkusuyla tam hatırlamıyorum ama kısa bir süre sonra özellikle 3 temmuzu yaptırtmaları siyasilerin ne kadar kaypak olduğunun göstergesidir.

    Bundan bir kaç sene önce yok YÖK öyleymiş, Yok genelkurmay böyleymiş, yok yargıtay danıştay şöyleymiş diye basında mahvettikleri kurumlar, nedende başlarındaki isimler değişip badem bıyıklılar gelince şimdi iktidar partisinin yan kurumları gibi çalışıyor ve bir tane haber yok..

    En basiti la gezi olaylarında ülke yanıyor hala aklım almıyor 1 tane kanal çıkıpta göstermiyor, harbiden ülke yanıyor kepçeyle toma kovalıyorlar adam öldürüyorlar hastaneye biber gazı atıyorlar, aklına gelebilecek tüm cemaat-i vahşet yaşanıyor fakat 1 tane kanal yayınlamıyor,

    Aziz yıldırım bizzat açıkladı cemaat saldırıyor diye, ulan bunları yapan cemaat etkisi altındaki kurumlar, ispat edilemeyen onlarca iftira atar, tapeleri ispat gösterir tape dediğin olay tamamen konuşmadır, herhangi bir kanıt delil niteliği yoktur.. biri bilyoner dediğinde mekan aklına gelir biri bahis sitesi gibi..

    kitap yazılacaktır yıllar sonra ben kitapların isimlerini yazayım şimdiden ;

    ÖZEL YETKİLİ SAVCI ve BIYIĞI
    ÖRTÜLÜ ÖDENEK
    FEM DERSHANELERİ ve POLİSLİK SINAVI SORULARI

    daha sayayım mı ?

    GALATASARAY,İTALYA,FRANSA,PLATINI,MANCINI,INFANTINO
    GALATASARAY ve YENİDEN YÜKSELİŞ
    "Fenerbahçe'nin 5 branşta şampiyon olmasıyla Türk Spor Tarihinde zirveye oturması, Galatasaray'ın ise son 6 haftada aldığı puanlarla ligde kalmasından sonra Fatih Terim ve Ünal Aysal'ın GS'a gelişi ve Türk Futbolunda patlak veren şike skandalı,Fenerbahçe'den niang,lugano,andre santos ve emenikenin ayrılışı, Avrupa'ya gönderilmemesi Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürmüş gibi gözüküyor"

    anahtar kelimeler yukarda herkes açsın azcık gözünü kulağını.

    abi belli bi satırı geçmeyin yazarken zıvıtıyosunuz ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz

    genel konuşmayayım,şaşırıyorsun o ne öyle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alone61

    - ts avukatı: bursa'daki taş ocağı işçisi kimdir?
    - i.ekişoğlu: sercan yıldırım'dır
    - ts avukatı: bu konuyla ilgili başka sorum yok hakim bey!

    Ara ara duruşmadan böyle anektodlarla katılacağım. Bu anektodları tetikçi İstanbul medyasında göremezsiniz. Hatta konuyla ilgili birçok haber bile kaldırılmıştır. Örneğin Fenerbahçe'nin zamanında Şekerspor maçında şike girişiminde bulunduğu haberlerinin silindiği gibi.

    Aynı avukat: Teşvik olayını ortaya koyan Müvekkilim değil Melih Gökçektir. Futbolcuyu başkana teklif eden de Melih Gökçek'tir.
    FB avukatı : Yani TS ile Ankaragücü arasında teşvik görüşmesi olduğunu siz de kabul ediyorsunuz. Tutanaklara bu da geçsin lütfen.
    Aynı avukat: Dilim sürçtü.(Mahkeme salonunda gülüşmeler)


    NŞ: Telefon tapelerinde görüyoruz ki Fenerbahçeli yöneticiler size teşekkür ediyor. Bunun sebebini bizimle paylaşır mısınız_
    BU: Bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz.
    NŞ: Yüksek sesle söyleyin mahkemede duysun
    BU: Sizden gelen 1 milyon var ya, onu futbolculara aldırtmadığım için. Başka sorun var mı?
    NŞ:Yok


    SŞ: Sen kimsin ki millete yüzbinlerce dolarlık borç veriyorsun. (Kenan Yara'a verilen borç üzerine bu soruyu soruyor)
    AY: Sana da milyonluk ihale verdim. O zaman hiç böyle konuşmuyordun.


    Bu da polis fezlekesinden..

    Soruldu: Nevzat Şakar'ı tanır mısın?=
    SŞ: Tanımam. Kendisi TS asbaşkanlarındandır. Ben Trazbonsışında iken kulübe başkanlık eder. 25 yıllık arkadaşımdır.

    ben de paylaşayım anektod... anektod iyidir, candır.




  • mehmet ekinci: takip olayından endişe ediyorsunuz. neden?
    mecnun otyakmaz: o günlerde seçim yaklaşıyordu. çok sayıda telefon tapeleri internette yer alıyordu. maç kritik hale geldikten sonra fenerbahçeli biri ile temas kurmanın dışarıda spekülasyona yol açar kaygısı yaşıyordum. o da tapeler de belli zaten

    mehmet ekinci: “aziz bey size ‘bir şey olursa biletlerle ilgili görüşüyorduk dersin’ diyor"
    mecnun otyakmaz: "oradaki konuşmalar biletlerle ilgiliydi"


    istanbul 16. ağır ceza mahkemesi'ndeki duruşmada çapraz sorgusu yapılan tutuksuz sanık faruk yaşar'a, gençlerbirliği-trabzonspor maçıyla ilgili ilhan ekşioğlu ile yaptığı bir telefon görüşmesi soruldu.

    bunun üzerine yaşar, ''görüşmemde, 'yedeklere de mi şey yapacağız' tabiri, aslında 'yedeklere de mi dua edeceğiz' anlamındadır. o günkü maçta gençlerbirliği oyuncularına dua ediyorum ki trabzonspor'dan gol yemesin diye'' şeklinde konuştu.

