Şimdi Ara

Tren - Farm - Exp /// ABYSS 7x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Extreme de hatırlarmısınız bilmem Kariklerin orada tren yapılırdı...

    İşte size Abyss deki tren ve farm olayi :

    İhtiyacınız olan sadece SWM/SD/DC ve Titan tabii bunlar 78+ olacak :)
    2 tur tren den sonra 70 lvl bir adam %10 aliyor.
    Yere düşen para sesleri...Matler....$$$$

    He bu arada Abyss 7x deki arkadaşlar (Adnan in yalakası olarak):
    clan dağıldıktan sonra Adnan ile yaptığımız 2 haftalık çalışma ve bu farm olayı ile Adnan a draconic set eksik olan boss jeweller 1 SaintSpear(craft) 1 DraconicBow(craft) 1 ArcanaMage(pazar) 1 SoulBow(drop) 1 Carnage(drop) 1 TallGlaive(pazar) sayısızca A armor(set) 3-4 adet S armor sahibi olduk hatırlamadığım daha çok şey vardir.

    Anladıkkı biz çok şeyler vermişiz fakat pek kendimize almamışız...

    Bu oyundaki amacımız zevk almak ve eğlenmek. SaintSpear ve DraconicBow u ben bastim ve tuttu.. Bunun kadar zevk veren birşey yok bu oyunda bence :)) Tabii bunlari yapabilmek için de ekteki videodaki gibi çalışmak gerekiyor.

    Herkese iyi oyunlar.














  • Bunu den catacoplarda yapiom aa icin.

    Bide premivede potlar icin dragonth harbi cok iyi oluo kasmka icin
  • Abyss Gerçekten çok kaliteli... İşlerini iyi yapıyorlar.. birde videoyu hangi programla çektin ? yazarsan sevinirim
  • Hocam sakıncası yoksa o programın adını soylermısın bende cok meraklıyım ole vıdyo ıslerıne mumkunse bende kullanmak ısterım
    acaba senın ıcın sakıncası varmı???
  • ben gamecam kullaniom ama arkadasi bilmem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 23 Temmuz 2008; 19:17:19 >
  • Evet bendede vardı gamecam fakat sankı bunun goruntu kalıtesı bıras daha iyi gibi yanılıosam lutfen duzelt ogrenmek ısterım bu programın adını
  • fraps dır herhalde tabi registered yoksa fraps cracksız hali 30saniye sınırlı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xH3LLxF1R3

    fraps dır herhalde tabi registered yoksa fraps cracksız hali 30saniye sınırlı



    Programın regısterı paralımı yada netten beles ını bulabılırmıyız tabı o programsa ama kullanımı kolay ve bu kadar kalıtelı cekıosa fraps da kullanırım
  • Cekimleri FRAPS(c r a c k) ile yapıyorum ama oyunu 1024x768 oynadığım için 3-4 dk lik filmler 1GB kadar yer tutuyor (çok kaliteli).
    Ardından bu avi leri divx e çeviriyorum.
    Sayfada film kalitesiz gözükebilir çünkü full dosyayı upload etsem kimse seyredemez 1 saat bekler. Efekt yazı vs gibi işler için se farklı programlar var onları kullanıyorum.
    İyi akşamlar.
  • Güzel bir çalışma alicim. Eline sağlık. Dediklerine katılmamak elde değil. Eski günler ve item arkadaşları eskide kaldı, unutuldu , önümüze bakalım. Son dediğin de çok doğru. Çalışan her zaman kazanacaktır.

    Nanda 7x
    Clan Bornwild (ortalama online 40-50 )
  • hacı ona ya dance song 4 dk mı??
  • 2dk
  • Çok şaşaırmayın arkadaşlar. Gerçek lineage de dance song 2dk. POF,COV,VOP,POW gibi bufflar 5dk. Normal bufflar 20dk. AAAAA Çok kötü iğrenç neden böle ki diyenler olacaktir. Bu şekilde olduğu zaman oynadiginiz serverde dancer,songer,buffer gibi charlari kullanan kişiler olcaktir. party lerde sürekli bulunacaklar ve server daggerci/mage dolmayacak. Her class dan bol bol oyuncu olcaktir. Ayrıca oyuna yeni başlayanlar oynaması kolay bu class lar ile başlayarak oyunu öğreneceklerdir. Yani Goddart,Giarnda WTS Song/dance gibi mesajlar olmayacak :d.

    Nanda 7x Abyss
    Hayat onda :d.
  • Vay vay tren party hee:D süper valla extrem geldi aklıma ne günlermiş güzl pt yapmışınız ali ado helal
  • Heheh evet ibo deliydi. Köprüden kalbe1 kere tiren denedim. Olmadı c6 da. Sebebine gelince mage tipi moblar aktife döndüğünde hemen büyü atmaya başlıyolar yani kovalamiyolar. Varkada ise moblar darbe aldiğinda mage skili kullanmaya başlıyorlar. POle menzilinde skill kullanmasi birşey ifade etmiyor :D. Varka tirenini biraz daha geliştirdim. Daha çok mob daha kısa bir sürede artik kesebiliyoruz. Sadece sorun vakit. Vakit olmadiği için pek uğraşamiyorum. 50+ yapabildik mobları. 1 turda yerden abyss7x de 2.5 milyon para geliyor. 5-10 sop,CBP,mitril ore, etc... 30-40 tur yapıldığında bir silah için gerekli olan varnish,CBP,mithril ore,mold hardener gibi ana materialler çıkıyor. Düşen para ile de iron ore satın alıyoruz. Bu sayede mithrill alloy, Warsmith Holder,Durable metal plate bedavaya geliyor.

    Videodaki tirenin benzerini imperial tombun deep kısımlarında da yapıyoruz. Ordaki moblar 5x-6x olduğundan daha zor oluyorlar. Fakat oranin bir güzelliği var ne zaman gitsem majestik leather armor düşüyor :D. Ayrıca S silah görevi itemleri de kıusa sürede toplaniyor.

    Lineage zor gibi gözüksede bazı ince detayları çözerseniz çok seri şekilde hem kendini hemde arkadaşlarınızı oyunda geliştirebilirsiniz. İtemleri tamamladığınızda olympiad pvp siege gibi olaylara akarsınız.

    Nanda
    Abyss 7x
    Clan Bornwild (29.07.2008 21.35 de online 57, clan 99 kişi oldu)




  • OOO imperial tombun deep ben burayı sevdim majestik leather armor düşüyor hee :)) Şaka bi yana harbi sağlam itemler düşüyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.