Şimdi Ara

Trafikte tartıştığı ve 'kendisine silah dogrultan' kişiyi vuran Emniyet müdürü Beraat etti. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
5.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LastShip L kullanıcısına yanıt
    Bunun orta yolu yok, konuda gördüğün gibi iki farklı görüş var ve başlığı nasıl yaparsan yap bir taraf tepki veriyor. Başka bir haber kaynağı verin konu ile alakalı onu da kaynak olarak vereyim. Tamamen alıntı bir haber ve benim fikrimi merak ediyorsan yazık vs demeden konuyu okuyun. Düzgün bir kaynak bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

    Başlık "devlet çocukları öldürüyor" diyen ayşe Öğretmene ait heralde.

    Valla bu başlık muhabbeti zıvanadan çıktı. Başlığa laf eden prim yapıyor diye yorum yazıyorsunuz anlaşılan. Bana alternatif kaynak ve başlıklar ile gel onları tartışalım.

    Forumda ara bakalim prim amacli tek bir yazim var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

    Başlık "devlet çocukları öldürüyor" diyen ayşe Öğretmene ait heralde.

    Valla bu başlık muhabbeti zıvanadan çıktı. Başlığa laf eden prim yapıyor diye yorum yazıyorsunuz anlaşılan. Bana alternatif kaynak ve başlıklar ile gel onları tartışalım.

    Forumda ara bakalim prim amacli tek bir yazim var mi?

    Alternatif alayım dediğim gibi. (Başlıkla alakalı yazılmış bir dolu yorum var. Seninki de bunlardan biri) .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt

    Hukukta her vaka kendi koşulları altında değerlendirilir.

    Sizin yaptığınız gibi ölenle öldürüleni yer değiştirdiğiniz zaman uygulanacak kurallar, araştırılacak konular da farklılaşır.

    Polis, hele özel harekat polisi aldığı eğitimle suçu "durdurmaya" şartlanmıştır. Ölen'in davranışı birilerinin zarar görmesine yol açabilme imkanına sahip. Polis aldığı eğitim uyarınca suçu durdurmak üzere, eğitim aldığı şekilde ( 3 atış ) ile müdahil oluyor.

    İlk mesajımda belirttiğim şekilde polisin zihninde seçenekler sadece bir tanedir. O da suçluyu kendisine öğretildiği, devamlı olarak eğitildiği şekilde durdurmak.

    Polisin silah çektiği , motosikletlinin öldürdüğü senaryo geçerli değil. Silah taşıyan birisi, silahı çektiği zaman kullanması gerektiğini bilir, ateşlemeyeceği silahı çekmez.

    Bunun eski çağlarda uygulanışı ; kılıcı çektiğinizde kılıcın kana bulanması uygulamasıdır. Kılıç bir şekilde kana bulanmamışsa, çeken kişi kendi kılıcı ile kendi bedeninden kan akıtır ve kılıcın kana bulanmasını sağlar.

    Silah kullanmakta sorumluluğun öğrenilmesi için iyi bir yöntemdir.

    görüntüleri izlediyseniz olayda zarar verenin de polis olduğunu ve suçun büyüğünün de poliste olduğunu görürsünüz.

    her vaka kendi koşulları altında değerlendirilir eyvallah lakin ortada polislik bir durum yok. adamın polis olması bir şeyi değiştirmez burada zira bu 2 vatandaşın trafikte tartışması. ha polis görevi 24 saattir falan diyeceksiniz.

    polis daha önce bu vatandaşı darp etmiş, bu durumda polis görevine mi giriyor ?

    şu yazdıklarınız bu saçmalığa bahane bulmaya çalışmaktan ibaret

    hele o eğitim dolayısı ile 3 kurşun olayı ciddi komedi olmuş. adam 3 kurşunu sıkarken ölen vatandaş namlu aşağıda başka biri ile konuşuyor. polis burada resmen fırsat kollamış ve kullanmış. olayın polislik vazifesi ile uzaktan yakından ilgisi yok.

    vatandaş ilk silahı çektiği anda vursaydı, tam tersi polis haklı olacaktı, şu hali ile resmen adalet tecelli etmemiş.