    'şike' davasında, sanık tamer yelkovan'ın, fenerbahçe maçlarından önce para karşılığı dua ettirdiklerini söylemesi üzerine, mahkeme başkanı'nın, "aziz bey bedava dua ettiriyormuş. neden para veriyorsunuz?" şeklindeki sorusu duruşma salonunda gülüşmelere neden oldu.

    ilhan ekşioğlu'na ali kıratlı'ya" kırmızı gören işçi diye kimden bahsettiniz" diye sorulan duruşma.
    cevap süper.
    "bu konuşma ticari bir görüşmedir."

    ibrahim akın itirafı ile ilgili mealen şöyle söyledi az önce
    "kumar ve at yarışı oynadım, oradan kazandığım parayı utandığım için imama sormaya utandım ve şike yalanını uydurup öyle sordum"

    hakim: ilhan ekşioğlu ilk 11'i nereden biliyor?
    bülent uygun: tahmin etti
    hakim: 11'i bilir de, ümit karan'ın ikinci yarı gireceğini bilmesi tahminden öte!

    ibrahim akın: at yarışı tutkum var. kıbrıs'ta kumar da oynarım.
    hakim: iddaa oynar mısın?
    ibrahim akın: hayır
    hakim: her türlü kumar var iddia yok!

    mahkeme başkanı’nın, "300 bin dolar nasıl veriliyor elden. nasıl yazılı bir şey olmadan bu para veriliyor?" sorusu üzerine akbaba, "parayı alırken hiçbir belge düzenlemedik" diye yanıt verdi.
    üye hakimin, "eskişehir başkanı yemekte aziz yıldırım’a ’satmayacağım potuk’u demiş. ancak 9 gün sonra size transfer için size nasıl para veriyor bu transfer için?" sorusuna ise akbaba, "bilmiyorum ama ali kıratlı bana alper potuk’u transfer etmek için geldi" diye konuştu.

    https://p.twimg.com/AuSq9PNCEAEugTx.jpg

    "eksioglu: 'kırmızı kart gören isci' mevzusu kıratli ile aramızdaki ticari bir mevzu.."
    "eksioglu: buradaki tas ocakları lafı sercan'ın transferi icin kullanılan ifadedir."
    "eksioglu: "3 tarlayı sürdük" benim uğurumdur.
    ts'un avukatlari soruyor eksiogluna: başka takimlarin kadrolarini ogrenme girisiminiz oldumu? eksioglu: evet oldu.
    ts’nin rakip futbolcularına sürekli transfer teklifi yapmanız tesadüf mü? ilhan ekşioğlu: evet
    tarla sürmek ne demek? ilhan ekşioğlu : ben onu ts teşviği için söyledim
    300 gram ? cevap : eksioglu: bu görüşme alper ve sezer'in transferiyle ilgili. uç menajer vardı biri metin korkmaz'di ama aziz bey onunla ihtilafliydi."


    avukat yılmaz’ın, “ali kıratlı ile konuşmanızda paradan bahsediyorsun? 250 bin dolar aldınız mı parayı?" sorusuna ekşioğlu, “evet aldım" diye yanıt verdi. bunun üzerine avukat, “kulüpten 183 bin alacağınız var gözüküyor. aradaki fazla para nedir?" şeklindeki sorusu üzerine, “kulüplere şahıslar para verir. bunlar bazen cari hesaplara yansımaz. kaydedilmeyen para olabilir" dedi.

    "emanet geldi emanet gitti diyorsunuz. bilet ise neden bilet demiyorsunuz. esrar degil eroin degil bu!" Mahkeme Başkanı.


    50'şer bin menejerlere zam yaptık. neden diye sordu ekinci. metin kokmaz oynak bi adam çünkü. baskan: oynak olana daha cok veriyorsunuz yani
    "hakim: yusuf bey abdullah basak ile transfer yapmaya calistinizmi? turanli: evet calistik ama olmadi yapamadik.
    hakim: transfer gerceklesmemis.gerceklesmemisken abdullah basak hala para istiyor.neden?
    turanli: ya yok o ara bitiyordu transfer ondan istedi fakat transfer gerceklesmedi."
    "şekip m.'ye baskan soruyor: madem bilet bu emanetler neden av.sami'yi gönderiyorsun işçin, çalışanın yok mu? cevap: biletler vip biletti."

    aziz yıldırım tüm tapelerin yayınlanmasını istedi, hakim kabul etti, itirazı olan var mı diye sordu, ekşioğlu ve mosturoğlu tapelerin yayınlanmasını istemedi, senin açıklanmayan tapeler dediklerin ekşioğlu ve mosturoğlu yüzünden açıklanmıyor.




  • İbrahim: Benim bu hafta maç var ya, şey yapıyorlar bana işte hani anlarsın ya

    Fahri: Esktra haa...

    İbrahim: Hee ama şey için yapıyorlar tam tersi.

    Fahri: İnşallah koyarsın iki tane, iyi hazırlan bari o... çocuğu...

    İbrahim: Onun için değil tam tersi için...

    Fahri: Fener’den mi?

    İbrahim: Haa...


    Yukarıdaki paragraftan da anlaşılacağı üzere Fenerbahçe masum olup, asıl şikeyi Trabzonspor yaptığı anlaşılmıştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    quote:

    Orijinalden alıntı: alone61

    - ts avukatı: bursa'daki taş ocağı işçisi kimdir?
    - i.ekişoğlu: sercan yıldırım'dır
    - ts avukatı: bu konuyla ilgili başka sorum yok hakim bey!

    Ara ara duruşmadan böyle anektodlarla katılacağım. Bu anektodları tetikçi İstanbul medyasında göremezsiniz. Hatta konuyla ilgili birçok haber bile kaldırılmıştır. Örneğin Fenerbahçe'nin zamanında Şekerspor maçında şike girişiminde bulunduğu haberlerinin silindiği gibi.

