Şimdi Ara

Triger Zinciri kopunca ne yapmak gerekir?koptuğu kopacagi nasıl anlaşılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62
Cevap
2
Favori
100.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • express kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geçmiş olsun. Sorununuzla ilgili gelişme var mı?


    Ben usta değilim. Bende de 2012 astra h 1.3 cdti var 138bin km de. Aynı motor belki minor farklar vardır diye biliyorum.


    3 hafta önce değiştirdiğiniz zincir niye kopar aklım almıyor. Bu noktada usta hatası mı ( takarken sente kullanmayıp kaydırdı mı) yoksa internetten aldığınız orjinal diye sahte, kusurlu mal mı bilmiyorum. Zararınız için kim kime şikayet edilir bilemiyorum. Bebce bu nokta önemli. Yani siz bakımı yaptırdıktan sonra kopması sizin haricinizde birinin kusuru olduğu izlenimi yaratıyor.


    Marşa basılınca pistonlar subaplara vurmuştur, kam mili dönmediğinden açık subaplar horozları bükmüş olabilir. Subaplar ve horozlar değişecek, kısaca üst kapak üzerindeki parçalar elden geçecektir diye tahmin ediyorum.


    Benim aracımda da hafif bir kayış sesi gibi ses vardı. Haftada bir ya da iki kullanıyorum aracı. Bugün soğukta çalıştırınca ses arttı ver zincir sesi net duyuluyor. Tam da arabaya ihtiyacım olacağı bir hafta başında bu ses beni korkutuyor. (daha 1 ay önce normal yağ filtre bakımını yaptırmıştım). Size sormak istediğim Triger değişimi ne kadar sürdü zaman olarak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • birkaç horoz değiştiğini, tekrar triger taktığını motor yağını yenilediğini söyledi. bu arada motor açılırken 2 enjektörün kaynadığını, sökerken enjektörlerin bozulduğunu bu yüzden 2 adet çıkma enjektör alındığını söyledi.

    750 tl işçilik ile toplamda 2200 TL masraf çıktı.


    diğer konuda aldığım trigerin çakma ürün olduğunu düşünüyorum. kanıtlayamayacağımı düşündüğüm için peşine düşmedim. yapacak bir şey yok.

    treger mi sorunluydu yoksa işçilik hatası mı muallakta kaldı.


    ustanın verdiği fiyatlar şu şekilde.

    120 yağ

    200 horoz

    350 zincir

    750 işçilik.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.