    Ulan adamin elindeki kuru sıkı tabanca ates alip polisin basina isabet etseydi polis olseydi ne diyecektin? O zaman ne olacakti?

    Siz kuru sıkı tabancalarin yakin mesafede olumcul oldugunu bilmiyor musunuz? Bununla ilgili bir suru test var deliyor vucudu. O kadar yakin mesefaden basa gelecek bi kuru sıkı mermisi olumcul olabilir. Kaldi ki uzerinize silah cevirildiginde karsinizdakini etkisiz hale getirmek bi ic gududur.


    Ulan elin magandasina gelince yasama hakki varda polise gelince yok mu? Elinde normal bir tabanca olsaydi ates alsaydi ne olacakti? Polisin yasama hakki ne olacakti? Nedir bu polis dusmanligi?

    Soruyorum vatan haini sana soruyorum adamin elindeki silah ates alip polis olseydi ne olacakti? Polisin yasama hakkina ne olacakti o zaman? Onada bi kilif bulup ee darp etmis oda kendini savunmus vurmus diyecektiniz yalan mi ulan yalan mi? Adam vuramayip polis vurunca, polis suclu oyle mi?

    Sadece amerika degil dunyanin hemen hemen her yerinde polis tolerans gostermez, gostermemelidir. Sen sokaktaki vatandasla polisin hakkini bir tutuyorsan oncelikle polis ne demek bilmiyorsundur. Polisin bir caydirici gucu olmasi gerekiyor ki guvenlik saglansin. Oyle elini kolunu salliyan adam devletin savunucusuna silah falan cekemez arkadasim anliyor musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: y2101

    helal olsun polise diyorum .biz askerin bir düğmesini kopartmak 6aydan başlar sözü ile büyüdük şimdi herşey demokrasi denen kelime nin dünyayı yönetenler tarafından öyle bir insanlara enjekte edilmiş ki, ne anarşi biter ne huzursuzluk zaten herşey ortada boşu boşuna şehit olan polisimize askerimize yazıktır gezide isyancılara degil mermi su sıkıp dagıtamaz hale geldi polisimiz yüz çeşit millet amerikada birlik beraberlik içinde nasıl yaşıyorda biz bu memlekette iki millet bu haldeyiz sen dükkanları ateşe verecen otobüsleri yakacan terör saçacan sonrada ara sokaklara kaçıp kaybolacan öylemi o demokrasinin ana vatanı denilen ülkelerde bunu yap bakalım ne oluyor ,

    100 tl ürüne 50 tl vergi var . vekil maaşı şu kadar işçi maaşı bu kadar gel bunun için isyan edelim diyorum yok olmaz taksimde ağaçlar diyor adam. herşey tamam tek sıkıntımız taksimdeki ağaçlar olmuş . tuzla içmelerde askeri alanın kenarında ki meşelik orman konut yapımı için ateşe verildi o ağaç diyen satılmışlar yok ortada ,

    Gezi parki ulke ekonomisini batirmak icin yapilan bir oyundu. Dolarin o zamanlarda 3 liraya cikmasi bekleniyordu ama merkez bankasi her gun piyasaya arabalar dolusu dolar suruyordu. Turkiye bankasindaki dolar rezervi bellidir. Gezicparki olaylari sirasinda piyasaya surulen dolar, rezervden cok daha fazlaydi.

    Bunu para nereden geldi, kimin parasiydi, kaynagi neydi diye kimse sormadi. Hukumet karsiti medya sadece gezi parki goruntulerini yyinlayip demogoji yapmakla yetindi. Olayin ic yuzunu asla ortaya cikarmadi. Bunu ulkede bilen kac kisi var?