    Aynı avukat: Teşvik olayını ortaya koyan Müvekkilim değil Melih Gökçektir. Futbolcuyu başkana teklif eden de Melih Gökçek'tir.
    FB avukatı : Yani TS ile Ankaragücü arasında teşvik görüşmesi olduğunu siz de kabul ediyorsunuz. Tutanaklara bu da geçsin lütfen.
    Aynı avukat: Dilim sürçtü.(Mahkeme salonunda gülüşmeler)


    NŞ: Telefon tapelerinde görüyoruz ki Fenerbahçeli yöneticiler size teşekkür ediyor. Bunun sebebini bizimle paylaşır mısınız_
    BU: Bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz.
    NŞ: Yüksek sesle söyleyin mahkemede duysun
    BU: Sizden gelen 1 milyon var ya, onu futbolculara aldırtmadığım için. Başka sorun var mı?
    NŞ:Yok


    SŞ: Sen kimsin ki millete yüzbinlerce dolarlık borç veriyorsun. (Kenan Yara'a verilen borç üzerine bu soruyu soruyor)
    AY: Sana da milyonluk ihale verdim. O zaman hiç böyle konuşmuyordun.


    Bu da polis fezlekesinden..

    Soruldu: Nevzat Şakar'ı tanır mısın?=
    SŞ: Tanımam. Kendisi TS asbaşkanlarındandır. Ben Trazbonsışında iken kulübe başkanlık eder. 25 yıllık arkadaşımdır.

    ben de paylaşayım anektod... anektod iyidir, candır.

    bu tape bende yoktu.bayağı güldüm.başka böle komik tape varsa yayınlasana.temiz,dürüst ts başkanını bir kere daha saygıyla anmış oluruz.




  • ÜK: Ben galatasaraylıyım. Fener şampiyon olmasını istemem. Hatta boş pozsiyonda Sezer'e pas vermeyip zor pozisyonda kaleye vurmamın sebebi de budur.
    Hakim: TRabzonspor şampiyon olsun diye mi auta vurdun.
    ÜK. Hayır aklımdan geçen sadece Fenerbahçe'nin şampiyon olmaması idi.

    ZM: Para var mı?
    SŞ: Para çok
  • AY: İşte savcının içinde para götürdüğümüzü iddia ettiği çanta.
    Hakim: bunlar ne?
    AY. Onlar da savcının bu çantanın içinde olduğunu iddia ettiği para.
    HAkim: Ne yapmaya çalışıyorsunuz.
    AY: SAvcı gelsin , o iddia ettiği parayı bu çantaya doldursun. Doldurursa bana atfedilen tüm suçlamaları kabul edeceğim.
  • Avukat : 300 bin vermişsiniz. Kime verdiniz?
    SŞ: Iğğğğğ. ığğğğğ
    Avukar: Sizin dinliyoruz.
    SŞ: Büyücüye
    Avukat: BVüyücüye 300 bin dolar mı verdiniz?
    SŞ: Büyücü değil dua okusun diye
    Avukat: Neymiş bu büyücünün adı sanı, telefonu
    SŞ: Hatırlamıyorum, telefonu kayıtlı değil.

    Hakim : Zeki MAzlum ile TS arasındaki ilişki nedir?
    SŞ: Bizim stadın güvenlik kamerelarını taktırdık. Trabzon'da bu işi yapacak güvenlik şirketi yok. Bir tek Zeki'nin firması bu işi yapıyor.
    Avukat: Efendim biz 32 güvenlik firması ile görüştük Trabzon'da... Bu işi yapabileceklerine dair beynaların da aldık.
    Hakim: Varmış.
    SŞ: Biz Bilmiyorduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    Avukat : 300 bin vermişsiniz. Kime verdiniz?
    SŞ: Iğğğğğ. ığğğğğ
    Avukar: Sizin dinliyoruz.
    SŞ: Büyücüye
    Avukat: BVüyücüye 300 bin dolar mı verdiniz?
    SŞ: Büyücü değil dua okusun diye
    Avukat: Neymiş bu büyücünün adı sanı, telefonu
    SŞ: Hatırlamıyorum, telefonu kayıtlı değil.

    Hakim : Zeki MAzlum ile TS arasındaki ilişki nedir?
    SŞ: Bizim stadın güvenlik kamerelarını taktırdık. Trabzon'da bu işi yapacak güvenlik şirketi yok. Bir tek Zeki'nin firması bu işi yapıyor.
    Avukat: Efendim biz 32 güvenlik firması ile görüştük Trabzon'da... Bu işi yapabileceklerine dair beynaların da aldık.
    Hakim: Varmış.
    SŞ: Biz Bilmiyorduk.




    BU baya komik olmuş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gümüşyaka

    quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    Avukat : 300 bin vermişsiniz. Kime verdiniz?
    SŞ: Iğğğğğ. ığğğğğ
    Avukar: Sizin dinliyoruz.
    SŞ: Büyücüye
    Avukat: BVüyücüye 300 bin dolar mı verdiniz?
    SŞ: Büyücü değil dua okusun diye
    Avukat: Neymiş bu büyücünün adı sanı, telefonu
    SŞ: Hatırlamıyorum, telefonu kayıtlı değil.

    Hakim : Zeki MAzlum ile TS arasındaki ilişki nedir?
    SŞ: Bizim stadın güvenlik kamerelarını taktırdık. Trabzon'da bu işi yapacak güvenlik şirketi yok. Bir tek Zeki'nin firması bu işi yapıyor.
    Avukat: Efendim biz 32 güvenlik firması ile görüştük Trabzon'da... Bu işi yapabileceklerine dair beynaların da aldık.
    Hakim: Varmış.
    SŞ: Biz Bilmiyorduk.




    BU baya komik olmuş.

    sş gerçekten iyi sallamış.trabzonun büyükşehir belediyesi olduğunu unutmuş sanırım.güvenlik şirketi yok demiş.ALLAH(c.c) bu, adamı böle şaşırtır,mahkemede rezil eder.




