Şimdi Ara

Trend Koltuk Takımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014 yılı koltuk ve oturma gruplarında rahatlığın ön planda olduğu bir yıl olacaktır. Bu sene büyük koltuklu modeller sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca tek kişilik tv koltuk takımları yerine iki kişilik olanlar artık daha ön plana çıkıyor. Özellikle biraz geniş mekanlarda ask koltukları sıklıkla kullanılmaktadır. Ahşap yine 2014 yılında görücüye çıkan modeller arasında bulunuyor. Ahşap koltuklar üzerlerindeki farklı kumaşlarla ve estetik cilalarıyla estetik, şık bir görüntü oluşturmaktadır.

    2014 yılında koltuk takımı alanlar genelde birbiriyle benzer tasarımlarda almak yerine kendine özgü tasarımlar yaparak evini, iş yerini renklendirmektedir. Artık insanlar köşe koltuk takımları gibi profesyonel firmalar aracılığıyla kendi zevklerine uygun köşe koltuk yaptırmaktadırlar. Bu sebeple artık sizde kendi hayal gücünüzü zorlayarak essiz tasarımlı mobilyalarla kendinizi ve hayatınız renklendirmelisiniz.

    Koltuk takımı alırken odanızın büyüklüğünü iyi hesaplamak gerekecektir. Çünkü çok büyük veya çok küçük koltuk takımları bulunduğu ortamla uyumsuz olabilir. Koltuk takımlarınızı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız ahşap ağırlıklı modelleri tercih edebilirsiniz. Eğer alacağınız mobilyalar sürekli pencere kenarında veya güneş ışığına maruz kalacağı bölgelerde bulunuyorsa deri ve benzeri koyu renkli renkli ve solma tehlikesi olan kumaşlar yerine açık renkli kumaşlar tercih edebilirsiniz. Bu kumaşlar güneş ışığının sunduğu pırıltıyla daha hoş bir izlenim oluşturacaktır.

    Çocuklarınız veya evcil hayvanınız varsa evinizdeki koltuk takımının yüzü rahatlıkla değiştirilebilir olmalıdır. Bu sayede ufak kirlenmelerde çıkarıp rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Koltuk takımlarınız kanepelerinize uygun değilse siz çeşitli renkli yastıklarla koltuk takımlarınızı kanepelerinize uygun bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Ayrıca koltuk takımlarınızın kumaşını korumak amacıyla kenar kısımlarına koruyucu kılıf dahil edebilirsiniz. Rahatına düşkün kişiler için kuş tüyü minderler veya özel uzanma koltukları seçilebilir tercihler arasındadır. Artık kendi zevkinize uygun şekilde istediğinizi seçerken yukarıdaki kriterleri de göz önünde bulundurabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGoLaSs1111 -- 13 Mart 2016; 22:24:45 >







  • İnceledim siteyi güzel koltuk takımları var, sanki fiyatları biraz pahalı gibi.
  • mantolamaci M kullanıcısına yanıt
    Sitedeki ürünlerin tamamı özel ölçü ve renk kumaş seçenekler ile satışı yapıldığı için fiyatları uygun bile. Hazır koltuk takımlarına göre evet yüksek ancak hazır mobilyada siz ve eviniz mobilyaya uymak zorunda fakat burda mobilya size ayak uydurmaktadır.
  • Özel ölçü ve tasarım ise haklısınız. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.