    Olayin ic yuzunu bilmeyenler hala gezi parkini 3 5 agac meselesi saniyor. Uyuyorsunuz arkadasim uyuyorsunuz. Bu fazladan surulen dolarlar diger ulkelerin dikkatini cekti. Onlarin hesaplarina gore mevcut rezervler dolarin atesini dusurmeye yetmeyecekti. Ancak durum oyle olmadi. Bunu neden kimse sorgulamadi yada gun yuzune cikarmadi? Hukumet karsiti medya anca yalan yanlis gorsellerle ulkeyi gezi parki konusunda atesledi.

    Fazladan gelen dolarlarin kaynagi yasin el kadi olarak gosteriliyor. Bu adami internetten arastirabilirsiniz ancak ben kisaca soyliyeyim.

    Bu adami abd ulusal arenada terorist ilan ederken bu adam hukumetimiz tarafindan yardim sever bir is adami, ulkemizde yatirim yapmayi planliyor seklinde karsilandi.

    bu esasinda cok uzun abd nin bu adama goz dikmesi mal varligindan yrarlanmak istemesi. Sadece yasin el kadi degil onun gibi bir cok arap is adami bu sekilde tehdit edildi. Mal varligini abd icin harcamasi yonunde. Kabul edenler aklanirken yasin el kadi gibi kabul etmeyenler ulusal arenada suclu kabul edildi mahkemeler tarafindan.

    Ulkenin cari acigi hic kapanmazken bu ulke nasil aykta duruyor diye neden kimse sorgulamiyor?

    Ekonomistlerin yazilarini takip ediyor musunuz? Her secim oncesi soyledikleri sey su. Bu cari acik devam ederse bu hukumet ayakta kalamayacak bir dahaki secime devrilecek yonundeydi. Peki bu hukumet bu kadar cari aciga ragmen nasil hala ayakta kaliyor?


    Ulkeden cikan para ulkeye giren paradan daha coklen yani giderlerin gelirinden fazlayken nasil olurda ekonomin cokmez?

    Iste bunun hesabini yapan tum ekonomistler bu hukumet cokecek dayanamaz dedi, ancak hala oyle yada boyle ayakta.

    Ayakta olmasinin nedeni ise abd den siginan bu arap is adamlari. Ulke bunlarin parasiyla donuyor.

    Ben akpli degilim chpli mhpli hdp lide degilim.

    Bir akpliye sorsan hirsizlik var mi diye onlarin soyliyecegi sey sudur.

    Ulkeye giren paraya bakalim ve harcanan yatirimlara bakalim. Eger yatirimlar az cikarsa demekki fazlalik bi para var calmisizdir kabul. Gidiyosun yatirimlara bakiyosun, ama yatirimlar ulke gelirinden fazla cikiyor?!

    Akplilerde bununla ovunuyor kardesim ulke gelirinden daha fazla yatirim yapmisiz ortada iste ne hirsizligi dalga mi geciyorsun diyor?

    Buna karsilik olarak neden kimse madem fazlasi var bu para nerden diye sormuyorda ayakkabi kutularini soruyor?

    Ayakkabi kutulari iste o arap is adamlarinin parasi ulkenin parasi falan degil. Ulkeye giren para ile yapilan yatirimlar arasinda acik yok aksine fazlalik var. daha fazla yatirim yapilmis.

    Bakin bunlari bilmek lazim, bunlari bilmeden bos taraftarlik yada muhalefet yapmamak lazim. Bunlari bil ondan sonra kimi tutarsan tut o sana kalmis. Ancak olaylarin ic yuzunu ogrenmeden yok o caliyor yok bu bilmem ne yapiyor yok avmydi bilmem neydi diyip ulkeyi galeyana getirmenin bir anlami yok.

    Bugun suriyede nasil ic savas varsa yakinda bu ulkede de olacak hemde baskalari tarafindanda degil ha kendi kendimizi yiyip bitiricez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

    Başlık "devlet çocukları öldürüyor" diyen ayşe Öğretmene ait heralde.