  • oldboy bunları aldığın link ver de ,canım sıkıldıkça okuyup güleyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    Avukat : 300 bin vermişsiniz. Kime verdiniz?
    SŞ: Iğğğğğ. ığğğğğ
    Avukar: Sizin dinliyoruz.
    SŞ: Büyücüye
    Avukat: BVüyücüye 300 bin dolar mı verdiniz?
    SŞ: Büyücü değil dua okusun diye
    Avukat: Neymiş bu büyücünün adı sanı, telefonu
    SŞ: Hatırlamıyorum, telefonu kayıtlı değil.

    Hakim : Zeki MAzlum ile TS arasındaki ilişki nedir?
    SŞ: Bizim stadın güvenlik kamerelarını taktırdık. Trabzon'da bu işi yapacak güvenlik şirketi yok. Bir tek Zeki'nin firması bu işi yapıyor.
    Avukat: Efendim biz 32 güvenlik firması ile görüştük Trabzon'da... Bu işi yapabileceklerine dair beynaların da aldık.
    Hakim: Varmış.
    SŞ: Biz Bilmiyorduk.




    yukarıda tanımam seyip 25 yıllık arkadasım demeside ayrı komedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir kısmı buradan

    http://fenerleaks.wordpress.com/category/tape/

    mahkemede konuşulanlar herhangi bir yerde yazmıyor. Twitter'da mahkeme salonuna konuşulanları anlık aktaaranlar vardı. Onların twitlerinden bulabilirsin.

    Bütün tapeler internette var. (hasıraltı edilenler hariç)
  • Biraz da Mahkeme kararlarına geçelim.

    a) Sanık AZİZ YILDIRIM’ın; spor müsabakalarının sonucunu etkilemek amacıyla Türkiye Profesyonel Süper Ligi’nde şike ve teşvik primi suçlarını işlemek suretiyle suç örgütü kurup yönettiği sabit olduğundan, suçun işleniş biçimi ile suç konusunun önem ve değeri gözetilerek eylemine uyan 5237 sayılı TCK'nın 220/1. maddesi uyarınca takdiren alt sınırdan uzaklaşılmak suretiyle ÜÇ YIL HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,

    b)Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri gözetilerek, sanığa verilen ceza takdiren 5237 sayılı TCK'nın 62. maddesi gereğince 1/6 oranında indirilerek NETİCETEN İKİ YIL ALTI AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,

    c)Sanık hakkında, kasten işlemiş olduğu suçtan dolayı verilen hapis cezasına mahkûmiyetin kanuni sonucu olarak, hapis cezasının infazı tamamlana kadar;5237 sayılı TCK’ nın 53/1.Maddesinin a,b,c,d ve e bendinde yer alan yazılı hakları kullanmasından YOKSUN BIRAKILMASINA,
    5237 sayılı TCK.unun 53. maddesinin c fıkrasındaki belirtilen güvenlik tedbirinin aynı yasanın 53/3 maddesi gereğince koşullu salıverilme süresine kadar uygulanmasına,

    d)Sanığa verilen cezanın TCK.nın 58/9 yollamasıyla TCK 58/6 maddesi gereğince mükerrirlere özgü infaz rejimine göre çektirilmesine, cezanın infazından sonra sanık hakkında denetimli serbestlik tedbirinin uygulanmasına,

    B)
    a) Sanık AZİZ YILDIRIM’ın Türkiye Profesyonel Süper Ligi’nde; 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-İBB Spor, 08.05.2011 günü oynanan Karabük–Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü, 22.05.2011 günü oynanan Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarının sonucunu etkilemek amacıyla şike; 17.04.2011 günü oynanan Trabzonspor-Bursaspor, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor ve 15.05.2011 günü oynanan Trabzonspor-İ.B.B Spor müsabakalarının sonucunu etkilemek amacıyla teşvik pirimi suçlarını işlediği sabit olduğundan, suçun işleniş biçimi ile suç konusunun önem ve değeri ile kastına dayalı kusurunun ağırlığı gözetilerek eylemine uyan ve tüm sonuçları itibariyle lehine olan 6259 sayılı Kanun ile değişik 6222 sayılı Kanun’un 11/1. maddesi uyarınca takdiren alt sınırdan uzaklaşılmak suretiyle İKİ YIL HAPİS VE ON BİN GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,

    b) Suçun, spor kulübü yönetim kurulu başkanı olan sanık tarafından ve ayrıca suç işlemek amacıyla kurulmuş bir örgütün faaliyeti çerçevesinde işlenmesi nedeniyle, sanığın cezası 6259 sayılı Kanun ile değişik 6222 sayılı Kanun’un 11/4-b ve c madde ve bentleri uyarınca 1/2 oranında arttırılarak ÜÇ YIL HAPİS VE ON BEŞ BİN GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
    c)Suçun; bir suç işleme kararının icrası kapsamında değişik zamanlarda birden fazla işlenmesi nedeniyle sanığın cezası, 6259 sayılı Kanun ile eklenen 6222 sayılı Kanun’un 11/10. maddesi uyarınca eylemlerin niteliği ve yoğunluğu da gözetilerek takdiren1/2 oranında artırılarak DÖRT YIL ALTI AY HAPİS VE YİRMİ İKİ BİN BEŞ YÜZ GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,

    d) Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri gözetilerek sanığın cezası takdiren 5237 sayılı TCK'nın 62. maddesi gereğince 1/6 oranında indirilerek ÜÇ YIL DOKUZ AY HAPİS VE ON SEKİZ BİN YEDİ YÜZ ELLİ GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,

    e)Sanığa verilen ON SEKİZ BİN YEDİ YÜZ ELLİ GÜN adli para cezasının 5237 Sayılı TCK'nın 52/2. maddesi gereğince sanığın sosyal ve ekonomik durumu dikkate alınarak günlüğü takdiren 70 TL den paraya çevrilmek sureti ile; sanığın NETİCETEN ÜÇ YIL DOKUZ AY HAPİS ve BİR MİLYON ÜÇ YÜZ ON İKİ BİN BEŞ YÜZ TL ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,

