Şimdi Ara

Trend Micro Maximum Security Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben normalde bilgisayarlarımda Bitdefender kullanıyorum ve de çok memnunum ancak Trend Micro'yu merak ettim deneme sürümünü yükledim ama kafama 2 konu takıldı bilen arkadaş varsa cevap verirse çok sevinirim.

    1-Trend Micro Maximum Security veya internet Security de kendine ait güvenlik duvarı var mı?
    2-Her ikisinde de bankacılık işlemlerini güvenli yapabilmek için Bitdefender da olduğu gibi kendine has güvenli tarayıcısı var mı?



  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    evet her ikisinde de güvenlik duvarı mevcut.
    Bankacılık işlemlerini istediğiniz browser ile gerçekleştirebilirsiniz güvenliğini bitdefender da oldugu gibi ek yazılım gerektirmeden sağlayabilmektedir.
  • Teşekkür ederim.
  • Bir konu daha aklıma geldi Trend Micro Antivirüs yazılımında flash belleği otomatik tarama özelliğini göremedim gerçekten de bu özellik var mı?
  • Trend Micro'da kendine ait güvenlik duvarı yok. Yanılmıyorsam paket analizi için Windows güvenlik duvarını kullanıyor ama bankacılık işlemleri gibi şeylerde ek özellikleri var.
    Benim fikrim hem Bitdefender'dan kopmamak hemde güçlü bir güvenlik duvarı istiyorsanız. Emsisoft Internet Security deneyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 13 Aralık 2015; 20:23:39 >
  • Ya aslında ben 3 bilgisayarımda da Bitdefender kullanıyorum çok ta memnunum ancak 2015 ile 2016 versiyonlarında Türkçe desteği olmayınca biraz zoruma gitti bende Trend Micro'nun AV TEST'in 2014 yılının en iyi ürünü seçildiğini duyunca da deneyeyim dedim arayüzü çok sade ve özgün ancak Bitdefender da olan bazı özelliklerin Trend Micro da olmadığını fark ettim. Olsun buda benim için bir deneyim oldu yorumlarınız için de herkese teşekkür ederim.
  • tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Son olarak Trend Micro Maximum Security'i işyerimdeki bilgisayarımda lisanslı olarak kullanmaya başladım Bitdefender da olan bir çok özellik yok dedim ama yine de değişiklik olsun diye deneyeyim dedim bakalım memnun kalacakmıyım göreceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.