    Valla bu başlık muhabbeti zıvanadan çıktı. Başlığa laf eden prim yapıyor diye yorum yazıyorsunuz anlaşılan. Bana alternatif kaynak ve başlıklar ile gel onları tartışalım.

    Forumda ara bakalim prim amacli tek bir yazim var mi?

    Alternatif alayım dediğim gibi. (Başlıkla alakalı yazılmış bir dolu yorum var. Seninki de bunlardan biri) .

    Bu kadar kisi laf soylediyse var bir problem.Degistir o zaman basligi.Ayse ogretmencilik oynamiyoruz.

    Adamsın(!) Drogba. Başka bir şey demiyorum...

    Başlık için tesekkurler.Polisler bizim canimizdir sahiplenelim onlari.Her polis degil ama bizim calisan cok polis var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

    Başlık "devlet çocukları öldürüyor" diyen ayşe Öğretmene ait heralde.

    Valla bu başlık muhabbeti zıvanadan çıktı. Başlığa laf eden prim yapıyor diye yorum yazıyorsunuz anlaşılan. Bana alternatif kaynak ve başlıklar ile gel onları tartışalım.

    Forumda ara bakalim prim amacli tek bir yazim var mi?

    Alternatif alayım dediğim gibi. (Başlıkla alakalı yazılmış bir dolu yorum var. Seninki de bunlardan biri) .

    Bu kadar kisi laf soylediyse var bir problem.Degistir o zaman basligi.Ayse ogretmencilik oynamiyoruz.

    Adamsın(!) Drogba. Başka bir şey demiyorum...

    Başlık için tesekkurler.Polisler bizim canimizdir sahiplenelim onlari.Her polis degil ama bizim calisan cok polis var.

    Her gün şehit verdiğimiz şu günlerde daha da desteklemek gerekir diye düşünüyorum. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • polisin ya da başka bir vatandaşın orda silahın kuru sıkı olduğunu anlamasına imkan yok adam mermiyi namluya sürüyor ayağından vursan vs de düştüğü yerde gene sıkar sana adam. Ölene de Allah rahmet eylesin ancak bence durum nefsi müdafaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba


    quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

    Başlık "devlet çocukları öldürüyor" diyen ayşe Öğretmene ait heralde.

    Valla bu başlık muhabbeti zıvanadan çıktı. Başlığa laf eden prim yapıyor diye yorum yazıyorsunuz anlaşılan. Bana alternatif kaynak ve başlıklar ile gel onları tartışalım.

    Forumda ara bakalim prim amacli tek bir yazim var mi?

    Alternatif alayım dediğim gibi. (Başlıkla alakalı yazılmış bir dolu yorum var. Seninki de bunlardan biri) .

    Bu kadar kisi laf soylediyse var bir problem.Degistir o zaman basligi.Ayse ogretmencilik oynamiyoruz.

    Adamsın(!) Drogba. Başka bir şey demiyorum...

    Başlık için tesekkurler.Polisler bizim canimizdir sahiplenelim onlari.Her polis degil ama bizim calisan cok polis var.

    Her gün şehit verdiğimiz şu günlerde daha da desteklemek gerekir diye düşünüyorum. Saygılar.

    Aynen oyle ustadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Salak kurusıkıdan bozma silah ile gitmiş

    Tutukluluk yapması normal

    Ondan ziyade emniyet müdürü dövdü demek ki bunu ezdi,itti kaktı.Trafikte ne yaşandıysa artık fena içerlenmiş.

    Ama hemen gitmeyip,pusu kurması lazımdı.Sonuçta adam o işin eğitimini almış.Ancak pusuya kurarak indirirsin.Ama değer mi bilmiyorum

    Savaşta hile mübahtır.Elinde silahla gidersen adamın karşısına öyle devirir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahruh23 -- 4 Şubat 2016; 23:35:46 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.