Şimdi Ara

Trident A2000 Android Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Trident A2000 telefon kullanıyorum. Aldığıma pişman oldum olmasına ancak yapacak başka da bir şeyim yoktu. Çünkü çift hatlı android telefon sadece Trident'te vardı. Şimdi Wentto marka MT6573 işlemcili Android 2.3.4 çift hatlı telefon gibi bazı örnekler piyasada.

    Aldığım günden bu yana yaşadığım bazı problemleri paylaşmak ve aynı sorunları yaşayan başkaları da varsa bilgi alışverişinde bulunmak istedim. Öncelikle en büyük sorun iki hattım aynı anda hizmet dışı kalıyor. Bu bazen peşpeşe yakın zaman aralıklarıyla olurken bazen de 1 hafta 10 gün hiç olmuyor. Servise gönderdim ama normal dediler. Ayrıca bazen arama geldiğinde tuş kilidini açamıyorum bunu aşmak işin birkaç kez kapatma düğmesine basıp tekrar denemem gerekiyor. Bazen de yaptığım bir telefon görüşmesini kapatamıyorum. Ama telefonun en sevdiğim özelliğini geçenlerde öğrendim, telefon kulağımla omzum arasında sıkıştırılmış şekilde konuşurken ve aynı zamanda da montumu giymeye çalışırken yere düştü ve ekranı birçok yerinden çatladı. Ama ne mutlu ki bana dokunmatik çalışıyor hatta eskisinden daha iyi diyerek saçma sapan bi abartma da yapabilirim :)

    Neyse yaklaşık 6-7 aydır güncelleme yapmaya çalışıyorum. İnternette bulduğun diğer çin telefonu modellerinin romlarını kuruyorum. İlk denediğim hafta telefonu çökerttim ve hiç çalışmaz oldu. Sonra yine nette yaptığım araştırmalar neticesinde uart kablosu kullanarak flash tool programı ile bazı programlar kurarak kurtarmayı başardım. Telefonun yedeğini nette bulduğum bi programla almıştım aslında ama aldığım yedek dosyalarını direkt kurabileceğim bi program bulamadım nedense. Ayrıca aldığım yedekleri hex editorle düzenlemem gerekti kullanabilmek için. Çünkü kendi dosyalarını kullanmadan önce kamera netleme, dokunmatik, wifi gibi bazı özelliklerini ilk denemelerimde kurduğum romlardan sonra kullanamadım. Şuan telefonum s710i modeline sahip ve Android 2.2.2 oldu. Kamera normale döndü. Dokunmatik iyi, wi-fi ve diğer özellikler de çalışıyor.

    Size tavsiyem bu tip telefonlara yazılım güncelleme işleri ile uğraşıyorsanız en önce imei dosyalarını yedekleyin. Ben imei dosyalarını yedeklemiştim ve rom kurduktan hemen sonra imei dosyalarını değiştirip birkaç dakika içinde kullanabiliyorum. Ayrıca iyi bir programla telefonun komple yedeğini alın ve öyle girişin derim.

    Umarım A2000 kullanan başka arkadaşlar da konu ile ilgili yorumlar ekler de Trident'in eksik kaldığı teknik servis konusunda birbirimize yardımcı oluruz.







  • yedeği bana da verirmisin?Bnm telefonda açılıyor ama bildirim çubuğu var sadece
  • Siyah şık tasarımı , markası "Android"miş gibi görünümü adam akıllı bir telefon olduğu hissini veriyor ama işlemci-ram performansı bu kadar düşükse bu işlere girmemek lazım.HTC Wildifire S kullanıyorum artık bunu hatuna verip Sensation felan alıcaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.