    5237 Sayılı TCK'nın 52/4. maddesi gereğince sanığa hükmolunan Adli Para cezasının miktarı ve sanığın ekonomik ve şahsî hâli göz önünde bulundurularak, verilen para cezasının takdiren birer ay ara ile 20 EŞİT TAKSİTTE ÖDENMESİNE, taksitlerden birinin süresinde ödenmemesi halinde geri kalan kısmın tamamının tahsili ile ödenmeyen adli para cezasının hapis cezasına çevrilmesine,

    f) Sanık hakkında, kasten işlemiş olduğu suçtan dolayı verilen hapis cezasına mahkûmiyetin kanuni sonucu olarak, hapis cezasının infazı tamamlana kadar;5237 sayılı TCK’ nın 53/1.Maddesinin a,b,c,d ve e bendinde yer alan yazılı hakları kullanmasından YOKSUN BIRAKILMASINA,
    5237 sayılı TCK.unun 53. maddesinin c fıkrasındaki belirtilen güvenlik tedbirinin aynı yasanın 53/3 maddesi gereğince koşullu salıverilme süresine kadar uygulanmasına,
    Sanığın ayrıca 6259 sayılı Kanun ile eklenen 6222 sayılı Kanun’un 11/11. maddesi uyarınca spor kulüplerinin, federasyonların, bünyesinde sportif faaliyet icra edilen tüzel kişilerin yönetim ve denetim organlarında görev yapmaktan YASAKLANMASINA,

    g) Sanığa verilen cezanın TCK.nın 58/9 yollamasıyla TCK 58/6 maddesi gereğince mükerrirlere özgü infaz rejimine göre çektirilmesine, cezanın infazından sonra sanık hakkında denetimli serbestlik tedbirinin uygulanmasına,
    h) Sanık hakkında 6222 sayılı Kanun’un 18. maddesi uyarınca güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını SEYİRDEN YASAKLANMASINA, karar kesinleştiğinde gereği için bir örneğinin EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ne gönderilmesine,

    C)
    Her ne kadar sanık AZİZ YILDIRIM hakkında;Türkiye Profesyonel Süper Ligi’nde; 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor-Trabzonspor, 26.02.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-İBB Spor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 20.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor ve 09.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe müsabakalarda şike yaptığı ve teşvik primi verdiğinden bahisle dolandırıcılık suçundan cezalandırılması istemi ile kamu davası açılmış ise de, 6222 sayılı Kanun öncesinde şike ve teşvik primi fiilleri suç olarak tanımlanmadığı gibi ceza kanunlarında da bu fiiller özel olarak düzenlenmediğinden ve özetle yüklenen fiil kanunda suç olarak tanımlanmamış olduğundan CMK'nın 223/2-a maddesi uyarınca BERAATİNE,




  • Bu bağlamda;
    21.02.2011 günü saat:21.54’de Aziz Yıldırım’ın, İlhan Yüksel Ekşioğlu’nu aradığı görüşme(tape:1444);
    Aziz: “Bunlar söylememişler mi bir şey o Semih öyle söyledi,…Semih bana söyledi şimdi sen söylemişsin ona bir şey bir şey söylememişler diye”, İlhan: “BİZİMKİ aradı başkanım,…bu şey onun var ya orada işçileri bir tane bir iki tane ,…dedi ki yalnız TARLADAKİ İŞÇİLERİN DEDİ EĞER BİR ŞEY YAPTIYSANIZ BİR EKİM YAPTIYSANIZ dedi hiçbir şeyden haberi yok dedi bak ben söyleyeyim size dedi,…dedim şimdi o da şeyde bugün gelecekti yanıma da yarın sabah bir gel bir bakarız dedim”, Aziz: “Öğren bir bakayım da çok kötü oynadılar ya,… Ömer Aysan o Diksın tamam mı o Kahe ”, İlhan: “Sanki atılmak için oynadılar birde”, Aziz: “O Kahe bilhassa kendini attırmak için, Hikmet hoca da iyi bir maç Makakula’yı alıyor ha s.r lan”, İlhan:“Birşey var başkanım bunda normal değil yani, NE ZAMAN BÖYLE DİKİM YAPSAK OLMUYOR…ben yarın bunu bir tam öğreneceğim başkanım söyleyeceğim”, Aziz: “Bunlarla Beşiktaş maçlarını şey yapmaları lazım yani konuşmamız lazım”,
    28.02.2011 günü saat:13.09’de Aziz Yıldırım’ın, Tamer Yelkovan’ı aradığı görüşme

    (tape:1457);

    Aziz: “İLHAN senden bir şey isteyecek,…seni arayacak seninle konuşmuş her halde ,…O BİR SEYAHATE GİDECEK TAMAM MI,…BİR KONUŞ ONUNLA NE KADARSA BİR HALLETMEYE ÇALIŞ”, Tamer: “Tamam başkanım,…Semih beyde sizinle konuşacaktı ama,…aynı öbürleri gibi bu sefer %100 demiş ama,…ben okey almadan hiç bir şey yapmayacağım demiş”, Aziz: “Zaten verdik geri almadık galiba değil mi,…şey %100’se versin gereğini yapsın”,
    28.02.2011 günü saat:13.38’de İ.Ekşioğlu’nu Tamer Yelkovan’ın aradığı görüşme(tape:1927);

    Tamer: “Patron siz bu FUTBOLCU VERGİLERİ İÇİN 250 lira mı istediniz ne istediniz”, İlhan: “Evet evet şey,…şöyle acil akşam ben gidiyorum onu alıp gitmem lazım,…hı lira değil şey Amerika,…sen ne yapabilecek misin bir şey”, Tamer: “Ya işte ben 150’sini buldum da şimdi 100 arıyorum”,

