Şimdi Ara

Transfer sonrası hangi ligden baslarım(cevap iceride)Eune D1'den Euw D2'ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eune, Euw, Tr tüm serverlerda diamondda oynayıp denedim.S3 yaklasık 2000 ranked oyun attım. Tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
    Öncelikle az önce Eune Diamond 1 de 34 lp ile EuW ye transfer oldum,ilk oyunda takım d1 di, yensem d1 den baslayacaktım.Yenildim D2 den baslattı. Bi leona support geldi 1 tane skill tutturamadı oyun boyunca. EuW süper süper diyor herkes ama o kadar da degil anlasılan. Ama EUW de hosuma giden sey kimse noob,report diye aglamadı.

    Asıl vurgulamak istedigim 1. şık,cünkü cok arastırdım,kesin birsey diyen yok. Bende deneyip görmeye karar verdim.
    1. Server degistirince mmr ne göre baslıyorsun,ilk oyunu kazanırsan aynı lig,kazanamazsan 1 lig altı. Supporta sorup durdum,acılmıs konulara bakıp durdum, tam bir cevap bulamadım. Deneyip gördüm. Merak eden olursa diye bilgilendirme icin yazdım.MMR ni nerden biliyorum diye sorarsanız, oyun basına kazandıgın,kaybettigin lp ye göre. D1 icin 3-5 arası normal. Diger ligler 10-12 normal. Bunun üstündeysen MMR blundugun yerden yüksek,altındaysan düsük demek.
    2. Euw oyuncuları karakter yapısı olarak daha olgun, daha küfürsüz, ve cok az konusuyorlar. Eune de her oyun yenilen takım report diye aglar.
    3. Euw de adc oynamak cok daha zor, cünkü cok saglam focus alıyorsun, tavsiyem premade supportunuz olmadan girmeyin .

    Sorunuz varsa cevaplayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svhp -- 21 Temmuz 2013; 2:38:30 >







  • Günde ne kadar el oynuyorsun ve normal oyun giriyormusun ?
  • s2 Eune 1800 elo civarı ile kapatmıştım. Sonra da perma ban yemişti acc. Herneyse euw , EuNe 'den daha iyi sebebi ise şu bence :

    Eune'de plat olana kadar oyununa gelen polaklar ve ruslar oyununu mahvediyorlar. Hele ki ruslar hiç ingilizce bilmiyor iletişim kuramıyorsun. Ve dediğin gibi Ne de cidden ağlama olayı çok W de ise oyunlar daha çok keyif almak için oynanıyor . kaybettikleri an " pff gg " diyip geçişt,r,yor millet takımında 1-12-10 lee sin olsa bile , en azından plat liginde durum böyle aşağısını bilmiyorum .

    Ping sorunu olmasa oyundaki en iyi SW NA bence. Kore daha iyi fakat Kore li oyuncuların oyun tarzları çok değişik şuan kore de oynamaya çalışsak oynayamayız herhalde. Oyuna ilk orda başlamak gerekiyordu .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 21 Temmuz 2013; 0:42:56 >
  • Oncelikle yararli bi konu tesekkurler. Ben de west gecicem ama hep erteliyorum. Bu konu gecmem icin yararli olacak ama adc olayina uzuldum acikcasi. Takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euw-Eune karsılastırması hakkında birkac sey daha: Euw de oyunda herkes pick sırasına göre pickliyor, isine gelse de gelmese de , trol yok yada cok az benim gördügüm euw de. eune de adam ben sunu dedim diye zırlar ve troller.
    euw de iyi support yok gibi yada henüz bana denk gelmedi
    genel oyuncu kalitesi olarak daha iyi gibi cünkü troller yok+ takım oyunu daha cok var. bireysel yetenek olarak her iki serverda da iyi oyuncular var.onu karsılastırmak pek dogru olmaz.
    euw de sevmedigim sey, 1 defa ölünce yada fight kaybedince surrender spamlıyorlar cok.moral bozuyor haliyle. heralde o sekilde tepkilerini ifade ediyorlar.
    birisi yüzünden oyunu kaybetseler bile sövmeden güzelce ifade ediyorlar gördügüm kadarıyla. bu cok güzel birsey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haligarsi

    Günde ne kadar el oynuyorsun ve normal oyun giriyormusun ?

    günde birkac saat oynarım genelde, s1-s2 de 2000 normal oyun attım ondan sonra sadece ranked oynuyorum yada domi -aram fln .
  • 2 yenilgiden sonra ilk galibiyetimde +27 geldi. Yani bir alt ligden baslasanız bile MMR niz gene yüksek kaliyor ki hemen yükselesin diye. Su an MMR em D1 civarında, ben D2 deyim örnegin. Tahmini olarak MMR nizi hesaplayın, ona göre server degistirin. Birde mümkünse 4-5 degil de 3. ligdeyken tranfer edin ki hesabınızı ilk oyun kaybederseniz bir alt divisiona düsmeyin. Cünkü division atlamak cok zor +3+5 ile.
  • 2. Euw oyuncuları karakter yapısı olarak daha olgun, daha küfürsüz, ve cok az konusuyorlar. Eune de her oyun yenilen takım report diye aglar.


    Diğerlerini bilmem fakat bu madde yi destekliyorum. Bende şuana kadar adam gibi hiç ne report diye ağlayanı gördüm nede flamer. Çok nadir denk geliyor onlarda kötü oynayan insanlar zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.