Şimdi Ara

Triger gergi rulmanından gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 3 gün önce 2012 ceed aldım. 125000 de olduğu için trigeri değişmiş. Expertizde söylemediler bende kısa mesafede sürüşte anlamadım. Ancak motor çalışırken bir ses geliyor. Gösterdim sanayide gergi rulmanlarından biri dağılmış dedi. Vakit olmadığı için bırakamadım. Cumartesi yaptıracağım. Ustaya sordum bişey olmaz dedi ama ses gittikçe artıyor gibi geldi. Bu şekilde kullanmanın bir zararı var mı arkadaşlar? İlk araç olduğu için biraz üzerine titriyorum. Zararı varsa kullanmayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gergi rulmanından olduğuna emin isen marşa bile basmadan çekiciyle tamirciye götür. Rulman dağılırsa pistonlar sübaplara çarpıp eğer, büyük masraf çıkarır. Triger şakaya gelmez. Usta eğer rulman olduğundan emin ise seni bırakmamalıydı.
  • Bin bişey olmaz sadece şıkırtı yapar dedi. Cumartesi gel yarım saatte değiştiririz dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim accordun da gergi rulmani dagilmisti bi sene kullandiktan sonra arac vitese gecince lik lik diye rahatsiz edice ses gelince degistirdim eger lik lik diye bi ses olur duyuyorsaniz kisa zamanda degistirin yoksa biraz daha yol gidebilirsiniz fazla pahali bi parca degil kafa rahatliginin parasal degeri yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, @egemena arkadaşında belirttiği gibi rulmanın kitlenmesi durumunda çok büyük hasarlara yol açabilir. Mümkünse aracı kullanmayınız ve en kısa zamanda servise götürünüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.