    02.03.2011 günü saat:15.55’de Aziz Yıldırım’ın, İ.Ekşioğlu’nu aradığı görüşme(tape:1459);
    … Aziz: “Sabah konuşalım da o herif gelecek, o gelmeden ben seninle bir konuşayım yani…nedir vaziyet ”, İlhan: “Vaziyet gayet iyi… dediğim gibi yani hepsi iyi BAŞKANIM, ÜÇ TARLAYI DA SÜRDÜK YANİ,” Aziz:”Ne iyi iyi inşaallah,” İlhan:”İnşaallah he inşallah YAĞMURDA YAĞAR HER ŞEY EKİNLER ÇIKAR YANİ”, Aziz: “Yalnız bunlar, tabi Trabzon çok şey oldu çok panikteler bugün o Süleyman ile konuştum sesi, sesi şey gibi ölü evi gibi tamam,…dedim sana ne oldu…9 puan öndeyken rahattınız… birde hiç cevap vermiyoruz ya ondan da rahatsızlar tabi”, … İlhan: “Şuan çok iyi başkanım şuan …gayet iyi”,

    17.05.2011 günü saat:16.37’de İlhan Ekşioğlu’nun Faruk Yaşar’ı aradığı görüşme(tape:3013);
    Faruk: “2, 3 günümüz kaldı valla şampiyon olacağız,… peki var mı şey”, İlhan: “İYİ 3 DİKİŞ,…yani her koldan spor yapacağız”, Faruk: “Yüzde 90”, İlhan: “100, 100” , Faruk: “Ha sağlam mı kaynaklar”, İlhan: “Çok sağlam”, Faruk: “öbürküler gibi değil yani”, İlhan: “Hayır hayır”. Sanık Aziz Yıldırım duruşmadaki savunmasında; “yani şimdi Aziz Yıldırım'a bir numara, CEO demek kadar normal bir şey yok, eğer bana inşaat işçisi deselerdi o zaman bu şifreli bir kelime olabilirdi. Ama Aziz Yıldırım'a başkan CEO deyince gayet doğal yani. Ama bu inşaat işçisi deyip de ben olsam o zaman şifreli olurdu" ifadelerini kullanmış, telefon görüşmelerinde kendisinden “BİR NUMARA ve CEO” denilmesini kabul etmiştir.

    Yukarıda teşvik ve şike faaliyetlerine ilişkin olarak yapılan telefon görüşmelerinde geçen ifadeler, Fenerbahçe Spor Kulübünün olağan yönetim faaliyetleri kapsamında kullanılmadığı gibi ilgililer olağan yönetsel konular ile ilgili görüşmelerde anılan ifadeleri kullanma ihtiyacı hissetmemektedirler. Şu hale göre, sanık Aziz Yıldırım’ın ifa ettiği resmi kulüp başkanlığı görevinin dışında, suç işlemek için bir araya gelen insanlardan kurulu bir yapılanmanın en başında bulunduğu açıktır.

    25.04.2011 günü saat:14.08’de Mehmet Şekip Mosturoğlu’nun 0532 2139491 nolu telefonu ile Aziz Yıldırım’ın Bülent İbrahim İşçen’i aradığı görüşme(tape:1839);
    Aziz: “Ne yapıyorsun Bülent”, Bülent: “İyiyim Aziz abicim sen nasılsın”, Aziz: “Yarın öğleden sonra tamam mı bizim Ahmet’i al bana gel”, Bülent: “Tamam abi…Çelebi’yi değil mi abi”, Aziz: “Evet evet al bana gelin”

    Bu görüşmenin hemen akabinde saat:14.09’da Ahmet Çelebi’yi, Bülent İbrahim İşçen’in aradığı görüşme (tape:1561);
    Bülent: “Yarın öğleden sonra abimin yanına gideceğiz bir Abinin yanına gideceğiz...”, Ahmet:“Benim abimin yanına”, Bülent: “Hayır be oğlum be Aziz Abinin yanına,...salak söyleme kimseye bir şey” dedikten sonra 26.04.2011 Günlü Fiziki Takip Tutanağına göre (Kls 28, dizi 279-288 arası); sanıkların bir araya geldikleri, bu görüşme sonrasında ayrılan Ahmet Çelebi, 01.05.2011 tarihinde İBB Spor ile şike faaliyetine başlamış derhal Yusuf Turanlı ile irtibata geçmiştir. Sanık Ahmet Çelebi’nin, Aziz Yıldırım’dan aldığı yasadışı ve suç teşkil eden bu talimatı derhal yerine getirmesi örgüt üyesi olduğunu göstermektedir.

    30.04.2011 günü saat:19.01’de Aziz Yıldırım’ın, Mehmet Şekip Mosturoğlu’nu aradığı görüşme(tape:1847);
    M.Şekip: “Efendim”, Aziz: “Alo” M.Şekip: “Efendim başkanım”, Aziz: “Neredesin”, M.Şekip: “Ev tarafındayız başkanım”, Aziz: “Evde misin”, M.Şekip: “Hı hı”, Aziz: “Nasıl gidiyor vaziyetler”, M.Şekip: “İYİ BAŞKANIM ARKADAŞLARIN HEPSİ İLGİLİ YERLERDE”, Aziz: “He iyi”, M.Şekip: “O notunuzu ilettim kendilerine”, Aziz: “İyi iyi o zaman”, M.Şekip: “Tamam mı başkanım”, Aziz: “Tamam iyi”, M.Şekip: “Tamam”, Aziz: “O KENDİ KALESİNE GOL ATAN”, M.Şekip: “He ONU BİLMİYORUM BAŞKANIM O BENLE İLGİLİ DEĞİL”, Aziz: “Öyle mi iyi peki”, M.Şekip: “Tamam”, Aziz: “Tamam oldu”, M.Şekip: “Tamam başkanım”, Aziz: “Peki hadi görüşürüz”.

