Şimdi Ara

Travian S1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Uzun yıllardır aralıklarla travian oynadım. Hırsım ilk 100 seviyesine ulaşacak kadar değildi fakat oynadığım hesaplar hakkını verdi. Her serverda kafa oynuculardan 2-3 tanesini indiriyordum.

    Neyse birkaç gündür yaşadığım bir olayı paylaşacağım. Bu asla bir karalama kampanyası değil muhatabım olan oyuncuyu ifşa etmeyeceğim yalnız böyle bir olayın döndüğünü bilin istiyorum.

    Server1'e 30 gün geç başladım çok da kasmadan takıldım 2. köyü uzakta %150 vahalı açtım, 3. köyü de yakında açtım. İlk köyü sadece hammadde nakliyatı için kullanıyordum merkezi değiştirince reislenmesi de umrumda olmayacaktı. İlk 100lerdeki bir oyuncu yağma saldırısı yaptı her gelişinde 3-5 taşan hammaddeyi aldı birkaçında 200 tokmağını kestim. Hırs yapıp aynı birlikte ilk10daki bi arkadaşına söyledi geldi pazarcımı ve köşkümü yıktı. Profilinde saygılı olun vs. diye tavsiye veren yazılar yazıyordu. Ben de saygılı arkadaşımdan kışladan önce pazarcımı neden yıktığını sordum ve serverın uzun olduğunu iade-i ziyarete ileride geleceğimi söyledim. O da bana kışladan çıkanlar ürkütmüyor, senin için server çok uzun olmayacak yazdı.

    Aradan 2 gün geçti ve bugün sayfa beyaz oldu bi yazı belirdi.

    quote:

    Değerli Oyuncu,

    Sizce de biraz fazla abartmadınız mı? Her ne işlem yapıyorsanız, lütfen buna hemen son verin!

    Spam mesaj göndermek istemeniz, DDoS saldırıları yapmak istemeniz veya script vey bot denemeniz her ne yapmak istiyorsanız, buna izin veremeyiz.. Bizim istediğimiz tek şey eşit şartlarda oyun oynanabilen temiz bir server sahibi olabilmek

    Bir saat süreyle hesabınızda işlem yapamayacağınız için en iyisi biraz ara vermeniz. Hangi programı kullandınız ise buna hemens son verin ve diğer oyuncular gibi oyuna devam edin.

    Saygılarımızla
    Travian Ekibiniz


    Asla hile yapmam, script kullanmam, ddos saldırısı nedir hala bilmem, tek hesapla, altınsız ve saf emeğimle oynadığım oyunu böyle asılsız nedenlerle 1saat bile olsa verdikleri ceza bana kafa oyuncuların yönetime olan yakınlığını ve boşuna emek verdiğimizi anlattı.

    1 saat sonra hesabım açılsa da, mailimde önceki serverdan kalma paramla aldığım 250 altını (henüz bu servera aktarmadım hesabı geliştirmeyi bekliyordum) da onlara bırakarak oyunu tamamen bırakıyorum.

    Eğer oyuncularla hakaret etmeden normal mesajlaşmak spam olarak anlaşılıyorsa öyle olsun. Yağma olarak gördüğü köyü bile sindirmek için böyle uğraşan insanların arasında bu oyunu oynamam.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.