Şimdi Ara

TRAFİK SİGORTASINA EK MALİ MESULİYET TANIMLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Trafik Sigortalarınızdaki 2022 yılında geçerli olan 50.000 TL lik mali mesuliyet artık yeterli gelmiyor. Çünkü araç parçaları onarım masrafları ve araç değerleri oldukça yüksek.


    Kaskolu bir araca çarparak 200.000 TL zarar verdiğinizi düşünün, sadece 50.000 TL sini sigorta şirketiniz öder ve kalan 150.000 TL ' yi size rucu eder ve bu ödemeyi alır.


    Bu tip durumlarda karşı araçlara verebileceğiniz hasarları 1 MİLYON TL'ye kadar yıllık 240 TL ye satın alabiliyorsunuz. Limitim 2 MİLYON TL olsun derseniz de yıllık sadece 420 TL. olarak satın alabilirsiniz.


    Küçük bedellerle sorumluluklarınızı büyük zararlara karşı koruma altına almak mümkün. Bilginize




  • Merhabalar bir kaç sorum olucak musadenizle 240 tl olan IMM limiti 1 milyon demişsiniz maddi ve manevimi yoksa sadece maddimi (kaza) karşılıyor


    Limitsiz IMM fiyatınız ne kadar:?


    benim anlamadıgım bir konu var beni aydınlatabilirmisiniz ( Herhangi bir trafik kazası durumunda 3. şahıslara verilen bedensel ve maddi zararı karşılayan İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası, trafik sigortası ) burada geçen 3. şahıs kim oluyor ve sadece 3. şahıslara verilen zararlarmı karşılanıyor (burada kafa karıştıran 3. şahıs olayı )


    1. olasılık A: kişisi B: kişisine çarptı ve hem araç hasarı hem karşı taraf yaralanması ,sakat kalması, ölümü bu durumda IMM nasıl devreye giriyor ( sınırsız yada 2 milyon limit ile)


    2.olasılık A: kişisi B: kişisine çarptı hem araç hasarı hem karşı taraf B: kişisi ve o araçta bulunan kişiler ;Örnek; iki kişi yaralanması, sakat kalması , ölümü. bu durumda IMM nasıl devreye giriyor ( sınırsız yada 2 milyon limit ile)


    3.olasılık zincirleme kazalarda bi öndeki ve onun önündekilere verilen araç hasarı ve yaralanması, sakat kalması, ölüm durumunda IMM nasıl devreye giriyor ( sınırsız yada 2 milyon limit ile)


    4.olasılık yayaya çarpma . yaralanması, sakat kalması , ölümü durumda IMM nasıl devreye giriyor ( sınırsız yada 2 milyon limit ile)


    Teşekkürler










  • Merhaba
    240₺ 1 milyon maddi 100.000 manevi

    Limitsiz 395 TL den başlıyor manevi tazminat talebinize göre değişiyor

    Kazalarda 1. Derece akrabalarınız hariç diğer araçtaki veya karşıdaki kişiler 3. Sahıstır.

    1- Pakette maddi teminat yuksek diğer bedeni zararlar genelde trafik sigortasında yeterli gelebiliyor burada sorun olan 50.000₺ lik trafik sigortasının maddi hasardaki yetersizliği. 50.000 trafikten 1 milyona kadar kısmi ise bu policeden karsılanır

    2- dediğim gibi bedeni zararlarda trafik yeterli oluyor yetmezse yine bu policeden karsılanır

    3- kusurlu oldugunuz kazalarda trafik sigortası arac basına 50.000 maksimum 100.000₺ öder
    Kalanı IMM Sigortasından ödenir

    bedeni zararlarda trafik yeterli oluyor yetmezse yine bu policeden karsılanır

    4-bedeni zararlarda trafik yeterli oluyor yetmezse yine bu policeden karsılanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.