Şimdi Ara

TrBinance Para Çekememe Reziliği-(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, başlıkta olduğu gibi TrBinance çekim işlemlerini 72 saatliğine durdrumuştur. Aldığımız uyarı; Sistem Bakımı, Çekme İşlemi Geçici Olarak Askıya Alındı. Para deposit edilebiliyor ancak withdraw, yani çekim yapılamıyor.

    Buna sebep olarak bakım çalışmasını öne sürüyorlar. Şu anda telegram grubunda insanlar isyan ediyorlar ve gelip geçici cevap veriyorlar.


    Şu andan itibaren 46 saat gibi bir süre veriyorlar, pazar günü çekim yapılmasını vadediyorlar. Sormak isterim hangi borsada 72 saat güncelleme bakım olur, 72 saat boyunca insanların parasına el koymak mantıklı mıdır, etik bir yanı var mıdır? İşin ilginci TRY çekimini bırakın, global hesaba dahi BUSD ve USDT çekimleri askıya alındı.


    Dünyanın en büyük borsasının koluyum diyeceksin sonra böyle bir rezilliğe imza atıcaksın, bakım çalışması gece olur bir kaç saat sürer, günler değil... Kaybettiğim parayı da bana geri ödiyecek misin?

    Az önce bir duyuru yayımlandı, ben kendilerine de sordum neden daha önce bu duyuru siteye pin edilmedi diye ve yine cevap alamadım.


    https://binancetr.zendesk.com/hc/tr/articles/360057483472-Binance-TR-Cüzdan-Bakım-ve-Sistem-Güncelleme-Duyurusu


    Edit: Sonunda sorun çözüldü, para ve kripto çekimi şuan sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor. 10 TWT airdrop yapıldı. TRY çiftlerinde 0 maker fee Haziran sonuna dek çekildi. Keşke bu kadar uzun sürmeyip, önceden de duyurusu yapılasydı. Duyurunun geç yapılması ve bakımın bu denli uzun tutulması hoş olmadı. Türk kolu bazen çok amatör işler yapabliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usbmode -- 7 Mart 2021; 14:59:6 >







  • UP

  • bu sorunlar yüzünden girmekten kaçınıyorum geçmiş olsun

  • Sorun düzelince buraya güncelleme yapıcağım.


    Hataların olması kabul edilebilir, her borsada bunlar yaşanabilir ancak 72 saat gibi bir süre gerçekten çok uzun. Örnek olarak KuCoin, OKEx gibi sitelerde yaşananalar veriliyor.


    Ancak bakın insanlar sizinle çalışıyor çünkü siz en iyisi olma iddasını taşıyorsunuz, sıkıntı çıkınca buraları örnek göstericekseniz o zaman diğerlerinden ne farkınız kalıyor. O zaman bizde diğerleriyle çalışalım.


    Global'e lafım yok, gerçekten en iyisi ama Türk kolu gerçekten oturmamış. Alım satımlarda lag var, sistem içinde bakiyelerin de yatması en az 10dk alıyor.


    Ben scam olduğunu düşünmüyorum ancak bu gibi rezillikler yakışmıyor. Düzelmesi dileğiyle...

  • düzeldiyse geçmiş olsun hocam bu sorunlar düşündürtüyo insanı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.