    Sanıklardan Bülent İbrahim İşçen’in, İBB Spor-Fenerbahçe ve Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarında aktif olarak şike eylemlerinin içerisinde yer almasının yanında, en yakınındaki insan olarak sanık Aziz Yıldırım’ın, yürütülen şike ve teşvik faaliyetleri ile ilgili talimatlarını diğer bazı örgüt üyelerine ilettiği, aradaki iletişimi sağladığı, sanık Abdullah Başak’a eylemleri nedeniyle ödül olarak alınan araç ile ilgili olarak, ayrıntısı 3200 nolu tapede geçen “bak bu sağda solda duyulur bak boşluğa düşürtmeyin bizi” sözü ile içinde yer aldığı suç örgütünün ve faaliyetlerinin deşifre olmasını önlemek için gösterdiği örgütsel bilinç ve tavır birlikte değerlendirildiğinde sanığın da örgüt üyeliği sabittir.

    Bununla birlikte bir kısım sanıkların konumunun dahi iyi anlaşılabilmesi için Fenerbahçe Spor Kulübünün 08.05.2011 günü yapılan 2010 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısına bakılması gerekmektedir.
    Bu bağlamda söz konusu iletişim tespiti tutanaklarına bakıldığında;
    04.05.2011 günü saat:13.14’de Aziz Yıldırım’ın Şekip Mosturoğlu’nu aradığı görüşme(tape:2388);
    Şekip: (Arka planda bulunan Ömer isimli şahsa hitaben "İlanın başında Fenerli bir çocuk varmış bizden, ilanda" dediği), Aziz: "Olmazsa başka kanaldan da alırız ya…daha iyi bunları yani bunları yapsınlar BUNLARI ATALIM ŞEYİN SEYİRCİNİN İÇİNE…BU ŞAMPİYONLUK KAÇARSA SEBEBİ BUNLARDIR DİYE…bunlar Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyorlar işte şu şu şahıslar tamam mı Fenerbahçelilere havale ediyoruz ...ONDAN SONRA UĞRAŞSIN DURSUNLAR", Şekip: "En güçlü olduğumuz dönem başkanım ne gerek var", Aziz: "BİZ GETİRİRİZ HEPSİNİ GETİRELİM YIĞALIM ORAYA TAMAM MI...KONUŞMAYI BIRAK KAVGA DÖVÜŞ ATSINLAR DIŞARI BİTSİN GİTSİN…şey bu herhalde Işıklar bu Işık, Rahmiler, Aziz Yılmaz’lar işte o Hakanlar makanlar bunlar herhalde başka kimse yok değil mi", Şekip: "Celal de olabilir yine bu Şadanlar falanda olabilir", (Görüşmede geçen isimlerin İ.Eyigüngör, R. Eyüpoğlu, A.Yılmaz, H. B. Kutlualp olduğu anlaşılmaktadır.)

    04.05.2011 günü saat:13.20’de Aziz Yıldırım’ın Serkan Acar’ı aradığı görüşme(tape:2389);
    Aziz: "Şekip bey ile konuştun mu…şimdi şey aramış onu o adam aramış…demiş ki pazar günü muhalefet yapacaklar demiş tamam mı ağır muhalefet yapacaklar demiş…siz bütün arkadaşlara her şeyi herkesi çağıralım", Serkan: "Dün akşam biz görüştük zaten…herkes şey yapıyor yani geliyor eşini dostunu getiriyor", Aziz: "Herkesle konuşurken yani bu şekilde gelecekleri için sıkı gelelim tamam…Şekip ile konuş o adam diyormuş ki işte ya niye şey yaptınız filan…o benim dediğim gibi şeyi dağıtalım dışarıya oradan kimseyi almayalım içeriye…biraz zorlaştıralım şeyi girişi çıkışı…ona göre kuralım ekipleri biz o gün",

    05.05.2011 günü saat:10.17’de Aziz Yıldırım’ın M.K.’yı aradığı görüşme(tape:2390);
    Aziz:"Abi muhalefetlik yapmak istiyorlarmış…gelin yanıma gelinbiraz kalabalık olalım", M: "Tamam geleceğim", Aziz: "Önemli değil ama vermeleri daha iyi tam …bırakayım onların…Genel kurul saat 10 da… ",

    05.05.2011 günü saat:10.24’de Aziz Yıldırım’ın N.Ö.’i aradığı görüşme(tape:2391);
    Aziz: "Bu pazar günü seçimde bu yine...gazete cuma günü ilan veriyor biz çalışıyoruz da sizde dostlarınıza söyleyin…GELSİNLER DE ONLARA Bİ DAYAK Bİ DAYAK DAHA ATALIM", N: "Kimki bunlar öncü kim bunlar…", Aziz: "Işık, Rahmi, Aziz Yılmaz, Metin Şen",

    05.05.2011 günü saat:14.02’de Bülent İbrahim İşçen'i Ahmet Çelebi’nin aradığı görüşme (tape:3606);
    Bülent: " Pazar günü saat onda mali kongreye gideceğiz haberin olsun", Ahmet: "Oraya gelirim ama maça gitmeyeceğim”,

    05.05.2011 günü saat:15.26’da Tamer Yelkovan’ı X Şahsın aradığı görüşme(tape:3253);
    X: “Konuşan Fenerbahçe Platformu haberin var mı böyle bir şeyden… mail atmışlar bana, geldi mi sana”, Tamer: “Yok gelmedi bize atamazlar ki...”, X: “Soracakları soruları yazmışlar Tamer”, Tamer: “Biliyorum ben…çaktırmadan ele geçirdik onu da,…ORADA BİR GÖMERİM BEN ACAYİP ÇAĞIRDIK KALABALIK GELECEĞİZ ORAYA”, X: “kim bu…ya”, Tamer: “bu Işık İyigingörler ya başkanın yönetime almadığı adamlar ya…”, X: “Evet kardeş yolladım sana”, Tamer: “Sen şeyde görev yapmazsın değil mi,…yapmazsın ... dedim yapmaz”, X: “E biz dışarda olalım ki abi orada biz şeylik yaparız ya,…insanlık yaparız”, Tamer: “DÖVERİZ …”,

