Şimdi Ara

Trotec Nem Alma Cihazları - Satın Almak İçin Arayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Endüstriyel Nem Alıcı Modelleri

     Trotec Nem Alma Cihazları - Satın Almak İçin Arayın


    DH S serisi nem alma cihazı modelleri endüstri tesislerinde ve depolarda nem kurutma işlemi için tasarlanmış cihazlardır. Minimum ölçekli alanlarda ve üretimin az olduğu yerlerde DH 25 S modeli ile nem alma işlemi yapılmaktadır. Maksimum büyüklükteki endüstri üretim yerlerinde ise DH 145 SH modeli ile yüksek nem depolama ve kurutma işlemi kolay bir şekilde tamamlanmaktadır. 24 saat aralıksız nem kurutma vazifesi gören cihazlar 40 litreden 485 litreye kadar ve bu aralıklarda farklı oranlarda nem depolayabilir. Bu cihazlar endüstri alanlarındaki neme bağı olumsuzlukları engelleyecek ekonomik bir çözüm olarak da ifade edilebilir.

    Endüstriyel Makinelerin Teknik Özellikleri

     Trotec Nem Alma Cihazları - Satın Almak İçin Arayın


    Endüstriyel nem alma makinesi modelleri nem ve su depolama kapasitelerine göre farklılık gösterse de cihazların ana hedefi ortamdaki nemi kurutmak, toz ve küf ve bunlara bağlı oluşacak bakteri riskini ortadan kaldırmaktır. Cihazlar ortamda sessiz çalışır, az yer kaplar ve ortamdaki neme karşı dayanıklı paslanmaz çelik dış gövdeye sahiptir. Enerji tasarruflu olarak tasarlanan cihazlar üretilen malların tazeliğini koruyarak işletmeleri zarar etmekten kurtarır. Düşük nem oranlarında da yüksek performanslı nem alma işlemi yapar. Cihaz tesislerde veya depolarda kullanılmak üzere kolay taşıma ve portatif kullanım avantajlarına sahiptir. Bu modeller her türlü üretim çeşidinin yapıldığı endüstri tesisleri ve depoları için uygundur. Nem alma cihazları aynı zamana ortamda temiz ve hijyenik hava akımı yapar.

    TTK Serisi İnşaat Tipi Nem Alıcılar

     Trotec Nem Alma Cihazları - Satın Almak İçin Arayın


    İnşaat çalışmalarının yapıldığı her yerde nem alma ve kurutma uygulaması şarttır. Çünkü yeni bir yapının oluşması için önceki ıslak ve nemli zemin ve duvarların kuruması şarttır. Doğal hava şartları ile birkaç haftada gerçekleşen kurutma işlemi nem alma makinesi ile birkaç gün içinde sağlam bir şekilde kurutulur. TK tipi nem alıcı modelleri tamamı ile inşaat alanları için tasarlanmış cihazlardır. Şap kurutma, beton, sıva, boya, alçı ve diğer yapılardaki kurutma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştiren cihazların farklı büyüklükteki ortamlar için tasarlanan farklı model seçenekleri vardır. Modeller depolama kapasitesi ile fiyat değişkenliği oluşturmaktadır.

    Cihazların Teknik ve Tasarım Özellikleri

     Trotec Nem Alma Cihazları - Satın Almak İçin Arayın


    İnşaat alanlarındaki zorlu çalışma ortamları için dayanıklı ve paslanmaz çelik dış gövdesi ile ömürlük olarak tasarlanan TTK serisi nem alma cihazı modelleri uluslararası standartlarda üretilmiş tüm dünyanın kullandığı cihaz modelleridir. Oldukça büyük deposu olan cihazlar en büyük alanlarda kurutmayı derinlemesine yapar. Ortama farklı köşelere taşınacak kolay ergonomik tasarımı, taşıma kolları ve tekerlekleri cihazı istenilen katlara taşımayı da kolaylaştırmaktadır. Sessiz çalışma avantajı ve enerji tasarruflu olması ile konforlu ve az maliyetli kullanım özelliği taşımaktadır. TTK 200, TTK 400, TTK 800 ve TTK 1500 başta olmak üzere depolama kapasitesi farklı nem alma cihazı modeli markanın garantisi ile online alışverişte satışa sunuluyor.

    Ev Tipi Nem Alıcıların Teknik Özellikleri

     Trotec Nem Alma Cihazları - Satın Almak İçin Arayın


    Otomatik çalışma özellikleri ile ev veya ofis ortamlarında neme bağlı olarak hareket eder. Örneğin nem oranı oda normallerine gediğinde cihaz otomatik olarak kapanır. Odada nem değeri yükseldiğinde ise cihaz nem alma işlemine otomatik olarak başlar ve her zaman ortamdaki nem oranını dengede tutar. Ev tipi nem alma cihazı ortamdaki oksijeni tüketmez. Aksine ortamda devamlı temiz ve oksijenli hava akımı sağlar. Neme bağı küf ve kötü koku da bu cihazlar sayesinde risk oluşturmaz. Cihazlar ergonomiktir oturduğunuz her odaya ve yatak odalarına kolayca taşıyabilirsiniz. Gece uykuda bile sessiz çalışma özelliği ile rahatsızlık vermez. Enerji tasarrufludur yüksek fatura şoku yaşatmaz.

    Ev Tipi Nem Alıcılar Nasıl Kullanılır?

     Trotec Nem Alma Cihazları - Satın Almak İçin Arayın


    Kullanmak için herhangi bir bakıma gerek yoktur. Fişe takıp düğmesine basarak kullanabilirsiniz. Bazı modeller uzaktan kumandalı olup bulunduğunuz yerden yönetebilirsiniz. Ev tipi nem alma makinesi kademeli olarak çalışan modellerde vardır. Örneğin fazla kurulukta ev ortamlarında sağlık sorunlarına yol açar. Bunun için nem oranının dengede tutulması gerekir. 7 farklı nem değeri seçebileceğiniz modellerde vardır. Seçeceğiniz model tamamı ile evinizdeki nem oranına ve hedeflenen kurutma seçeneklerine uygun olmalıdır. Depolanan nemi evdeki biri kolayca boşaltabilir. Zaman içinde yıpranan filtreler ise yenisi ile değiştirilebilir. Cihazın tüm o ve fiyatlarını siteden inceleyip online sipariş verebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.