Şimdi Ara

TROPICO 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar tropico 5 oynarken belli bir müddet sonra kimi binaların üzerinde üretim yapılamıyor diye bir sembol(para kesesi üzeinde çarpı) çıkıyor nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz



  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimolc

    Merhaba arkadaşlar tropico 5 oynarken belli bir müddet sonra kimi binaların üzerinde üretim yapılamıyor diye bir sembol(para kesesi üzeinde çarpı) çıkıyor nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz


    Dostum onun birden fazla nedeni olabilir. Bunlar;

    1- Ham madde olmaması. Fabrikaya tıklayarak input kısmında hammadde olduğundan emin ol. Örneğin sigara fabrikası kurduysan tütün de yetiştirdiğinden emin ol. Eğer ki yetiştirmiyorsan bunu limandan ihraç da edebilirsin.

    2- Taşıyıcıların çalıştığından emin ol. Dikkatle binalara baktıysan çalışma ile ilgili binalardan inşaatçıların orda malzeme taşıyan elemanları görmüşsündür. Bu elemenlar malları fabrikadan alır limana götürür. Yine tarlalardan alıp fabrikaya koyar. Şehrin geliştikçe ve uzaklaştıkça bu taşıyıcıların binalarından da yapmalısın 2-3 tane.

    3- İş yerinde grev olabilir. Özellikle işçi haklarını araştırmışsan oldukça sık görebilrisn bunu işçilerle anlaş gibi bir seçenek gelir fabrikaya tıkladığında.

    4- Yola bağlantısı gerekirken bağlantısı yapılmamış olabilir.

    Bu sıralamadan ilk ikisi %95 sebebidir.




  • Bende birbsoru sorayım yeni basladımda acaba camping ile sandbox arasında ne fark var hangisi daha çok zevk verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.