    05.05.2011 günü saat:16.48’de Aziz Yıldırım’ın A. Metin’i aradığı görüşme(tape:2392);
    Aziz: "Bunlar gazeteye ilan verecekleri yazı vardı ya…onu maille kulüp üyelerine gönderiyorlar…şimdi söyleyeceğim burayı Galatasaray kulübü ile karıştırmayın diyeceğim…akşam kürsüde sen seyret beni",

    07.05.2011 günü saat:17.05’de Bülent İbrahim İşçen'i Aziz Yıldırım’ın aradığı görüşme;
    Bülent: "Ben yarın sabah arabayla çıkayım oraya gideyim oradan direk abi", Aziz: "Sen yok sen şeye gel direk ee", Bülent: "Şey 10’da sabah 10’da Mali kongre", Aziz: "Sonra biz oradan ya helikopter yada bir uçakla tamam mı…HEPİNİZ KONGREYE GELİN BEN KONGREDEYİM…beni orada görün tamam", Bülent: "Hepimiz yanınızdayız tamam abi…ÇOCUKLARI DA GETİRECEĞİM onlarda üye oldu ya", (tape:3611)

    07.05.2011 günü saat:17.59’da Aziz Yıldırım’ın Tamer Yelkovan’ı aradığı görüşme;
    Aziz: "Bunlar sağı solu arıyorlarmış ibra etmeyelim diye…Aziz Yılmaz değil ya şey", Tamer: "Ha onlar…HADİ BAKALIM DÖVECEĞİZ BAŞKANIM yapacak başka bir şey yok yani…zaten biz şeyi kurduk sistemi öbür taraftan Mertler biz bu taraftan kuşatacağız…orada halledeceğiz yani", Aziz: "Tabi tabi tabi tabi", Tamer: "Biz çok kuvvetliyiz hiç merak etmeyin başkanım", (tape:2396)

    07.05.2011 günü Saat:22.15’de Bülent İbrahim İşçen'i Aziz Yıldırım’ın aradığı görüşme(tape:3612);
    Bülent: "BİZİM HERKESİ ORGANİZE ETTİM…Ahmet’in benzinlikçide topladım abi gelecek işte yarın herkes...o şeyi okuduk orada işte…açın gelin o zaman orada görelim orada boyunu posunu ama bu takım şampiyonluğa gidiyor bu kadar mücadele ediliyor", Aziz: "AMA O HULUSİLER MULUSİLERİ... DÖVDÜRECEĞİZ TAMAM",Bülent : "Yani bak şimdi bunu şey yapmayalım da abi yüz yüze görüşelim…ee var tabi yani öyle şeyler yani onlar gelip sarılıp",

    08.05.2011 günü saat:16.16’da Abdullah Başak’ın Ali Kıratlı'yı aradığı görüşme;
    Ali: "Apo ne oldu oldu mu bişey kongrede", Abdullah: "YOK YA HEPSİNİ REZİL ETTİ ABİ…BEN, BÜLENT ABİ, DAYIM, CAHİT İŞTE", Ali: "Helikopterde", Abdullah: "Ben, başkan, Nihat Özdemir, Nihat Özbağ bi de Doğan ...müdür gitmiş yanına…ben dedim müdürü var orda", Ali: "Geldik buraya polis evindeyim ben", Abdullah: "Orda kalıyor dedim onu da yazsınlar diyor da gülüyor", Ali: "Adam bir sürü sıkıntı çekti bu iştende herif de rezil oldu de", Abdullah: "Dedim güzelde konuştu televizyonda biliyorum dinledim diyor",Ali: "Polis evindeyiz biz Sefa reis, İbrahim reis oturuyoruz", (tape:3179)




  • Habertürk spor müdürü ile dönemin TFf başkanı arasındaki konuşma

     TS Avukatı Nusret Yılmaz İstifa Etti



    90+3'de kalesini terkeden Tomic'i hatırlıyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    Habertürk spor müdürü ile dönemin TFf başkanı arasındaki konuşma

     TS Avukatı Nusret Yılmaz İstifa Etti



    90+3'de kalesini terkeden Tomic'i hatırlıyor musunuz?

    helal sana adamları resmi belgelerle rezil ediyorsun.bak gelen giden kalmadı.bunları görüpte hala kupamızı isterük diyen çıkacak mı merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE


    quote:

    Orijinalden alıntı: oldboi

    Avukat : 300 bin vermişsiniz. Kime verdiniz?
    SŞ: Iğğğğğ. ığğğğğ
    Avukar: Sizin dinliyoruz.
    SŞ: Büyücüye
    Avukat: BVüyücüye 300 bin dolar mı verdiniz?
    SŞ: Büyücü değil dua okusun diye
    Avukat: Neymiş bu büyücünün adı sanı, telefonu
    SŞ: Hatırlamıyorum, telefonu kayıtlı değil.

    Hakim : Zeki MAzlum ile TS arasındaki ilişki nedir?
    SŞ: Bizim stadın güvenlik kamerelarını taktırdık. Trabzon'da bu işi yapacak güvenlik şirketi yok. Bir tek Zeki'nin firması bu işi yapıyor.
    Avukat: Efendim biz 32 güvenlik firması ile görüştük Trabzon'da... Bu işi yapabileceklerine dair beynaların da aldık.
    Hakim: Varmış.
    SŞ: Biz Bilmiyorduk.




    yukarıda tanımam seyip 25 yıllık arkadasım demeside ayrı komedi

    normal sonuç değil mi,adam 25 yıllık arkadaşı,nikah şahitliğini yaptığı,sırtından milyonlarca avro kazandığı,ricasıyla gökdeniz karadenizin bonservisi bedelsiz verdiği,yayın ihalesinde kendisine trabzonspor adına destek veren arkadaşını sattı.nevzat şakarı satmış çok mu?sıkıştı mı satacan,inkar edecen.tüm felsefeleri bu değil mi zaten?




  •  TS Avukatı Nusret Yılmaz İstifa Etti
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.