Şimdi Ara

Travelers (2016 – 2018) (Showcase/Netfix) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dizi nasıl? izleyenler yorum yapabilir mi
  • Yapım kadrosunda Stargate'ten isimler olunca ilgimi çekti ama konusu ölü kalmış
  • izledim ve beğendim tavsiye ederim izlemeyenlere.
  • Geçen akşam finali izledim genel olarak güzel bir dizi. Stargate'in bilim kurgu yanı ağır bastığından bunda da yüksek beklentim olmuştu ama bilim kurgu yönü çok dolu değildi. Zaman yolculuğu kısmını basit tutarak tutarlı şekilde işlemişler. Değişen gelecek hakkında veya geldikleri gelecek hakkında çok az konuşuluyor. İzlerken keyif aldım tavsiye ederim güzel dizi ama damardan bilim kurgu versin zaman yolculuğu aklımızı alsın beklentisine girmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

    Geçen akşam finali izledim genel olarak güzel bir dizi. Stargate'in bilim kurgu yanı ağır bastığından bunda da yüksek beklentim olmuştu ama bilim kurgu yönü çok dolu değildi. Zaman yolculuğu kısmını basit tutarak tutarlı şekilde işlemişler. Değişen gelecek hakkında veya geldikleri gelecek hakkında çok az konuşuluyor. İzlerken keyif aldım tavsiye ederim güzel dizi ama damardan bilim kurgu versin zaman yolculuğu aklımızı alsın beklentisine girmeyin.
    Hocam tavsiye eder misin? Bilim kurgu olayı çok mu arka planda kalmış? Güzel bir bilim kurgu, (zamanda yolculuk, paralel evrenler falan) dizisi arıyorum.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    "Geçen akşam finali izledim genel olarak güzel bir dizi. Stargate'in bilim kurgu yanı ağır bastığından bunda da yüksek beklentim olmuştu ama bilim kurgu yönü çok dolu değildi. Zaman yolculuğu kısmını basit tutarak tutarlı şekilde işlemişler. Değişen gelecek hakkında veya geldikleri gelecek hakkında çok az konuşuluyor. İzlerken keyif aldım tavsiye ederim güzel dizi ama damardan bilim kurgu versin zaman yolculuğu aklımızı alsın beklentisine girmeyin."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Yani? Kopyala-yapıştır yapabiliyorsun onu anladım.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Adam herşeyi yazmış daha ne desin Allah aşkına 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Hocam tavsiye eder misin? Bilim kurgu olayı çok mu arka planda kalmış? Güzel bir bilim kurgu, (zamanda yolculuk, paralel evrenler falan) dizisi arıyorum.

    Alıntıları Göster
    Ederim. Zaman yolculuğu kafamı karıştırsın diyorsanız bu dizi öyle bir dizi değil. Geçmişte yapılanlar gelecekte ufak değişikliklere yol açıyor ama çok ön planda değil bunlar. Gelecekten geçmişe gelme şekilleri olsun olayları çözme şekilleri olsun güzel yazılmış. Güzel de bir ekip dinamiği var. Zaman yolculuğu aklımı alsın diyorsanız 12 Monkeys ve Dark tavsiye ederim paralel evrenler için de Fringe.




  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Bak her şeyi yazmamış ki cevap verdi.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Onları seyrettim de yeni dizi arıyorum. Finali olmuş bir dizi arıyorum. Sonra takip ediyoruz paat iptal.

    Buna epey yüksek puan vermişler. İzleyeyim o zaman. Teşekkürler.
  • ilk bölümü izledim.

    2 ve 3 .cü bölümler sarmaz ise bırakırım. Boşa vakit kaybetmem başka dizilere yönelirim
  • Diziyi uzun süre önce listeye almıştım ama izleyip bitirmesi son 2 haftaya denk geldi. Beklediğimden daha çok sardı dizi beni. SG-1 dan tanıdığımız Amanda Tapping hem director kadrosunda hem de arada aldığı küçük rolle renklendirmiş diziyi. David karakteri izleyen çoğu insan gibi bizim de favorimiz oldu.
    Fena olmayan bir sonla da bitit. Ucu da biraz acık bıraktılar olur da yeni sezon gelirse diye ama fişi çekilmiş herhalde
    . Sağlık olsun. O değil de netflix stargate e de bir destek atsan reboot olur . universe in devamı olur . şenlense ortalık?
  • İlk sezonunu izlediğim sonra takip etmeyi bıraktığım dizilerden biri
    Devam edeyim bari bir ara
  • Dizi kötü mü? Hayır değil ama 3 kere Fringe bitirmiş biri olarak artık başka dizilerden tat alamıyorum. Bu olayı kırabilen DARK vardı mesela. Bu dizi biraz daha düşük bütçeli başlıyor ama daha sonra açılıyor. Şu an 2.sezonun yarısındayım.


    Tabi mantığını sorgulamayacağız ama 5 tane karakter var hepsinin kendi hayatı var ama devamlı operasyondalar ve bunlardan 1 tanesi daha reşit değil. Hiç mi aile sormaz be kardeşim. Hiç mi çalıştığın yerden kimse birader bu kişi işe gelmiyor gelse de gidiyor ama aynı maaşı alıyoruz demez Travelers (2016 – 2018) (Showcase/Netfix) 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.