Şimdi Ara

Trendyol 9-10-11 Kasım İndirim Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir takip ettiğim iki ürün vardı. Bunlardan birincisi Xiaomi Mi 9 Lite 128GB ve diğeri ise AMD Ryzen 5 3600X işlemciydi. 11.11 ve Black Friday beklerken Trendyol'un erkenden başlattığı indirim furyasını merak ettim ve gerçekten komik buldum.

    Aşağıdaki tablo Xiaomi Mi 9 Lite 128GB modeli için fiyat değişim tablosu. Daha yaklaşık 4-5 gün önce 2350 lira bandında olan ve hatta GittiGidiyor üzerinde Kazananlar Kulübü üyeleri için bir ara 2300 lira gibi bir fiyata satılan Mi 9 Lite, Trendyol'un muhteşem elektronik ürünlerdeki indirimi ile 2450 liraya satılıyor.

    Trendyol 9-10-11 Kasım İndirim Rezaleti

    Yine o kadar muhteşem bir indirim sağlamışlar ki sağolsunlar; GittiGidiyor'da gayet normal satış yapan başka bir satıcı ile elektronik ürünlerde muhteşem indirimler sağlayan Trendyol arasında 7 lira ve 6-7 liralık kargo ücreti oynuyor. Sanırım muhteşem kampanya kargo ücretinin ücretsiz olmasıydı.

    Trendyol 9-10-11 Kasım İndirim Rezaleti

    AMD Ryzen 5 3600X işlemci için yorum yapmayacağım, siz bakın. Bu işlemcinin son 1 aylık süreç içinde 1500 liraya satıldığını görmüştüm.

    Trendyol 9-10-11 Kasım İndirim Rezaleti
    Trendyol 9-10-11 Kasım İndirim Rezaleti

    Son olarak şunları da eklemek istiyorum. Trendyol suçsuz, bu oradaki satıcıların suçudur diyenler olacaktır. Lakin sen koskoca sitenin reklamını her yere veriyorsun "korkunç indirimler var" tarzında ve müşterileri sitene çekiyorsun. Akakçe, Cimri gibi siteleri kullanmayı bilmeyen, fiyatları karşılaştırmaktan bir haber müşterilerini kandırıyorsun. O garipler de çok güzel indirim yakaladıklarını zannediyorlar. E-ticaret çok berbat bir noktaya doğru gidiyor. Mağazalardan ne güzel kurtulduk derken şimdi de e-ticaret siteleri indirim reklamı yapıp müşterisini kandırıyor. 10-15 liralık indirim için böylesi reklamlara gerek yok ki yine 1 aylık süreç içerisinde aynı ürün daha ucuza satılmış.

    Forum üyelerinin de alacağı şeyler olduğunu biliyorum. Son umut olarak black friday bekleyeceğim. O zaman da güzel bir indirim olmazsa bahsettiğim ürünleri satın almayacağım. Aynı şekilde siz de öyle davranın lütfen. Elinizde eski olanı kullanmaya devam edin çünkü bizler sayesinde bugünlere gelen ve sermayaye sahip olan bu doyumsuz insanlar inek olarak gördükleri biz müşterileri daha da fazla sağmak istiyorlar. Tarihten bu yana asla ama asla zenginler doymamıştır, doymayacaktır.

    Kusura bakmayın, sabah sabah fiyatlara bakınca biraz gerildim. Normalde üşengeç bir insanımdır, konu açmakla vs. uğraşmazdım. Ben gidip kahvaltı edeyim. Bahsettiğim karşılaştırma sitelerini unutmayın, kullanın. Üyelik açıp takibe alabiliyorsunuz ürünleri, telefonunuza bildirim geliyor sağlam indirim olunca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 9 Kasım 2019; 14:55:32 >







  • bu tip indirimlere oldum olası güvenmemişimdir zaten
  • Saat 14e de sabah demezsin ya konuyu hepimiz bildiğimiz için yorum yapmıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.